Call of Duty 5 برگشت به جنگ جهانی دوم

rezaigi2004

کاربر سایت
بله..
Treyarch اعلام کرد عنوان Call of Duty 5 به زمان World War II بر میگردد و از منابع نزدیک الام شده این عنوان در دو حالت First-Person Shooter یا Third-Person Shooter خواهد بود و هنوز تصمیم دقیق برای این امر گرفته نشده است همچنین این بازی فعلا فقط برای X360 , PS3 تایید شده است!

من نمی دونم شما برام بگو...
ولی هنوز ربطش رو نفهمیدم! بازم می گم اگر کار ضعیفی از آب دربیاد هم تو کارنامه CoD می مونه و هم تو کارنامه Treyarch و نتیجه اینکه عواقبش فقط برای سازنده نیست و اسم بازی رو هم تحت الشعاع خودش قرار میده! ( دیگه نمی تونم از این واضح تر صحبت کنم!
مشکل شما و خیلی های دیگه اینه که فکر میکنین COD3 افتضاح بوده!!
کجاش ضعیف بوده برام توضیح بده؟

IGN & GS Score 8.8 !
نقد و رویو ها هم موجوده،فقط جهت اطلاع بگم که اگه خواستی این پست رو جواب بدی اول تحقیقات لازم رو انجام بده،بعد اگه دیدی حتما لازمه این پست رو جواب بده.

اگه بتونی این سوال رو جواب بدی خیلی از مشکلات این تاپیک حل میشه ...

شما اینجور از عواقب صحبت میکنی که یکی نفهمه فکر میکنه کل Activison و سری COD رو زیر سوال برده!!
لینک بده با ذکر سطر و پاراگراف! اگر منبع اصلی رو هم داری خوبه! ( اینطوری منبع میدن! )
البته من نمی گم اینطوری نیست! فقط می خوام مطمئن بشم! مثل بعضی ها ( منظور شما نیستی ) نیستم که اگر یه اشتباه کردم بجای قبول اشتباه بچسبم به یه چیزی و هی بهونه و دلیل مدرک الکی بیارم!
اون تاپیک الان از دسترس خارجه و متاسفانه نه وقتشو دارم نه حوصلشو و البته نه انگیزشو دارم که بزارم چون باز طبق معمول همیشه بهانه ها از زیر سنگ بیرون میان!
فقط میتونم بهت بگم،خیلی راحت میتونی به rezaigi بگی تا از این موضوع مطلع بشی و قبل از اینکه COD4 منتشر بشه تمام مصاحبه ها و پیش نمایش ها توسط ایشون تو سایت زده میشده ...
(من عادت ندارم لینک بدم،خودت بگرد پیدا کن)
من فکر می کنم قبول اینکه کسی به شما توهین نکرده یه ذره براتون دشواره...
من کی گفتم کسی به من توهین کرده؟!! (کسی اینجا در حد و اندازه ای نیست که بخواد به کسی توهین کنه!) ولی به عقاید شخصی دیگران آره ... اونم با استفاده از بدترین واژه ها و خشنترین پست ها ...
که نمونش هم تو این چند صفحه اخیر دیگه ترکونده !!
واضح بودن پست از امتیازاتشه! اگر پست واضح نباشه اصلا نباید اظهار نظر در موردش کرد و باید از ارسال کننده خواست که مطلبش رو بهتر توضیح بده تا احیانا سو تفاهمی بوجود نیاد...
واضح بودن از امتیازات یک پسته ولی منطق و سالم بودن پست حرف اول رو میزنه.
منم از اول سعی کردم همین رو به شما بفهمونم ، ولی شما حاضر به قبول این موضوع نیستید.
چی رو بفهمونی؟
این که،COD3 و Treyarch افتضاح هستن؟؟؟ شما از کجا به این نتیجه رسیدی؟
اینجا اگه مدیر سایت هم چیزی بگه نظر شخصیشو گفته و شما سعی کن همیشه خودت قبل از اینکه چیزی رو ندیده و نشناخته قبول کنی،تحقیق لازم رو انجام بدی و ببینی آیا همچین چیزی اصلا واقعیت یا وجود خارجی داره که اومدی تایید کردی؟

