Call of Duty: Advanced Warfare | PC

59438111662205858464.jpg

سازنده : Sledgehammer
ناشر : Activision
تاریخ انتشار : Nov 4, 2014

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد ، که میتوان به وسایل حمل و نقل بسیار بزرگی که می توانند غیب شوند ، سربازانی که Esque Exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover در بای اشاره کرد.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است
37120580645123826464.jpg

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد. Advanced Warfare یکی از Call of Duty هایی است که در سال 2010 توسط Activision ثبت شده بود. در همان سال Future Warfare, Secret Warfare, و Space Warfare هم توسط Activision ثبت شده بودند.

تریلر بازی را می توانید در زیر مشاهده و دانلود کنید :

تریلر بازی :

[video=aparat;y4zkg]http://www.aparat.com/v/y4zkg[/video]

50833057567667405026.jpg

Call of Duty Advanced Warfare Leaked Debut Trailer
720p - UPL/FireDrive - 50 MB

تاپیک تصاویر بازی >>> اینجا
تاپیک مشکلات Call of Duty: Advanced Warfare (نصب، کرک، مشکلات گرافیکی و ...) >>> اینجا
سایت ناشر بازی >>> اینجا
سایت سازنده ی بازی >>> اینجا
سایت بازی >>> اینجا

سیستم مورد نیاز :
: Minimum System Requirements

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit -
Processor: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.80 GHz or better -
Memory: 6 GB RAM -
Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 @ 1 GB / ATI Radeon HD 5870 @ 1 GB or better -
DirectX: Version 11 -
Network: Broadband Internet connection -
Hard drive: 55 GB available space -
Sound Card: DirectX-compatible -

: Recommended System Requirements

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit -
Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.30GHz -
Memory: 8 GB RAM -
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760 @ 4 GB -
DirectX: Version 11 -
Network: Broadband Internet connection -
Hard drive: 55 GB available space -
Sound card: 100% DirectX 9.0c Compatible 16-bit -
Additional notes: Field of View ranges from 65-90 -

آخرین ویرایش:
Nailed it .

:)) lol

- - -ویرایش - - -

ضعیف ضعیف ضعیف خیلی سیستم تیر اندازی بازی نوب وار و ضعیفه انگار بازی برای بچه 12 ساله ساختن :d

وقتی تیر اندازی میکنی انگار داری دارت پرتاپ میکنی

شما سربازی که بری یه کلاش که دستت بدن در حالت طبیعی وقتی شلیک میکنی اینقدر ضرب و لگد زدن اسلحه زیاده که بعد نشونه گیری 5 الی 7 سانتیمتر بعد شلیک از هدف دور میشی

اینجا با خمپاره هم شلیک میکنی یه میلیمتر تکون نمیخوری انگار داری دارت پرت میکنی یا تفنگ بادی دستته :))

متاسفانه سیستم شلیک بازی کامل نوب پسنده :d

شما به بزرگواری خودتون ببخشید

طرف دست چپش آهنی هست و قدرت بالایی داره .

کمی لگد داره کمی

- - -ویرایش - - -

بازی خیلی خوبه‌ها
ولی نمیدونم چرا مثل همیشه Very Hard هم خیلی آسونه!
باید سطحشو یکم بالاتر بگیرن، حال نمیده اینجوری :دی

بازی همین جوری خوبه

نباید آنقدر سخت باشه که بازیباز روانی بشه

شما به بزرگواری خودتون ببخشید

طرف دست چپش آهنی هست و قدرت بالایی داره .

کمی لگد داره کمی
این دفعه رو میبخشم دیگه تکرار نشه

اینارو باید به کسی بگی که سری های قبلی بازی نکرده باشه
سری قبلی هم دست چپش اهنی بود ؟
درکل اسحله ها ضرب ندارن انگار تفنگ بادی دست گرفتی اکثر سری های cod همینجوری هستن دریغ از یک ذره شبیه سازی

یه اسلحه برداشتم 600 تا خشاب داشت :d دو سوت خشاب عوض میکنه

بازی خوبیه برا دستگرمی صحنه های اکشن خوبی برای هیجان تینیجرها استفاده کردن ولی کلا نمیشه خیلی جدی گرفتش

آخرین ویرایش:
این دفعه رو میبخشم دیگه تکرار نشه

اینارو باید به کسی بگی که سری های قبلی بازی نکرده باشه
سری قبلی هم دست چپش اهنی بود ؟
درکل اسحله ها ضرب ندارن انگار تفنگ بادی دست گرفتی اکثر سری های cod همینجوری هستن دریغ از یک ذره شبیه سازی

یه اسلحه برداشتم 600 تا خشاب داشت :d دو سوت خشاب عوض میکنه

بازی خوبیه برا دستگرمی صحنه های اکشن خوبی برای هیجان تینیجرها استفاده کردن ولی کلا نمیشه خیلی جدی گرفتش

جز بهترین بازی های جهان هست . (نمی شه جدی گرفت :)))

ما که لذت وافری می بریم . 2 بار رفتمش

ایرادی پیدا نکردی گیر به لگد اسلحه گیر دادی (این شماره نمرات راضی کننده ای گرفت (برای اونایی که نمره براشون مهمه ) ) . بتلفیلد مدال افتخار گوست ریکون و مکس پین ... هم همین جوری هستند .

