Call of Duty: Advanced Warfare | PC

59438111662205858464.jpg

سازنده : Sledgehammer
ناشر : Activision
تاریخ انتشار : Nov 4, 2014

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد ، که میتوان به وسایل حمل و نقل بسیار بزرگی که می توانند غیب شوند ، سربازانی که Esque Exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover در بای اشاره کرد.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است
37120580645123826464.jpg

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد. Advanced Warfare یکی از Call of Duty هایی است که در سال 2010 توسط Activision ثبت شده بود. در همان سال Future Warfare, Secret Warfare, و Space Warfare هم توسط Activision ثبت شده بودند.

تریلر بازی را می توانید در زیر مشاهده و دانلود کنید :

تریلر بازی :

[video=aparat;y4zkg]http://www.aparat.com/v/y4zkg[/video]

50833057567667405026.jpg

Call of Duty Advanced Warfare Leaked Debut Trailer
720p - UPL/FireDrive - 50 MB

تاپیک تصاویر بازی >>> اینجا
تاپیک مشکلات Call of Duty: Advanced Warfare (نصب، کرک، مشکلات گرافیکی و ...) >>> اینجا
سایت ناشر بازی >>> اینجا
سایت سازنده ی بازی >>> اینجا
سایت بازی >>> اینجا

سیستم مورد نیاز :
: Minimum System Requirements

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit -
Processor: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.80 GHz or better -
Memory: 6 GB RAM -
Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 @ 1 GB / ATI Radeon HD 5870 @ 1 GB or better -
DirectX: Version 11 -
Network: Broadband Internet connection -
Hard drive: 55 GB available space -
Sound Card: DirectX-compatible -

: Recommended System Requirements

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit -
Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.30GHz -
Memory: 8 GB RAM -
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760 @ 4 GB -
DirectX: Version 11 -
Network: Broadband Internet connection -
Hard drive: 55 GB available space -
Sound card: 100% DirectX 9.0c Compatible 16-bit -
Additional notes: Field of View ranges from 65-90 -

آخرین ویرایش:
مرحله آخر گیر کردم

با یارو از ساختمان در حال آتش آویزون هستیم بعدش چاقو دست راست من هست بعد می گه E رو بزن . من می زنم ولی انگار دستش گیر کرده بعدشم میوفتیم پایین .

باید چه کار کرد ؟

آخرین ویرایش:
مرحله آخر گیر کردم

با یارو از ساختمان در حال آتش آویزون هستیم بعدش چاقو دست راست من هست بعد می گه E رو بزن . من می زنم ولی انگار دستش گیر کرده بعدشم میوفتیم پایین .

باید چه کار کرد ؟

اول باید دکمه melee رو پشت هم بزنی وقتی به دست راستش نگاه میکنه بعدشم باید دکمه reload رو با سرعت بزنی

بازی تموم کردم .

عالی بود عالی . 15 مرجله داره (شماره قبلی عالی بود ولی این شماره از قبلیه عالی تر بود . شماره قبلی آخرش سوپرایز داشت)

در مورد مرحله آخر :

برای کسانی که در کامپیوتر اجرا می کنند . وقتی از ساختمان آویزان هستی اول باید E رو بزنید ولی دستش گیر کرده بعدش باید پشت سر هم F رو بزنید تا دست مصنوعیشو به طرف راست تاب بده بعدش E رو می زنید و در آخر ........ تمام .

- - -ویرایش - - -

از لحاظ گرافیکی بازی در سطح پایینی قرار داره جز جزئیات زیاد محیط و شلوغ بودنش افکت خاص و جذابی نداره تکسچرها هم در حد خوبی نیستن اما از لحاظ گیم پلی هر چند در حد MW ها نیست اما گیم پلی خوبی داره تا الانم مشکل باگ یا افت فریم و این ها نداشتم از لحاظ گیم پلی به مراتب بهتر از BF4 هست اما به همون اندازه هم در زمینه ی گرافیکی ازش پایین تره روندی که همیشه در جریان بوده و ظاهرا هست
اما یکی از پیشرفت های بازی صداگذاریش هست که به مراتب بهتر شده افکت های صدایی به وضوح بهتر شدن که در این زمینه به رقیبش نزدیک شده

