Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
قبلا" 70 دلار بود من حواسم نبود الان 100 دلار شده مجدد.تو استور نسخه atlas pro رو که بگیرید خود بازی + season pass میشه.
ولی چون بازی شما ریجن 2 هست اگه بخواین فقط season pass رو بگیرید باید روی یه اکانت ریجن 2 بگیرید که براتون گرونتر در میاد و به صرفه نیست.

شما 2 کار میتونید کنید:
1.نسخه دیجیتال تهیه کنید
2.یه نسخه فیزیکی ریجن آل یا 1 تهیه کنید که season pass براتون بصرفه تر در بیاد و بتونید رو اکانت اصلیتون تهیه کنید
سلام
آماده ايد بنده دارم امششب ميام ؟

سلام
متاسفانه به دلیل کمبود وقت و یکسری مشکلات موفق به دریافت تروفی Flip Flop نشده ام
کسی هست که با هم بریم و تروفی رو بگیرم ؟
امروز و فردا
شدیدا عجله دارم
از خجالت کسی که کمک کنه یجورایی در میام .
ممنون
Im_AhN

سلام
متاسفانه به دلیل کمبود وقت و یکسری مشکلات موفق به دریافت تروفی Flip Flop نشده ام
کسی هست که با هم بریم و تروفی رو بگیرم ؟
امروز و فردا
شدیدا عجله دارم
از خجالت کسی که کمک کنه یجورایی در میام .
ممنون
Im_AhN

اقا شرمنده من نميدونستم اين ايدي شماست ،امروز كه نشد فردا هر ساعتي كه شما بگي من هستم
يه سوال هم داشتم: اين تروفي كه گفتيد رو چه جوري ميشه گرفت؟

اقا شرمنده من نميدونستم اين ايدي شماست ،امروز كه نشد فردا هر ساعتي كه شما بگي من هستم
يه سوال هم داشتم: اين تروفي كه گفتيد رو چه جوري ميشه گرفت؟
سلام
خواهش میکنم
باید 2 بار تا راند 25 بریم
سلام
آقا این مود زامبی داخل بازی چه چوری فعال میشه ها ؟
اصلا امده؟
آخرین نقشه مه Riot نام داره تا راند 10 میریم بعد یکهو انقجار میشه و میشن زامبی دشمنان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or