Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
این طور که مشخصه سینگل خوبی داره و هیجان انگیز هست :d

مولتی هم خوبه و بالانس هست گرافیک هم چشم نواز هست و در حد نسل جدید هست:)

من هم در ساعات باقی مانده پیش خرید کردم :))

حالا کو تا دانلود بشه:|

آخرین ویرایش:
اينو از كجا پيدا كردي ؟ O.o
به هر حال با نمايش هاي بيشتري كه از بازي ديدم نظرم عوض شد ، شمام حرص نخور
كيلزون و هالو هم خيلي با ارزشن !

بازي هنوز ريليز رسمي نشده كه بتونيد بازي كنيد !!
جاااااااااااااااان؟!
یعنی چی ریلیز رسمی نشده ؟یعنی این نسخه که دارم برای ps3 دان میکنم کشکه؟:d

Im Back People !:d

امتیازات نهایی من:
داستان:5/10
گیم پلی:6/10
گرافیک:7.5/10
موسیقی و صداگذاری:7.5/10
مولتی پلیر:4.5/10
از نظر سینگل، بی ارزش ترین بازی نسل 8 تا این لحظه و از نظر مولتی پلیر، تکراری ترین و کلیشه ای ترین مولتی نسل جاری لقب می گیره از این جانب.به محض اومدن AC:Unity ، با یک لگد دیسک این بازی رو از کنسولم دورش می کنم!:|:d
چی؟!!گرافیک 7.5 نمره؟!!!
شما میخواهید براتون فیلم سینمایی کنترل شونده ریلیز بشه؟
به خدا این بازی هست فیلم نیست که اینقدر توقع دارید
خدا بده شانس مردم دوتا دوتا کنسول میخرند:))

سينگل بازی که هنوز هیچ جا تایید نکردن فقط تو یکی از سایتا زده بودن 5ساعت که البته چندان موثق نیست وبيشتر درحدحاشيه هستش بازی 46 گیگه و 5 ساعت گیم پلی برای سینگل بنظرم اصلا جالب نیست اما خوب base این بازیها انلاینه

Sent from my SM-N7502 using Tapatalk

كمپاني به اين ثروتمندي و وارد ترين برنامه نويساي دنيا و پولسازترين فرانشايز دنيا هر سال بازي ايي ميزنه كه ملت واسه خريدنش صف ميكشن و اونوقت فقط افرادي از بازي سنتر پيدا ميشن هميشه كه بگن بازي بدرد نميخوره و اشغاله و قبلياش بهتر بود و .. شما دوستان بهتر توجه نكنيد و بازي رو بخريد و حالشو ببريد

جاااااااااااااااان؟!
یعنی چی ریلیز رسمی نشده ؟یعنی این نسخه که دارم برای ps3 دان میکنم کشکه؟:d

باو بازی واس پی اس 3 و x360 چند روز زودتر لیک میشه برای 4 و وان هم که بازی ها به طور شگفت آوری زودتر به دست بازیکنا میرسه
ولی ریلیز رسمی(همون ریلیز کشکی:دی:دی) فرداس

- - -ویرایش - - -

كمپاني به اين ثروتمندي و وارد ترين برنامه نويساي دنيا و پولسازترين فرانشايز دنيا هر سال بازي ايي ميزنه كه ملت واسه خريدنش صف ميكشن و اونوقت فقط افرادي از بازي سنتر پيدا ميشن هميشه كه بگن بازي بدرد نميخوره و اشغاله و قبلياش بهتر بود و .. شما دوستان بهتر توجه نكنيد و بازي رو بخريد و حالشو ببريد

البته ناگفته نمونه که این اکتیویژن 1 درصد ارزش واس بازیاش قائل نیست ولی تلاش روز به روز استودیو شاهکار sledgehammer واقعا جای تقدیر داره
اگه نمرات بازی کم بشه واقعا در حقش نامردی شده

شما بتل رو رو ps3 بازی میکردی؟
شما نتونستی با اون همه باگ تشخیص بدی این بازی یکی از افتضاح ترین بازی های قرن است اونوقت افتخار میکنید بهش؟
رو سر طرف نشونه میرفتم میزدم تیر از یک متر اونور ترش رد میشد 8-|
ــــــــ
خواهش میکنم کالاف هیترا از تاپیک برن بیرون :-&
بازی تا اینجا منو مجاب به خرید نسخه معمولی کرده .
اگر متای خوبی هم بیاره دیجیتال گلد ادیشنش رو میگیرم .
دوستان بزودی منتظر تاپیک مسابقات کالاف باشید :x :x
لامصب نسل قبل مدرن ... الان ادونس :x

برادر گولم اقای TRUE WARRIOR ناراحت نشیا
ولی خو شما هم یه جوری حرف میزنی انقار که ما تازه شروع به بازی کردنیم
والا به خدا ما هم کم تجربه نداریم . پس چرا ما هیچی نمیگیم؟
خوب این بازی برای همه هست و ما نمیتونیم به تنهایی نظر بدیم پس باید منتظر نظرات متعددی باشیم که قابل توجیه باشند

خواهش میکنم کالاف هیترا از تاپیک برن بیرون :-&
بازی تا اینجا منو مجاب به خرید نسخه معمولی کرده .
اگر متای خوبی هم بیاره دیجیتال گلد ادیشنش رو میگیرم .
دوستان بزودی منتظر تاپیک مسابقات کالاف باشید :x :x
لامصب نسل قبل مدرن ... الان ادونس :x

الان میفهمم این قشنگی که سری مدرن وارفیر داشت همش به لطف sledgehammer بود و infinity ward کشک بوده:|::|:|
اینو قشنگ میشه از مقایسه ghosts و این فهمید

- - -ویرایش - - -

به به یه خبر خیلی باحال دارم!
اگه کلا توی مود Exo survival روی هم رفته 100 راند برید بعدشم توی مپ riot ده راند برید و آخر کار به محل extraction برسید قیافه زامبی برای شخصی سازی مولتی و خود exo survival باز میشه!!
اینم عکسش: (شال خونیش منو کشته!!!)
cod-advanced-warfare-zombie-customization.jpg

COD فن ها (:x) لذتشو ببرید:دی:دی

الان میفهمم این قشنگی که سری مدرن وارفیر داشت همش به لطف sledgehammer بود و infinity ward کشک بوده:|::|:|
اینو قشنگ میشه از مقایسه ghosts و این فهمید
تا حدی مربوط هست . ولی هر استودیو ای وقتی روی ساخت یک بازی وقت بزاره قطعا بازی خوبی خواهد شد . نمونش گوریلا گیمز که کیلزون 2 و 3 رو ساخت ... شدوفال هم خودش ساخت !!! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or