Last edited by a moderator:
مشکل شما و خیلی های دیگه اینه که فکر میکنین COD3 افتضاح بوده!!
کجاش ضعیف بوده برام توضیح بده؟

میدونی کسی نگفت افتضاح بوده و اگرم گفته باشه قطعاً منظورش این بوده که هیچ فرقی با CoD2 نداشته. یعنی چی؟! یعنی انجین همون انجین بود و هیچ چیز جدیدی به بازی اضافه نشده بود. بیشتر میشه گفت یک اکسپنشن بود نه یک sequel. یک mission pack یا کمپین جدید...
In my book that's awkward
(من عادت ندارم لینک بدم،خودت بگرد پیدا کن)
من کی گفتم کسی به من توهین کرده؟!! (کسی اینجا در حد و اندازه ای نیست که بخواد به کسی توهین کنه!) ولی به عقاید شخصی دیگران آره ... اونم با استفاده از بدترین واژه ها و خشنترین پست ها ...
که نمونش هم تو این چند صفحه اخیر دیگه ترکونده !!
واضح بودن از امتیازات یک پسته ولی منطق و سالم بودن پست حرف اول رو میزنه.

یک حسی به من میگه حالت بده. میدونی چرا؟! چون بنظر من چیزایی داری میگی که خودتم نمیدونی چی هستن. تا وقتی کسی به کسی یعنی به شخصیت حقیقی شخصی توهین نشده بحث ما سالمه. عقاید هر کسی ممکنه برای خودش محترم باشه ولی دلیلی نداره که برای دیگرانم محترم باشه! مثال: یک نژادپرست عقیدش برای خودش محترمه، ولی برای دیگران محترم نیست نه تنها تقبیح میکنن بلکه برخورد هم میشه با این قضیه... پس لطفاً این... erm ... لطفاً این حرفهای زیبا رو نزن...

و توجه کن که این فقط نظر تو نیست که مهمه. نظر همه مهمه. در صورتی که تو این دو صفحه شما سعی کردی به همه بقبولونی که اشتباه میکنن.. و اینی که ششما میگی درسته... در صورتی که این راه درستی برای مخالفت نیست.

چی رو بفهمونی؟
این که،COD3 و Treyarch افتضاح هستن؟؟؟ شما از کجا به این نتیجه رسیدی؟
اینجا اگه مدیر سایت هم چیزی بگه نظر شخصیشو گفته و شما سعی کن همیشه خودت قبل از اینکه چیزی رو ندیده و نشناخته قبول کنی،تحقیق لازم رو انجام بدی و ببینی آیا همچین چیزی اصلا واقعیت یا وجود خارجی داره که اومدی تایید کردی؟

یکمی هم خونسرد باش، شور صحرای کربلا نگیردت. سعی کن با خونسردی جواب بده که یه موقع کسی ناراحت نشه.

یعنی چی؟! یعنی انجین همون انجین بود و هیچ چیز جدیدی به بازی اضافه نشده بود

کلا به این بحث کاری ندارم
ولی خودت بهتر از همه می دونی که CoD4 انجینش چی بود
و باز بهتر از همه می دونی که کلاً انجین CoD از کجا میاد و چی بوده که بهینه شده ش شده این

نکته این بود که خیلی ها دوست دارن جنگ های جدید رو تجربه کنن، خوب نظرشونه و محترم
منم مثلاً از جنگ های آینده و داستان های من درآوردی و نبرد روسیه و امریکا (که رخ نداده و نمی ده و نخواهد داد) خوشم نمیادش ... (علت اینکه الان هل گیت نمی رم یا از Halo بدم میاد (در حالیکه برای نظرات تمامی طرفدارانش احترام قائلم) همینه)