بازی برای تینیجرها هست . پس نه برای پیرمردها و مردهای 40 سال به بالا هست

آخرین ویرایش:
ما که لذت وافری می بریم . 2 بار رفتمش

ایرادی پیدا نکردی گیر به لگد اسلحه گیر دادی (این شماره نمرات راضی کننده ای گرفت (برای اونایی که نمره براشون مهمه ) ) . باتلفیلد مدال افتخار گوست ریکون و مکس پین ... هم همین جوری هستند .

بازی برای تینیجرها هست . پس نه برای پیرمردها و مردهای 40 سال به بالا هست
بتلفیلد مدال افتخار گوست ریکون و مکس پین ... مشخصه حرفه ایی دنبال نمیکنی ...مکس پین که دقیقا حس شلیک و اون انسجام لازم داره یا حتی توی tlou کاملا میشه شلیک کردن حس کرد . ولی تو cod انگار تفنگ بادی دست گرفتی
خوبه حالا خوده اکتی گفت برا اماتورها بازی میسازه . در کل نظر شما قابل احترامه میتونی 5 بار تمومش کنی
اینقدر محو چهارتا صحنه اکشن نشید برو arma iii بازی کن تا بفهمی شبیه ساز جنگ یعنی چی

بتلفیلد مدال افتخار گوست ریکون و مکس پین ... مشخصه حرفه ایی دنبال نمیکنی ...مکس پین که دقیقا حس شلیک و اون انسجام لازم داره یا حتی توی tlou کاملا میشه شلیک کردن حس کرد . ولی تو cod انگار تفنگ بادی دست گرفتی
خوبه حالا خوده اکتی گفت برا اماتورها بازی میسازه . در کل نظر شما قابل احترامه میتونی 5 بار تمومش کنی
اینقدر محو چهارتا صحنه اکشن نشید برو arma iii بازی کن تا بفهمی شبیه ساز جنگ یعنی چی

محو داستان بازی آدم می شه (بتلفیلد - ندای وظیفه - مدال افتخار جز بهترین و معروف ترین ها هستند . البته معلومه شما خیلی حرفه ای دنبال می کنید !! )

تابستون امسال وقت داشتم بازی last of us تموم کردم . بهترین بازی جهان هست و خیلی سخته . بالای 20 ساعت گیم پلی داره .

آماتور معنایی درستی نداره . ما وقت اضافی نداریم که ساعت ها پای بازی بشینیم تا 1 مرحله رو رد کنیم .

اونطور بازی ها برای آدم های بیکار هست

بازی هایی مثل ندای وظیفه آدمو تا چند وقت شارژ می کنه . اینقدر هم طرفدار در جهان داره که چند تا بالا پایین فرقی نداره

شما گوست ریکون future soldire رو بازی کن تا ببینی چقدر سخته . خیلی ناجوره . تابستون بود وقت داشتم تا آخرش رفتم .

5 بار زیاده . همون 2 بار منو ارضا کرد . منتظر شماره بعدی هستیم . شدید

آخرین ویرایش:
من نمیدونم باتلفیلد (bottle field!!!) یعنی چی واقعا ... !!!!!! اگه منظور battlefield ـه که اون میشه بتلفیلد ! بقیش هم نمیگم دیگه :| R.I.P English 8-| این پست هم واسه اطلاعات عمومی (!!!) ـه نه اسپم >:):d

اینم تموم شد
گیم پلی خوب بود ولی هوش مصنوعی و انیمیشن ای تیر خوردن از شماره اولش پیشرفتی نکرده !
رنگ خونم که قربونش برم صورتی بود :d
داستان هم خوب نبود ولی خوب انتظاری هم نمیرفت ولی حضور کوین یه جونی داده بود به storyline
گرافیکم بد بود ! نمیدونم چرا بعضی از گرافیک تعریف میکنن !؟
با این همه مشکل در کل لذت بردیم :d

من نسخه بلک باکسو دارم ، ولی خیلی لگ داره! همه تنظیمات رو بالاترین هست بجز Super Sampling که OFF هست و AA هم tx1 !! بقیه تنظیمات حتی AO هم روی normal گذاشتم! ولی خیلی خیلی لگ داره! چی کار کنم؟:|

من یکی به شخصه حال کردم با بازیش
از اون چیزی که فکر میکردم بهتر شده بود،شاید هم من انتظار زیادی نداشتم ازش که الان راضی هستم!!
یه سوال اون باتری چه نقشی تو بازی داره؟؟ و کار دکمه M تو بازی چیه؟؟ میزنی یه صدایی میاد صفحه موجی میشه ولی کار خاصی نمیکنه

با سلام دوستان در مرحله من هانت چیکار باید کرد وقتی نگهبان دم در رو میکشی بعدش که یار ها حمله میکنن به هر کی از داخل اون هواپیما شلیک کنی بازی فیلد میشه
لطفاً راهنمایی کنید
با تشکر

- - -ویرایش - - -
=======================================================================================================================
اسمشو باید میزاشتن Crysis 4
ولی جدا خیلی عالی بود بعد از Cod 4 این تنها نسخه از بازی بود که به معنای کامل عالی در آمده بود و ارزشش از یه dlc بودن بالاتر بود .

