masoud200
کاربر سایت
کسی تست نکرد؟۱
فردا ریلیز هست . صبر کنید تا ریلیز رسمی بعد برید لایو . بن میشید باید کنسول رو بندازین دور .
کسی تست نکرد؟۱
نه تو سايت twitch ده نفر داشتند با 360 مولتي ميزدند هيچي نشد و تازه يارو هشت دست بازي كرد و از صبح تا الانم داره مولتي ميزنه راستي كسي جايي ميشناسه كارت xbox live gold به صورت بستي بفروشند منظورم پسته اگه ميدونيد پ.خ كنيد حواستون باشه به صورت پستدوستان و xbox virus بردیا ..... اقا من هرکی رو نگاه میکنم مولتی بازیرو انجام نمیده من برنر مکس دارم نه حرف بردیا هم اشتباه دربیاد بدبخت شم
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
بچه ها کسی تست کرده مثل مدرن 3 بخش سورویوالش لول آپ میکنه یانه؟ یا که میشه تو این بخشش یار اورد و تفنگ وغیره خرید منظورم داخل بازیه نه قبل شروع
کسی جواب منو نمیده
دوستان یه مرحله از بازی رو رفتم در کل نسبت به نسخه قبل خیلی بهتر بود. گرافیکش روی ٣۶٠ با این سخت افزار خیلی خیلی خوب از آب دراومده. گیم پلی هم که همچنان اون لذت بزن بکش برو جلو رو بهتون القا میکنه:-D
کسانی هم مه فک میکنن بازی با جهش به آینده مسخره شده سخت در اشتباهن چون هیجان بازی به قدی بالاست و استفاده از ابزار پیشرفته خوب کار شده که باخاش حال میکنید و لذت میبرید.
در کل بازی خیلی خوبی هستش و به همه حداقل یه بار تموم کردن بخش تکنفره رو پیشنهاد میکنم حالا بخش چند نفره بماند.
فقط کسی میدونه بازی کی عرضه رسمی میشه که بریم لایو بزنیم؟
- Call of Duty: Advanced Warfare
Video game- Call of Duty: Advanced Warfare is an upcoming 2014 first-person shooter video game developed by Sledgehammer Games and published by Activision. Wikipedia
- Initial release date: November 3, 2014
- Series: Call of Duty
- Developers: Sledgehammer Games, Raven Software, High Moon Studios
- Platforms: PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows
- Publishers: Square Enix, Activision
برای اون دسته دوستانی که اطلاعات اشتباه می دن.
من بازيو گرفتم ديسك ديتارو نصب كردم حالا ديسك بازي رو كه ميزارم تو دستگاه فقط مينويسه open tray
ديسك بازي ايراد داره ديگه درسته؟؟؟
نسخه هاي ليك شده day zero هستند واسه همين به عنوان day zero شناختخوب دوستان من رفتم تو سرورای بازی کلی هم لذت بردم واقعا عالیه. تازه چون امروز استارت زدم به عنوان Day Zero بازیو شناخت و بهم Double XP هم داد xD خواستید ادد کنید:
UnlovelyWriter
بچه ها وچوکید :d
فقط تنها مشکلش اینه که اصلا اچیومنت آنلاین نداره من انگیزم کم شد