ببین همون جا هم گفتم
من دوست دارم هرچی می سازن یه استناد تاریخی بهش باشه، یا مثلاً همچین جنگی در حقیقت رخ داده، بعد اینا اومدن و یه داستان برا خودشون در خلال این جنگ بوجود آوردن
و ترجیح میدم به اینکه قدیمی تر باشه (حالا هر چقدر، مثلاً همون جوری که گفتم توی CoD4 اون چیزی که منو جذب کرده تا حالا همون فلش بک به 15 سال قبلش بوده)
الان مثلاً CoD در ذهن من اون CoD قدیم نیست، بازی که می کردم یاد Ghost Recon می افتادم (با اینکه CoD4 انصافاً خیلی خوب از آب در اومده)

فکر نمی کنم شما هم بدت بیاد یه واقعه ی مستند رو ببینی (همون طوری که خودت هم گفتی)
یعنی فکر نمی کنم هیچگی بدش بیاد

نوشته شده توسط Ali_Amini:
خشنترین پست ها ...

مرسی
ولی اون پاسخ به من بود
خودمم باهش کنار اومدم (چون جدی نبود یا من اینطور برداشت کردم که جدی نیست)
همیشه لازم نیست که نسبت به همه چی واکنش نشون بدیم ... اگه فرضاً من همونو به شوخی رد نمی کردم و می خواستم جدی بگیرم و بهم بر بخوره و باز یه واکنشی هم من نشون بدم تا الان دعوا راه افتاده بودش ... (که خو البته عمراً بین من و سیاوش بخواد دعوا بیفته در فرض محال، یعنی ما سر همدیگه رو گوش تا گوش هم ببریم نمی زاریم دیگران خبر بشن، تریپ اینجوریا)
سکوت همیشه نشانه ی کم آوردن های ما نیست، می تونه خیلی چیزا رو نشون بده، برا اونایی که می دونن ...

در کل بیخیال
بحث ادامه ش بی ارزش به نظر میرسه
عقاید همه محترمه
هر کی یه چیزی رو دوست داره و همیشه هم قرار نیست همه راضی باشن، چون بالاخره همیشه یکی باید خوشش بیاد و یکی بدش بیاد ... وگرنه دنیا بهم می ریزه

آخرین ویرایش:
وقتی میبینم بین اینهمه آدم میای پست منطقی میزنی احمد جان،حیفم میاد که نیام و ازت تشکر نکنم
همیشه لازم نیست که نسبت به همه چی واکنش نشون بدیم ... اگه فرضاً من همونو به شوخی رد نمی کردم و می خواستم جدی بگیرم و بهم بر بخوره و باز یه واکنشی هم من نشون بدم تا الان دعوا راه افتاده بودش ... (که خو البته عمراً بین من و سیاوش بخواد دعوا بیفته در فرض محال، یعنی ما سر همدیگه رو گوش تا گوش هم ببریم نمی زاریم دیگران خبر بشن، تریپ اینجوریا)
نه من مشکلی با سیاوش ندارم،یعنی با هیچ کس ندارم،حتی همین پست های هم که دادم در جواب سیاوش نبوده و کلا ترجیح هم دادم اون پست بالا رو جواب ندم.
هر کی یه چیزی رو دوست داره و همیشه هم قرار نیست همه راضی باشن، چون بالاخره همیشه یکی باید خوشش بیاد و یکی بدش بیاد
کاملا درسته،منم از خیلی چیزها بدم میاد ولی تا جایی که میتونم سعی میکنم بیان نکنم یا اگه میکنم خیلی محترمانه ... و مهمتر اینکه از کلمه "بی شعور" یا "خاک بر سر" یا خیلی های دیگه استفاده نمیکنم!

