Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
اگه این ادا اطوارهای تخیلی رو از بازی حذف کنن خوب میشه. هرچی فضای بازی واقعی تر و شکل کاراکترها طبیعی تر باشه بنظرم بازی جذاب تر میشه. یا لا اقل نوآوری هایی رو تو بازی بزارن که بالقوه شدنی باشه مثلا سنتری گان یا آی ام اس. ولی چیزی هایی مثل غیب شدن و 100 متر پریدن رو هوا خیلی بدور از واقیته و حس طبیعی بودن فضا رو از آدم میگیره. اصلا یکی از دلایلی که کال آف رو دوست دارم طبیعی بودنشه. خوب یا بد بهر حال، من یکی که بازی رو میخرم چون فقط کال آف بازم.

اگه این ادا اطوارهای تخیلی رو از بازی حذف کنن خوب میشه. هرچی فضای بازی واقعی تر و شکل کاراکترها طبیعی تر باشه بنظرم بازی جذاب تر میشه. یا لا اقل نوآوری هایی رو تو بازی بزارن که بالقوه شدنی باشه مثلا سنتری گان یا آی ام اس. ولی چیزی هایی مثل غیب شدن و 100 متر پریدن رو هوا خیلی بدور از واقیته و حس طبیعی بودن فضا رو از آدم میگیره. اصلا یکی از دلایلی که کال آف رو دوست دارم طبیعی بودنشه. خوب یا بد بهر حال، من یکی که بازی رو میخرم چون فقط کال آف بازم.

تقریبا تمام چیزای این بازی از واقعیت گرفته شده و یکم تغییر داده شده
شما یه سری به ویکیپدیا بزن برای وسایل غیب شدن و exo skeleton ها!همشون توی واقعیت هستن! چیزی که ما نبینیم دلیل نمیشه وجود نداشته باشه!
این بازی مال آینده نیست منتها تکنولوژی های جدیدو به نمایش میزاره خود glen schofield هم توی مصاحبش توی آخرین نمایشگاه بازی (اسمش یادم نی) تمام اینارو توضیح داده!

به کالاف وفادار بمونید که امسال حسابی بهتون حال میده ...
یادمه قبل از اومدن متا دستنی رفتم گفتم اصلا روش حساب نکنید سلطان شوترا کالافه از ناظم تا کاربر تازه وارد مسخرم کردن بازی هم اخرش read شدید!!!
روز اول عرضه تو دستمه :d
با دیدن تریلر های بازی صبر کردن برای عرضش سخت ترین مار دنیاست!!
کوآپ بازی هم عالیه ساعت ها سرگرمیم!!! :x

من بعد از MW2 دیگه بازی نکردم ولی این دفعه میخوام بگیرم بازی رو به نظرم خیلی خوب شده . کوین اسپیسی هم که هست دیگه چه بهتر :دی فقط امیدوارم یکم Campaign ـش طولانی تر از قبلی ها باشه چون من مالتی پلیر بازی نمیکنم اصل قضیه همون سینگل بازیه برام .

من نمیخوام اینجا بگم بازی بد میشه یا خوب یا جو ایجاد کنم جوی که تو بخش فیفا 15 ایجاد شده اینجا هم بحث به پا بشه....ی سوال دارم آیا در کل بازی ما میتوانیم با وسیله ای که داریم جهش کنیم یا تو برخی مراحل نداریمش؟؟؟
یکم امسال ی عده مثل من که دوست ندارن آینده رو و وسایل آینده به نظرشون بازی جذاب نمیکنه شک ایجاد شده....البته باید تا بیاد بگیم خوبه یا نه اما در کل منم تو سینمایی و اکشنش شک ندارم بحث بیشتر لوکیشنا و مراحل و تجهیزات بازیه...فارکرای 4 برا کسایی که شوتر واقع گرایانه دوست دارن بهتر نیست تو تجهیزات و اتمسفر بازی ؟؟؟ آخه این 2 بازی تو ی زمان کوتاه از هم میاد میتونه تو خرید یکیش آدمو به شک بندازه البته شکی نیست کسی هم خوشش نیاد کالاف رو بازی خواهد کرد...
بیشتر به نظرم زودتر کدومو بخریم بهتره و بگیم اون یکیو 2 3 ماه دیگه میخریم...البته بگذریم وسوسه که میاد سراغ آدم جفتشو همون روز میخره بازی میکنه علت این همه وسواس وجود 4 بازی خوب تو بین 10 روز ایناست که جی تی ای و فارکرای 4 و اسسین و کالاف آدمو گیج میکنه....

بازی چند روز دیگه میاد چرا ساکتین ؟ :d

علتش مشخصه دیگه!
بازی در شماره های اخرش به خصوص بعد از BO1 خطی شده و تکراری( تو را به خدا نریزید سرم)
یک مقدار طرفدارا در شک و تردید هستن . برای این شماره اما من شخصا فکر می کنم حتما از گست بهتره و موفقیت بیشتری کسب مینه.

فرستاده شده از LG-P768ِ من با Tapatalk

علتش مشخصه دیگه!
بازی در شماره های اخرش به خصوص بعد از BO1 خطی شده و تکراری( تو را به خدا نریزید سرم)
یک مقدار طرفدارا در شک و تردید هستن . برای این شماره اما من شخصا فکر می کنم حتما از گست بهتره و موفقیت بیشتری کسب مینه.

من که خودم شخصا خیلی امید بهش دارم . مخصوصا داستانی

من که خودم شخصا خیلی امید بهش دارم . مخصوصا داستانی

امید وارم بخش مولتی خوبی هم داشته باشه
چون الان بازی های مبتنی بر آنلاین هم پیشرفت خوبی داشتن هم زیاد شدن مثل دستنی و داویژن(در حال ساخت)

علتش مشخصه دیگه!

گوستو که اصن نگو!
اصن زد این سری بازیو پکوند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or