با اون قسمت مربوط به Crysis4 خیلی موافق هستم نمیدونم چرا این بازی هر وقت میادش یجوری گدایی کرده از بازی های دیگه از جمله کرایسیس و قست ریکن چند تا مرحله اول که کلاً با کارهایی که میکنه آدم یاد کرایسیس میافته و از خودش می پرسه چرا باید این بازی رو که همش تقلید از دیگر بازی ها هست و فقط عنوانش فرق میکنه رو بازی کرد

خوب من هم تموم کردم،واقعا بازی خوبی بود و من رو کاملا راضی کرد و به احتمال زیاد نسخه استیم رو بخرم،چون حیفه چنین حجم و گیم پلی زیبایی فقط واسه یه شب تا صبح

Sent from my HTC One using Tapatalk

اینم تموم شد
گیم پلی خوب بود ولی هوش مصنوعی و انیمیشن ای تیر خوردن از شماره اولش پیشرفتی نکرده !
رنگ خونم که قربونش برم صورتی بود :d
داستان هم خوب نبود ولی خوب انتظاری هم نمیرفت ولی حضور کوین یه جونی داده بود به storyline
گرافیکم بد بود ! نمیدونم چرا بعضی از گرافیک تعریف میکنن !؟
با این همه مشکل در کل لذت بردیم :d

داستانش قشنگ بود

رنگ خون توی مال من قرمز بود . هوش مصنوعی هم خوب بود مخصوصا وقتی ربات میومد به طرفت تا آخر دنبالت میومد

- - -ویرایش - - -

من یکی به شخصه حال کردم با بازیش
از اون چیزی که فکر میکردم بهتر شده بود،شاید هم من انتظار زیادی نداشتم ازش که الان راضی هستم!!
یه سوال اون باتری چه نقشی تو بازی داره؟؟ و کار دکمه M تو بازی چیه؟؟ میزنی یه صدایی میاد صفحه موجی میشه ولی کار خاصی نمیکنه

دکمه m که می زنی بعضی ربات های پرنده رو زمین گیر می کرد و در سیستم بیسیم دشمن اختلال ایجاد می کرد .

یک مدل تفنگ لیزری داشت که با باتری کار می کرد

- - -ویرایش - - -

با سلام دوستان در مرحله من هانت چیکار باید کرد وقتی نگهبان دم در رو میکشی بعدش که یار ها حمله میکنن به هر کی از داخل اون هواپیما شلیک کنی بازی فیلد میشه
لطفاً راهنمایی کنید
با تشکر

- - -ویرایش - - -
=======================================================================================================================

با اون قسمت مربوط به Crysis4 خیلی موافق هستم نمیدونم چرا این بازی هر وقت میادش یجوری گدایی کرده از بازی های دیگه از جمله کرایسیس و قست ریکن چند تا مرحله اول که کلاً با کارهایی که میکنه آدم یاد کرایسیس میافته و از خودش می پرسه چرا باید این بازی رو که همش تقلید از دیگر بازی ها هست و فقط عنوانش فرق میکنه رو بازی کرد

در مورد سوالت یک عکسی چیزی بزار .

در مورد قسمت دوم : اگر خیلی دقیق بشیم خیلی از بازی ها به هم شبیه هستند . بعدشم چیزی که زیاده بازی هست . مجبور نیستین حتما این بازی رو انجام دهید

داستانش قشنگ بود

رنگ خون توی مال من قرمز بود . هوش مصنوعی هم خوب بود مخصوصا وقتی ربات میومد به طرفت تا آخر دنبالت میومد

سلام بر شما

اما من موافق نیستم با قسمتی از حرفت این که میوفته دنبالت ولت نمیکنه خوب نیست یه بار امتجان کن ببین خودتم نشونش نده خودش پیدات میکنه میاد دنبالت بقیه که کلا غاغن نمیره دنبال اونا فقط میاد دنبال تو انگار فقط تو رو میشناسه .........:))

سلام بر شما

اما من موافق نیستم با قسمتی از حرفت این که میوفته دنبالت ولت نمیکنه خوب نیست یه بار امتجان کن ببین خودتم نشونش نده خودش پیدات میکنه میاد دنبالت بقیه که کلا غاغن نمیره دنبال اونا فقط میاد دنبال تو انگار فقط تو رو میشناسه .........:))

رباته فقط روی تو کلید می کنه .

شاید سازندگان از دستی این طوری کردنش

رباته فقط روی تو کلید می کنه .

شاید سازندگان از دستی این طوری کردنش
این تقریبا ضعف هوش مصنوعی حساب میشه. و از قدیم هم دیدیم تو بازیهاکه کلید میکنن روی بازیکن و بقیه رو آدم حساب نمیکنن. ولی عجیبه که تو این عنوان ۲۰۱۴ دیده میشه. چون بازی رو انجام ندادم. نمیتونم نظر خاصی بدم.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or