و شایدم میگم با استفاده از این کلمات نظر ندین،سیاوش خان فکر میکنه حالم بده !!! عجب!
در کل بیخیال
همون پست اولی که صفحه قبل دادم کافی بود ولی بعضی ها اینجا علاقه خاصی دارن به کشش بحث هایی که سر انجامش معلوم نیست کجا برسه! یا اینکه فهمیدن بحث یک طرفه هست و با مدیر هم عقیده هستن تا جای که میتونن پستی میدن که بقیه هم تشویق بشن به بد و بیراه گفتن به WWII یا Treyarch یا COD3 ... که بنظر من اصلا کار شایسته ای نیست و این بازی از خیلی سایت ها و مجلات امتیازات خوبی کسب کرده ...

نکته این بود که خیلی ها دوست دارن جنگ های جدید رو تجربه کنن، خوب نظرشونه و محترم
منم مثلاً از جنگ های آینده و داستان های من درآوردی و نبرد روسیه و امریکا (که رخ نداده و نمی ده و نخواهد داد) خوشم نمیادش ... (علت اینکه الان هل گیت نمی رم یا از Halo بدم میاد (در حالیکه برای نظرات تمامی طرفدارانش احترام قائلم) همینه)
خو پَه بذا منم نظرم رو بگم.
من خودم کلاً با اون اسلحه های لگن CoD2 که تک تیر میزنن و کار باهاشون سخته،خیلی بیشتر حال میکنم تا اسلحه های مدرن توی CoD4، چون با اونا بازی یه مقدار سختتر و مالتیش حرفه ای تر بود. اما مشکل من با جنگ جهانی دوم اینه که "اَه بازم یه گیم جنگ جهانی دوم دیگه؟!"

میدونی، تمام محیط ها و اسلحه ها و تانکهای جنگ جهانی دوم رو هزاران بار توی هزاران گیم جنگ جهانی دوم دیدم. هر گیم جدیدی هم که میاد و توی این محیط هست، وقتی میبینم احساس میکنم همه ش دارم چیزای تکراری، رنگهای تکراری و کلاً یه موضوع تکراری میبینم. حتی خود این Company of Heroes هم اولش که اومده بود زیاد رغبت نداشتم بازی کنم چون بازم تو همین محیط بود.

اون گروهی که MoH رو میسازن، چند سال پیش یه گیم دادن به اسم Men of Valor که گیم پلی شبیه MoH داشت ولی تو محیط جنگ ویتنام بود. درسته که خیلی گیم تاپی نبود اما چون محیط رو عوض کرده بودن نسبتاً بد نبود. آدم یاد Full Metal Jacket میافتاد :biggrin1:چرا CoD هیچ وقت توی اون محیط نرفته؟ هائوون؟ محض تنوع عرض میکنم!

خو پَه بذا منم نظرم رو بگم.
من خودم کلاً با اون اسلحه های لگن CoD2 که تک تیر میزنن و کار باهاشون سخته،خیلی بیشتر حال میکنم تا اسلحه های مدرن توی CoD4، چون با اونا بازی یه مقدار سختتر و مالتیش حرفه ای تر بود. اما مشکل من با جنگ جهانی دوم اینه که "اَه بازم یه گیم جنگ جهانی دوم دیگه؟!"

میدونی، تمام محیط ها و اسلحه ها و تانکهای جنگ جهانی دوم رو هزاران بار توی هزاران گیم جنگ جهانی دوم دیدم. هر گیم جدیدی هم که میاد و توی این محیط هست، وقتی میبینم احساس میکنم همه ش دارم چیزای تکراری، رنگهای تکراری و کلاً یه موضوع تکراری میبینم. حتی خود این Company of Heroes هم اولش که اومده بود زیاد رغبت نداشتم بازی کنم چون بازم تو همین محیط بود.

