Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
یه سلاح عجیبی توی بازی هست من اصن نمیتونم درکش کنم!!!توی توصیفش اینو نوشته:
"Unguided-Shoots Molten Metal":|:|:|:|
الان فلز ذوب شده چیکار میکنه دقیقا؟؟؟یکی اینو برا من شرح بده
اسمشم MAHEM ـه

دوستان لطفا یکی بگه مود زامبی آخر داره یا نه ؟ اگه داره باید برای داشتنش سیزن پس خرید ؟ :-/
و یک کمکی کنید . موندم که نسخه معمولی بگیزم سیزن پس هم بگیرم یا اینکه نسخه گلد رو بگیرم . نسخه گلد عایا شامل محتویات اضافی که سیزن پس بهمون میده میشه یا نه ؟
:-s

حال کنید تمو b-)

به نظرم قسمت سینگلشم با dlc ها فولتر میشه

شک دارم دی ال سی ها کاری به سینگل داشته باشه!
آخه سری COD از 4 به بعد(و خود 4) مولتی محوره تا سینگل محور!

- - -ویرایش - - -

دوستان لطفا یکی بگه مود زامبی آخر داره یا نه ؟ اگه داره باید برای داشتنش سیزن پس خرید ؟ :-؟
و یک کمکی کنید . موندم که نسخه معمولی بگیزم سیزن پس هم بگیرم یا اینکه نسخه گلد رو بگیرم . نسخه گلد عایا شامل محتویات اضافی که سیزن پس بهمون میده میشه یا نه ؟ :-s

سه چهار صفحه پیش گفتم من!
ببین بازی یه مود Exo survival داره که مث survival مدرن 3 ـه!!
بعدش 4 تا Tier هست که هر تایر شامل 3 مپ میشه جز تایر آخر که یه مپ داره اونم riot ـه!
برای باز کردن تایر آخر روی هم رفته باید 100 راند بری تا باز شه بعدش توی خود مپ بعد 10 تا راند یه بمب توی مپ زده میشه بعدش زامبیا میان 1.30 دقیقه وقت داری برسی به extraction point وقتی برسی
این cut scene هه که توی صفحه های پیش بود میاد و بعدشم بازی تموم میشه و این لباسا باز میشه
به احتمال زیاد توی map pack ها مپ هایی با bonus راند های خاص باز میشه واس این مود

- - -ویرایش - - -

دوستان لطفا یکی بگه مود زامبی آخر داره یا نه ؟ اگه داره باید برای داشتنش سیزن پس خرید ؟ :-/
و یک کمکی کنید . موندم که نسخه معمولی بگیزم سیزن پس هم بگیرم یا اینکه نسخه گلد رو بگیرم . نسخه گلد عایا شامل محتویات اضافی که سیزن پس بهمون میده میشه یا نه ؟

حال کنید تمو b-)

گلد فک کنم Advanced Arsenal رو هم بت میده با سیزن پس ولی عادیش هیچی:دی

مود زامبی به easter egg هاش بود الان اونا نباشن دیگه حال نمیده که ... فکر کنم شبه اخری مودو چپوندن تو بازی :دی
بعدشم چیزی که هست اینه که هر بازی مولتی به نظر من ا‍گه ادم توش خوب باشه لذت بخشه . الانم که بازی تغییر کرده چیزه خوبیه چون دوباره همه چی رو ادم باید یاد بگیره

یکی به من ب طور خلاصه بگه که این فلسفه ی زامبی از کجا اومد تو سری کال آف؟ یعنی ریشه ش کجاست؟

اصن نمیتونم درک کنم زامبی در کال آف:| البته مختص ب این سری نیست فقد:"|

حال کنید تمو b-)

داداش این تمو چجوری گرفتی گشتم نبود:-/

تنها جایی که طرف فقط 13 سال گیمر بوده و به خودش اجازه میده از Level Design بازی های اکتیویژن ایراد بگیره همین بازی سنتره, ایشون هم خیلی کارش درسته چون Crysis 2 بازی کرده و ما "اونجا نبودیم" چون داشتیم کارتریج Double Dragon رو واسه فمیکان فوت می کردیم که اجرا بشه.
حرفهات رو نقل قول نکردم که بچه ها عصبی نشن, حرفات رو میشد یه جوری پذیرفت تا زمانی که اسم بتلفیلد رو آوردی و زدی خراب کردی و همه چیز رو شد! :>به گرافیک 7.5 میدی آخه؟؟؟:))

- - -ویرایش - - -

داداش این تمو چجوری گرفتی گشتم نبود:-/
https://store.sonyentertainmentnetw...heme/cid=UP9000-CUSA01454_00-CODAWPS4THEME001

لعنت به این اکتیویژن:|
مود زامبی توی بازی هست ولی فقط فقط واس سیزن پس دارا!:|
امیدوارم به عنوان یه دی ال سی جدا بده آخه 50 دلار خیلی زور داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or