Call of Duty: Advanced Warfare | Xbox 360

مگه نميگيد داره نصب ميشه بس هنوز تست نكرديد پس از كجا ميگيد انيميشن و گرافيك عاليه

نه نصب گفتم داره میشه بعد حواسم نبود بنویسم ویرایش ..... الان مرحله ی یک رو تموم کردم .. بازیش گرافیکش خوبه ولی نه اونقدر که نخوای بخاطرش pc رو ول کنی..... یک چیز جالبی که بود اینکه بازی jump ش نامحدود بود تو مرحله ... در کل اگه نمیخواین برای دستگاه دیگه بخرین توصیه میشه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

دوستان یه مرحله از بازی رو رفتم در کل نسبت به نسخه قبل خیلی بهتر بود. گرافیکش روی ٣۶٠ با این سخت افزار خیلی خیلی خوب از آب دراومده. گیم پلی هم که همچنان اون لذت بزن بکش برو جلو رو بهتون القا میکنه:-D
کسانی هم مه فک میکنن بازی با جهش به آینده مسخره شده سخت در اشتباهن چون هیجان بازی به قدی بالاست و استفاده از ابزار پیشرفته خوب کار شده که باخاش حال میکنید و لذت میبرید.
در کل بازی خیلی خوبی هستش و به همه حداقل یه بار تموم کردن بخش تکنفره رو پیشنهاد میکنم حالا بخش چند نفره بماند.
فقط کسی میدونه بازی کی عرضه رسمی میشه که بریم لایو بزنیم؟

من که فقط فروشنده بازیم واصلا همچی بازیایی شاخی را رو کنسول بازی نمیکنم ونخواهم کرد فقط منتظرم نسخه پی سی هستم تازه برای نسل جدیدم که گفتن [h=1]بازی Call of Duty: Advanced Warfare بروی کنسول PS4 با تنظیمات Medium اجرا خواهد شد:))[/h]

همین الان روی HARDENED تمومش کردم
دیسک 2 نصب اجباری داره 3.9 گیگ فضا میخواد که من روی هارد اکسترنال نصب کردم
قابلیت اسپلیت اسکرین داره
مراحلش تنوع خیلی خوبی داره و اصلا احساس تکراری بودن مراحل بهتون دست نمیده.

دوستان و xbox virus بردیا ..... اقا من هرکی رو نگاه میکنم مولتی بازیرو انجام نمیده من برنر مکس دارم نه حرف بردیا هم اشتباه دربیاد بدبخت شم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or