گرافیک در بیشتر صحنه ها عالی بود

- - -ویرایش - - -

عه...عه..عه..عه
هنوز همون روند داستانیه همیشگی. قشنگ مثل این میمونه که یک درختو هرسال تزیین جدید کنی بعد هرچند سال یک بار هم هرچی هست بکنی بدی به یکی دیگه تزیین کنه همین!
طی یک صحنه اکشن و احساسی رفیقت میمیره(حالا یا اول بازی یا آخرش)،یکی هم هست که همیشه تیپ خاصی داره و سرباز کهنه کاره(معمولا کلاه نظامی هم نمی ذاره)،یه بدمن مضحک هم دنیا رو ریخته به هم،کارکتر بازی هم که طبق معمول توی جریان بازی لاله(غیر از cutscenes ها)،بعضی وقتا هم یه انفجار هایی رخ میده که گرد و خاک میشه و یه چیزی میفته روت، یا یه معموریت با همون یارو خاصه توی یه شب بارونی با تفنگای سایلنت... آخرش هم یکی خیانت کار در میاد و حالتو میگیره بعدشم حالش گرفته میشه و هزارتا چیز مسخره ی دیگه که توی همه ی نسخه های این لعنتی بودن و نمیخوان بفهمن که دیگه تکراری شدن!
جان شما هرکاری کردم مثبت به AW نگاه کنم نشد...هرچی میرم جلوتر اعصابم بیشتر خورد میشه...
نمیدونم، خیلی خوب میتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم اگه اسمش COD نبود! همین.
#oldgoodcods

عشق تکرار مکررات هست

سازندگان ندای وظیفه هر ساله سعی می کنند چیزهای جدیدی رو در بازی بگنجانند .

مراحل زیبا و خیره کننده و متنوع شامل قطب - جنگل - کوهستان - دریا - فضا - و ....

سری ندای وظیفه داستان هاش خیلی عالی هست و نقطه قوتش محسوب می شه . گرافیکشم قابل قبول هست

شما برادر اگر دوست نداری مجبور نیستی بازی کنی . ماشالله بازی زیاد هست . حق انتخاب هم آزاد هست

hi

سلام

با این سیستم تا چه حد میتونم اجراش کنم ... به نظرتون چند فریم میده؟
در حد عالی میتونم اجراش کنم؟ (یعنی بااون چیزی که تو نمایش هاش نشون میده)

cpu:intel core i5 4590 _3.30ghz

ram : 8gb

gpu:gtx760 2gb

سلام

فکر نکنم در حد عالی .

ولی در کل می تونی انجامش بدی . از عالی کمی کمتر

فکر نکنم در حد عالی .

ولی در کل می تونی انجامش بدی . از عالی کمی کمتر
چی میگی شما؟
سلام

760 کارت خیلی قوی هستش. میتونه در بالاترین کیفیت 60 فریم رو بده حداقل.
index.php

همین الان بازی رو تموم کردم.خیلی عالیه و پیشنهاد میکنم این نسخه رو از دست ندید.ما که نمیتونم آنلاین بازی کنیم مگه اینکه یه بار دیگه بازی رو تموم کنیم

اسمشو باید میزاشتن Crysis 4
ولی جدا خیلی عالی بود بعد از Cod 4 این تنها نسخه از بازی بود که به معنای کامل عالی در آمده بود و ارزشش از یه dlc بودن بالاتر بود .

عالی، یعنی حرف نداره
با اینکه سیستمم طبق معمول نمیکشه که بذارم روی High، اما ما به‌همینم راضی‌ایمb-)
یه‌پا فیلم سینمایی شده واسه خودش :دی
توجه کردید که توی تنظیماتش گیمپد هم داره؟ میشه بهش گیمپدای عادی رو قالب کرد؟

دوستان بازی تموم شد و خیلی بود.ولی همچنان من جنگ جهانی مدرن وار رو بیشتر ترجیح میدم تا پرواز کزدن رو.
سیستم بنده هم
سی پی یو 6 هسته 4.2------گرافیک 7750----رم 16 گیگ

عالی، یعنی حرف نداره
با اینکه سیستمم طبق معمول نمیکشه که بذارم روی High، اما ما به‌همینم راضی‌ایمb-)
یه‌پا فیلم سینمایی شده واسه خودش :دی
توجه کردید که توی تنظیماتش گیمپد هم داره؟ میشه بهش گیمپدای عادی رو قالب کرد؟
صرفا جهت اطلاع...!
با x360ce میشه بازی کرد
(البته دیشب تست کرده بودم جواب نداد، حالا داد!!)

سلام
دوستام گرافیک من R9 270 2G هست اما وقتی داخل تنظیمات گرافیک بازی میرم میزنه 1725 چرا اینجوریه؟
رو 2تا لب تاپ نصب کردم زده بود 2048 کامل ولی پی سی من اینجوری 1725 میزنه؟
اینم یه عکس از گرافیک ویندوز
nn3cktdn3ee6829fg.jpg

سلام
دوستام گرافیک من R9 270 2G هست اما وقتی داخل تنظیمات گرافیک بازی میرم میزنه 1725 چرا اینجوریه؟
رو 2تا لب تاپ نصب کردم زده بود 2048 کامل ولی پی سی من اینجوری 1725 میزنه؟
اینم یه عکس از گرافیک ویندوز
nn3cktdn3ee6829fg.jpg
تو تنظیمات بازی منظورش اینه کهVRAMشما 1725از 2048 پر شده.منظورش این نیست که گرافیک شما 1725هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or