Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
به دلیل فقر مالی و نگه داری مقادیری پول برای GTA این بازیو رو PS3 رفتم والا اونجوری که بخوام بگم فرق زیاد داره گرافیک با نسل 8 صد البته البته گرافیک واسه نسل قبل قابل قبوله متاسفانه کنسولم بن هست نمیتونم انلاین بزنم ولی بخوای بگم گرافیک قابل تحمله بله خیلی تو نقدا رو مولتی مانوور دادن خیلی دوست داشتم برم مولتی بزنم که فعلا مقدور نیست کل داستان رو میتونی بسته به سختی بازی تو 5 ساعت تموم کنی که من هنوز تمومش نکردم

به دلیل فقر مالی و نگه داری مقادیری پول برای GTA این بازیو رو PS3 رفتم والا اونجوری که بخوام بگم فرق زیاد داره گرافیک با نسل 8 صد البته البته گرافیک واسه نسل قبل قابل قبوله متاسفانه کنسولم بن هست نمیتونم انلاین بزنم ولی بخوای بگم گرافیک قابل تحمله بله خیلی تو نقدا رو مولتی مانوور دادن خیلی دوست داشتم برم مولتی بزنم که فعلا مقدور نیست کل داستان رو میتونی بسته به سختی بازی تو 5 ساعت تموم کنی که من هنوز تمومش نکردم
حیف که ps3 من بن هست و هرچی تروفی بگیرم دود شده هست ...

کسایی که بازی کردن مولتیش رو
سرعت بالا یا پرش ها تکراری میکنه بازیو ؟؟
نسبت به ghost خیلی تغییر کرده مولتیش ؟؟
یه توضیح کامل بدید بی زحمت

مولتی پلیر مد Infected داره!!:-o این مد لعنتی نقطه ضعفه منه!:|:((بعد از 5 سال خاطرات قدیمی زنده شد!:(

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kill & Run!:d

مد Infected::(

این Emblem بوفالوی سفید رنگ روی اسلحه، قابل تغییر و شخصی سازیه.

با Drone پلیر شکار می کنیم!

اوخ اوخ ! اعصاب نداره پلیر من!:d

الان جدی جدی ب این میگن گرافیک نسل بعد :| ؟!
ی نگاهی ب دست طرف و تفنگش بندازید ... چیه این آخه !؟ از اونور آبجکت هایی مث سنگ و دیوارو نگاه کنید !!
کی این COD قرار درس شه !؟

نوشته شده توسط idden]-[;3518570:
ی نگاهی ب دست طرف و تفنگش بندازید ... چیه این آخه !؟ از اونور آبجکت هایی مث سنگ و دیوارو نگاه کنید !!
Capture كردن عكس، ٣٠ تا ٥٠ درصد كيفيت رو كاهش ميده. كيفيت آبجكت ها در مولتي به مراتب سطحش پايين تر از سينگل پلير هست ولي كيفيتش در مانيتور قابل قبول تر از عكس هاست.

نوشته شده توسط idden]-[;3518570:

اینا عکسای مولتی پلیره گرافیک تو بخش سینگل خارق العادست ( البته اگر داون گرید نشده باشه :d)

خیلی حیف شد :(

نمیدونم چرا یکی میگفت بازی 16 ساعت هست :|8-|
از نظر من کیفیت مهم تر از کمیته :d واقعا اگه شما 7 ساعت تو یک مسیر داستانی پر اتفاق و مهیج باشی بهتره یا اینکه 10 ساعت تو یک مسیر داستانی کند و بدون اتفاق ؟ :d
از طرفی با آنلاین محور شدن شوترا ( نمونش تایتان فال ) همین 5 ساعت داستانیم که گذاشتن روش هم غنیمتیه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or