اون گروهی که MoH رو میسازن، چند سال پیش یه گیم دادن به اسم Men of Valor که گیم پلی شبیه MoH داشت ولی تو محیط جنگ ویتنام بود. درسته که خیلی گیم تاپی نبود اما چون محیط رو عوض کرده بودن نسبتاً بد نبود. آدم یاد Full Metal Jacket میافتاد :biggrin1:چرا CoD هیچ وقت توی اون محیط نرفته؟ هائوون؟ محض تنوع عرض میکنم!
اگه COD 5 رو ببرن تو ژاپن اونوقت هم محیط ها عوض میشه :biggrin1: هم اسلحه ها هم تانک ها و سایر ادوات :biggrin1:
اگه این کارو بکنن واقعا عالی میشه چون تا حالا هیچ کدوم از COD ها مراحلی تو ژاپن نداشته همش تو اون اروپای لعنتی می چرخن

جالبه نصف بیشتر اونهایی که طی زمستون 85 و عید xboxشونو خریدن این 3 تا گیم(Gears of War و R6:Vegas و COD3) رو هم همراه دستگاهشون خریدن بعد همون ها میان می گن اصلا بازی جالبی نبود :biggrin1:
خوب اگه شما تریلر های این بازی(COD3) رو قبل خرید دیده بودید و میدونستید که خوشتون نمیاد چرا خریدید؟:biggrin1: که حالا بیاید راجع بهش بد بگید:-"
(این رو هم بگم منظور من با هیچ شخص خاصی نیست و قصد توهین ندارم)

اقا وقتی که از سازندههایcall of duty 4پرسیدن که چطور به فکر یک بازی جدید با ایده نو افتادید جواب دادن که
ایده جنگ جهانی دوم دیگه تکراری شده بود و دیگه بازی برای بازیبازها خسته کننده میشد ودر کل منجر به شکست بازی میشد.
حالا من نمیدونم اینا چرا باز هم میخوان جنگ جهانی دوم رو سوژه قرار بدن خدا میدونه.
تا اطلاعات بیشتری از بازی منتشر نشده نمیشه نظری داد.

اقا وقتی که از سازندههایcall of duty 4پرسیدن که چطور به فکر یک بازی جدید با ایده نو افتادید جواب دادن که
ایده جنگ جهانی دوم دیگه تکراری شده بود و دیگه بازی برای بازیبازها خسته کننده میشد ودر کل منجر به شکست بازی میشد.
حالا من نمیدونم اینا چرا باز هم میخوان جنگ جهانی دوم رو سوژه قرار بدن خدا میدونه.
تا اطلاعات بیشتری از بازی منتشر نشده نمیشه نظری داد.

دوست من شما که خودت میگی باید اطلاعات بیشتری از بازی رو دید پس چرا از الان فکر میکنی این بازی یه پروژه شکست خورده ست؟
به نظر من این بازی نباید با COD4 مقایسه بشه (از تظر کیفیت ساخت) بلکه باید بابازی قبلی treyarch یعنی COD3 مقایسش کرد

من کلا از سری cod خیلی خوشم میاد . به نظر من cod 3 هم بازی قشنگی بود.درسته که اسلحه های اون قدیمیه یا محیطه بازیش بر می گرده به گذشته و جنگ جهانی دوم ولی من بازی که از روی واقعیت ساخته شده باشه رو بیشتر دوست دارم تا بازی که ساختگی باشه و چیزی که اصلا اتفاق نیافتاده رو به تصویر بکشونه . البته cod 4 هم در کارش موفق بود و شاید تونست افراده بیشتری رو جذب کنه و حتی امتیازه بالاتری نسبت به سری های قبلی cod بگیره .ولی من از WWII بیشتر خوشم میاد تا از MODERN WAR . من بیشتر همون اسلحه های قدیمی رو دوست دارم تا اسلحه های مدرن و پیشرفته رو . COD از اول جنگ جهانی بوده و بهتره همون سبک رو ادامه بده .اگر میخوان MODERN WAR بسازن یه اسمه دیگه براش انتخاب کنن.اینطوری برای طرفدارانشون هم بهتره.(همه اینها نظر شخصی منه و هیچ توهینی به کسی نشه.:biggrin1:)

دوست من شما که خودت میگی باید اطلاعات بیشتری از بازی رو دید پس چرا از الان فکر میکنی این بازی یه پروژه شکست خورده ست؟
به نظر من این بازی نباید با COD4 مقایسه بشه (از تظر کیفیت ساخت) بلکه باید بابازی قبلی treyarch یعنی COD3 مقایسش کرد
اقا من کی گفتم که این یه بازی شکست خوردست من ققط یه نقل قول از طرف سازندهها کردم
شما هم تا متنو درست نخوندی جواب نده.

