Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
تا حدی مربوط هست . ولی هر استودیو ای وقتی روی ساخت یک بازی وقت بزاره قطعا بازی خوبی خواهد شد . نمونش گوریلا گیمز که کیلزون 2 و 3 رو ساخت ... شدوفال هم خودش ساخت !!! :|

عزیزم شادو فال رو تا اونجا که میدونم گوریلا کمبریج ساخت :|| تیم اصلی نبوده که میای مایه میذاری ازش!

دوستان من بازی رو گرفتم یه 2 .3 ساعتی فقط مولتی بازی کردم به بقیه قسمت ها دست نزدم
من به عنوان کسی که از MW2 و kz2 بازی مولتی شرو کردم نظرم این:
اولا:کلا از شماره قبلی بهتره واقعا ghost مضخرف بود مخصوصا تو مولتی
دوما: در مورد مولتی بازی
به خاطر این قضیه EXo همه باید یه مدت یه سری چیز یاد بگیرن و دستشون گرم شه
این بپر بپر های تو بازی هم . هم بدی داره هم خوبی بعضی موقع ها شدید رو اعصابه ها ولی دستت راه بیوفته میبینی یه جورایی جولو یارو نپری بهتره
از نظر تفنگ و اینا هم که تعداد تفنگ ها مثل همیشه هست ولی تو این سری از هر تفنگ شما 3 مدل باز میکنید که هر کدوم یه ویژگی خاص داره
یکی از امکانات جدید هم شخصی سازی killstreak هست که میتونی مثلا انتخاب کنی که سنتری گانت با راکت ادم بکشه که البته با انتخاب این گزینه xp بیشتری می خواد تا بزنی
شخصی سازی کرکتر هم که خیلی زیاد شده دیگه همه جاشو دیگه دراورده
ولی برعکس BO1 که بیچاره میشدی گانت گلد شه توی این بازی اسون ترین camo حساب میشه ولی 2 تا کمو دیگه داره که نیاز به جون کندن داره
اون منو کاستومایز کلس هاتونم تقریبا کپی BO2 هست
یه چیز خوبی که اضافه شده این که دیگه راحت میشه از تو بازی کلن بسازی invite کنی accept کنی دیگه راحت کرده که از app اینا هم استفاده نکنید
یه چیزم این که گرافیک بازی تو بخش مولتی واقعا چیز خارق العاده ای نیست یه چیزی تو مایه های BF4 هست ولی یکم بهتر

رفتم تو بازی :)
گزینه Online خاموشه . :( هنوز می خواد دانلود کنه . دلمون خوش بود زدیم اول قسمت مولتی دانلود بشه :-s
فعلا میزاره Local رو بازی کنیم

رفتم تو بازی :)
گزینه Online خاموشه . :( هنوز می خواد دانلود کنه . دلمون خوش بود زدیم اول قسمت مولتی دانلود بشه :-s
فعلا میزاره Local رو بازی کنیم
واسه انلاین بازی کردن کله بازی باید دانلود بشه و بعد هم بازی اپدیت بشه بعد میشه انلاین رو بازی کرد ^_^

جالبه توی IGN هم زده مثل اینکه موده زامبی برای Season Pass دارهاست
WHAT.gif
.
بسیار جالب کاره جالبی کردن - بازی کامل قیمتش 110 دلار... D: البته هنوز منتظره تایید هستن.

من علاقه وِِیژه به این بازی پیدا کردم خیلی عجیبه من که بعداز MW3کلا از این بازی دوری کردم ولی این نسخه خیلی جلب توجه میکنه برا من از چند جا شنیدم که بازی خوبه خیلی بهتره نسخه ی قبلی شده فکر کنم این بازی رو بخرم برا خودم هم تعجبه که چرا اینجور شده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or