Call of Duty: Advanced Warfare | PC

59438111662205858464.jpg

سازنده : Sledgehammer
ناشر : Activision
تاریخ انتشار : Nov 4, 2014

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد ، که میتوان به وسایل حمل و نقل بسیار بزرگی که می توانند غیب شوند ، سربازانی که Esque Exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover در بای اشاره کرد.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است
37120580645123826464.jpg

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد. Advanced Warfare یکی از Call of Duty هایی است که در سال 2010 توسط Activision ثبت شده بود. در همان سال Future Warfare, Secret Warfare, و Space Warfare هم توسط Activision ثبت شده بودند.

تریلر بازی را می توانید در زیر مشاهده و دانلود کنید :

تریلر بازی :

[video=aparat;y4zkg]http://www.aparat.com/v/y4zkg[/video]

50833057567667405026.jpg

Call of Duty Advanced Warfare Leaked Debut Trailer
720p - UPL/FireDrive - 50 MB

تاپیک تصاویر بازی >>> اینجا
تاپیک مشکلات Call of Duty: Advanced Warfare (نصب، کرک، مشکلات گرافیکی و ...) >>> اینجا
سایت ناشر بازی >>> اینجا
سایت سازنده ی بازی >>> اینجا
سایت بازی >>> اینجا

سیستم مورد نیاز :
: Minimum System Requirements

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit -
Processor: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.80 GHz or better -
Memory: 6 GB RAM -
Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 @ 1 GB / ATI Radeon HD 5870 @ 1 GB or better -
DirectX: Version 11 -
Network: Broadband Internet connection -
Hard drive: 55 GB available space -
Sound Card: DirectX-compatible -

: Recommended System Requirements

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit -
Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.30GHz -
Memory: 8 GB RAM -
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760 @ 4 GB -
DirectX: Version 11 -
Network: Broadband Internet connection -
Hard drive: 55 GB available space -
Sound card: 100% DirectX 9.0c Compatible 16-bit -
Additional notes: Field of View ranges from 65-90 -

آخرین ویرایش:
اسمشو باید میزاشتن Crysis 4
ولی جدا خیلی عالی بود بعد از Cod 4 این تنها نسخه از بازی بود که به معنای کامل عالی در آمده بود و ارزشش از یه dlc بودن بالاتر بود .

modern warfare 2 3 عالی بودند . عالی

black ops 1 2 - ghost خوب و راضی کننده بودند ( ghost هم توی مراحل و هم در آخر بازی نوآوری و خلاقیت های جالبی داشت مخصوصا نبرد در فضا در شرایط بی وزنی)

توی سری ندای وظیفه همه شماره ها عالی هستند ولی به نظرم modern warfare 3 یک کوچولو از بقیه بالاتر هست

modern warfare 2 3 عالی بودند . عالی

black ops 1 2 - ghost خوب و راضی کننده بودند ( ghost هم توی مراحل و هم در آخر بازی نوآوری و خلاقیت های جالبی داشت مخصوصا نبرد در فضا در شرایط بی وزنی)

توی سری ندای وظیفه همه شماره ها عالی هستند ولی به نظرم modern warfare 3 یک کوچولو از بقیه بالاتر هست
بله ولی همه اینها میتونستن در قالب یه DLC برا mw 1 ساخته شن . mw 2 هم عالی بود . ولی این اولین COD بعد از سال 1999 هست که از Quake Engine استفاده نمیکنه . همش بهبود :|

اینا هر کدوم بازی های عظیمی برای خودشون بودند و فراتر از dlc
تا حدودی حق با دوستانمون هست. ولی خب از دی ال سی فراتر بودن. الان کیه که اینجوری بازی نسازه. نمونش یوبی سافت با سری اساسین. هرکدوم از نسخه هاش نسبت به قبلی خیلی کم پیشرفت میکنن.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

تا حدودی حق با دوستانمون هست. ولی خب از دی ال سی فراتر بودن. الان کیه که اینجوری بازی نسازه. نمونش یوبی سافت با سری اساسین. هرکدوم از نسخه هاش نسبت به قبلی خیلی کم پیشرفت میکنن.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim
حرفت درسته ولی برعکسش یعنی اگر یه نفر به سری AC گیر داد باید Activision و COD رو مثال زد آخه COD اولین بازی CLONE به تمام معنای تاریخ بود که دقیقا هر سال باید یه دونش به بازار بیاد که اگر نیاد ملت گیمر قحطی زده میشن :| .

تو این مرحله که اولش نشون میده داخل هواپیماییم توی یک منطقه است که حالت کوه مانند داره تا میریم داخل اون منطقه کوه مانند به طرف هواپیما شلیک میکنن بعد یارامون همه میرن خارج هواپیما ما خودمون داخل هواپیماییم یک تانک میاد میگه press left mouse for fire zip line اینجا باید چیکار کرد؟

حرفت درسته ولی برعکسش یعنی اگر یه نفر به سری AC گیر داد باید Activision و COD رو مثال زد آخه COD اولین بازی CLONE به تمام معنای تاریخ بود که دقیقا هر سال باید یه دونش به بازار بیاد که اگر نیاد ملت گیمر قحطی زده میشن :| .

من با این سری بزرگ شدم

اگر سالی یک نسخه جدید نیاد انگار یک چیزی کم هست

امیدوارم شماره بعدی یا درباره جنگ جهانی باشه یا modern warfare 4 به همراه کاپیتان پرایس

- - -ویرایش - - -

تو این مرحله که اولش نشون میده داخل هواپیماییم توی یک منطقه است که حالت کوه مانند داره تا میریم داخل اون منطقه کوه مانند به طرف هواپیما شلیک میکنن بعد یارامون همه میرن خارج هواپیما ما خودمون داخل هواپیماییم یک تانک میاد میگه press left mouse for fire zip line اینجا باید چیکار کرد؟

هدف گیری کن و جایی که دایره زرد شد شلیک کن . طنابی رها می شه و می تونی بری پایین

Yes....
فکر کنم از ابن به بعدش قشنگتر بشه درسته؟......تا الان که انصافا قشنگ بوده
در اول این مرحله یکی هست که فکر کنم نقش اورلود رو داره.....با صداش که حال کردم.....من کلا تو سری کال با اورلود خیلی حالی می کردم......مدرن 3 هم که اوجش یود....صداش عالی بود......صدا پیشش هم فکر کنم bruce greenwood بود

فکر کنم از ابن به بعدش قشنگتر بشه درسته؟......تا الان که انصافا قشنگ بوده
در اول این مرحله یکی هست که فکر کنم نقش اورلود رو داره.....با صداش که حال کردم.....من کلا تو سری کال با اورلود خیلی حالی می کردم......مدرن 3 هم که اوجش یود....صداش عالی بود......صدا پیشش هم فکر کنم bruce greenwood بود
کلا تا میرید جلو جالبتر میشه

ضعیف ضعیف ضعیف خیلی سیستم تیر اندازی بازی نوب وار و ضعیفه انگار بازی برای بچه 12 ساله ساختن :d

وقتی تیر اندازی میکنی انگار داری دارت پرتاپ میکنی

شما سربازی که بری یه کلاش که دستت بدن در حالت طبیعی وقتی شلیک میکنی اینقدر ضرب و لگد زدن اسلحه زیاده که بعد نشونه گیری 5 الی 7 سانتیمتر بعد شلیک از هدف دور میشی

اینجا با خمپاره هم شلیک میکنی یه میلیمتر تکون نمیخوری انگار داری دارت پرت میکنی یا تفنگ بادی دستته :))

متاسفانه سیستم شلیک بازی کامل نوب پسنده :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or