نظرم اینکه CoD 5 چه در زمان WW II باشه چه در زمان جنگ Troy، برای اینکه شکست نخوره و طرفدارانش رو مایوس نکنه باید روند و اکشنش در حد CoD 4 باشه.

ولی اون پاسخ به من بود
خودمم باهش کنار اومدم (چون جدی نبود یا من اینطور برداشت کردم که جدی نیست)
سکوت همیشه نشانه ی کم آوردن های ما نیست، می تونه خیلی چیزا رو نشون بده، برا اونایی که می دونن ...

در کل بیخیال
عقاید همه محترمه
هر کی یه چیزی رو دوست داره و همیشه هم قرار نیست همه راضی باشن، چون بالاخره همیشه یکی باید خوشش بیاد و یکی بدش بیاد ... وگرنه دنیا بهم می ریزه

البته بگم من اون پستی که زیر پست شما زدم به هیچ وجه خشونتم متوجه شما نبود. متوجه Treyarch بود. یک موقع سوء تفاهم نشده باشه از من دلخور باشی، کلاً من رو تا حدودی میشناسی و میدونی که من برای شما احترام فوق العاده زیادی قائلم و هرگز بخودم اجازه نمیدوم که توهینی بشما بکنم (اصولاً من آندد خشنی هستم اما نه با دوستان :biggrin1:).

اما من کلاً از صحبتهایی که در این مورد شده بخصوص طرفدارای WWII من نگفتم که جنگ جهانی بده یا بخوام نظر کسی رو بکوبم و غیره.. من فقط میگم از این محیط خسته شدم. چرا؟ چون بی نهایت بازی در این زمینه ساخته شده خیلی هاش مستند بودن درصد قابل توجهی هم نبودن ولی بحث اینه که دنیا هم قبل از جنگ جهانی دوم نبردهای عظیم و بزرگی رو بخودش دیده هم بعد از اون. بر میگردیم به قرون وسطی جنگ های صلیبی کم اتفاقی نبودن! جلوتر بیایم جنگهایی قورن 17 - 18 و 19 هم اتفاق افتاده خیلی متریال برای ساخت بازیهای حتی FPS اکشن دارن. جنگهایی که در زمان ناپلئون بود و خیلی های دیگه.. بریم تو آمریکا نبرد اینگلیس و آمریکا برای بیرون کردن کت قرمزها.. در همون منطقه جنگ های بین شمال و جنوب.. حتی جنگ اول! من میگم خوب همه این رو قبول داریم ولی بسه.. روایات مستند فقط در جنگ جهانی دوم نبوده. از ابتدای تاریخ بشریت در کتب تاریخی از جنگها نوشته شده. اما از 5000 سال 6000 سال تاریخ بشریت فقط این 6-7 سال مهم بوده؟! آیا تاریخ همین بوده؟! مسلماً نبوده...

نظرم بر خلاف همه :biggrin1:
برای من هیچ فرقی نمیکنه که جنگ مدرن باشه یا مال عهد بوق . مهم اینه که یه بازی بتونه برات واقعیت جنگ را بچشونه .
جنگ جهانی هم همین طور هنوزم که هنوزه جای کار داره که بتونن حس واقعی جنگ جهانی را برات بفهمونن .
در کل برای من اون چیزی که مهمه سیستم تیراندازی یا سیستم آدم کشی یا دنیایی که برام اتفاق میوفته , اند واقعیت باشه , گیم پلیش اند واقعیت باشه .
حالا برام فرقی نداره که دستم Thompson fhai یا m1 یا اجر دستم بگیرم , سنگ یا هرچیزی دیگه
چیزی که بتونن برام واقعیت جنگ را صحنه سازی کنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or