Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
اگه جرات داری قبل برگشتن من بازی رو بفروش ...
همین ۱۰ دقیقه پیش بازی رو فروختم :دیولی میخوام بازی رو دیجیتالی نسخه atlas pro که با seasson pass هست رو بگیرم با اون کمکت میکنم پلات کنیانقده رااااحت پلات کردیم ۴ نفری خخخ

همین ۱۰ دقیقه پیش بازی رو فروختم :دیولی میخوام بازی رو دیجیتالی نسخه atlas pro که با seasson pass هست رو بگیرم با اون کمکت میکنم پلات کنیانقده رااااحت پلات کردیم ۴ نفری خخخ
دارم برات ... حالا ببین
راحته
من یکهو مجبور شدم از خونه بیام بیرون

دارم برات ... حالا ببین
راحته
من یکهو مجبور شدم از خونه بیام بیرون
آقا تهدید میکنی چرا :دی
میریم با هم میگیریم دیگه برادر من :پی
راستی یادم رفته بود خبر بدم منم بازی رو پلات کردم :d
فرهود میگفت آنلاینی اون شب که میخواستیم پلات کنیم اینوایتت هم کرد نیومدیا یادت باشه :دی مارو هم که آنفرند کردی :دی

فرهود میگفت آنلاینی اون شب که میخواستیم پلات کنیم اینوایتت هم کرد نیومدیا یادت باشه :دی مارو هم که آنفرند کردی :دی
حالا میبینید
یکبار کارم عجله ای شد ها و بوست خواستم
فرهود هم نه
ایشون سردبیر PST متین هستند
راستی آقا متین همینجا به بچه ها قول بقیه ویدئو های کالاف رو بده

ببخشید فرندام زیاد شده بود نصفش کردم هر کی رو نمی شناختم Del کردم :d من برای امیر حسین سنگ تموم گذاشتم تا تروفی رو بگیره ولی نتونستم با اینکه من خودم تروفیش رو دونفره گرفتم حالا خوبه مپ زامبی بهتون دادم :d ایدیت رو بده همین الان باهم دونفره بریم دیگه خستم شد شما هم تروفیت رو بگیری b-)

بعد از اینکه کار شما رو راه انداختم حتما:d

حالا میبینید
یکبار کارم عجله ای شد ها و بوست خواستم
فرهود هم نه
ایشون سردبیر PST متین هستند
داشتیم میگرفتیم یهو اعصابت خورد شد و رفتی
ولی بدجور رفتم تو فکر seasson pass و کلا به سرم زد برم نسخه اصلس پرو بگیرم
فرهود دوست مشترک من و متین هستش :دی
ببخشید فرندام زیاد شده بود نصفش کردم هر کی رو نمی شناختم Del کردم :d من برای امیر حسین سنگ تموم گذاشتم تا تروفی رو بگیره ولی نتونستم با اینکه من خودم تروفیش رو دونفره گرفتم حالا خوبه مپ زامبی بهتون دادم :d ایدیت رو بده همین الان باهم دونفره بریم دیگه خستم شد شما هم تروفیت رو بگیری b-)

داداش خوبه کلا مارو از صفحه روزگار دیلیت نکردیا :دی منم بازی رو پلات کردم مپ زامبی رو هم قبلا گرفته بودم متین اون روز فقط امیر مونده بود تروفی بگیره :دی
آقا نسخه اطلس رو بگیرم حسابی با هم آنلاین میزنیم
آی دی رو هم برات پ.خ میکنم

داشتیم میگرفتیم یهو اعصابت خورد شد و رفتی
ولی بدجور رفتم تو فکر seasson pass و کلا به سرم زد برم نسخه اصلس پرو بگیرم
فرهود دوست مشترک من و متین هستش :دی

داداش خوبه کلا مارو از صفحه روزگار دیلیت نکردیا :دی منم بازی رو پلات کردم مپ زامبی رو هم قبلا گرفته بودم متین اون روز فقط امیر مونده بود تروفی بگیره :دی
آقا نسخه اطلس رو بگیرم حسابی با هم آنلاین میزنیم
آی دی رو هم برات پ.خ میکنم

منو به فرهود فروختید ؟
آقا متین ویدئو ها رو تا میام اوکی کن یه خبر خوب بدم بهت
من انشاالله 21 بمن خونه هستم
علی دارم برات:d
متین توام آماده باش

منو به فرهود فروختید ؟
آقا متین ویدئو ها رو تا میام اوکی کن یه خبر خوب بدم بهت
من انشاالله 21 بمن خونه هستم
علی دارم برات:d
متین توام آماده باش
من آماده ام خخخخ
چه برایم آورده ای از سفر مارکو؟ :دی

دوستان زامبیش اومد؟
دوستانی که بازی کردن یه توضیحی میدن که چجوریاس؟

هنوز نیومده ولی دموی حالت زامبی رو میتونی تو مپ riot ببینی که بعد از 10 راند میان manticore میزنن و همه زامبی میشن اصل هیجانه :دی

سلام
دوستان یک سوال داستانی :

چرا اون ویروسه رو اون سه تا عمل نکرد؟ اونجا که کلی توپ اومد و ویروس رو پخش کرد. بعد هم اون یارو دقیقا می خواست چی کار کنه؟ می خواست آمریکایی ها رو بکشه که دیگه هیچ جنگی بوجود نیاد؟ اون آدمها که تو پلاستیک بودن، چی بودن؟

سلام
دوستان یک سوال داستانی :

چرا اون ویروسه رو اون سه تا عمل نکرد؟ اونجا که کلی توپ اومد و ویروس رو پخش کرد. بعد هم اون یارو دقیقا می خواست چی کار کنه؟ می خواست آمریکایی ها رو بکشه که دیگه هیچ جنگی بوجود نیاد؟ اون آدمها که تو پلاستیک بودن، چی بودن؟

برای اینکه اون سه تا dna شون تو دیتابیس بمب وجود داشت ...کسایی که dna شون تو بمب باشه بمب روشون عصری نداره....بله میخواست همه رو بکشه تا جنگی به وجود نیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or