یعنی چی؟! یعنی انجین همون انجین بود و هیچ چیز جدیدی به بازی اضافه نشده بود
کلا به این بحث کاری ندارم
ولی خودت بهتر از همه می دونی که CoD4 انجینش چی بود
و باز بهتر از همه می دونی که کلاً انجین CoD از کجا میاد و چی بوده که بهینه شده ش شده این
نکته این بود که خیلی ها دوست دارن جنگ های جدید رو تجربه کنن، خوب نظرشونه و محترم
منم مثلاً از جنگ های آینده و داستان های من درآوردی و نبرد روسیه و امریکا (که رخ نداده و نمی ده و نخواهد داد) خوشم نمیادش ... (علت اینکه الان هل گیت نمی رم یا از Halo بدم میاد (در حالیکه برای نظرات تمامی طرفدارانش احترام قائلم) همینه)
ببین همون جا هم گفتم
من دوست دارم هرچی می سازن یه استناد تاریخی بهش باشه، یا مثلاً همچین جنگی در حقیقت رخ داده، بعد اینا اومدن و یه داستان برا خودشون در خلال این جنگ بوجود آوردن
و ترجیح میدم به اینکه قدیمی تر باشه (حالا هر چقدر، مثلاً همون جوری که گفتم توی CoD4 اون چیزی که منو جذب کرده تا حالا همون فلش بک به 15 سال قبلش بوده)
الان مثلاً CoD در ذهن من اون CoD قدیم نیست، بازی که می کردم یاد Ghost Recon می افتادم (با اینکه CoD4 انصافاً خیلی خوب از آب در اومده)
فکر نمی کنم شما هم بدت بیاد یه واقعه ی مستند رو ببینی (همون طوری که خودت هم گفتی)
یعنی فکر نمی کنم هیچگی بدش بیاد
نوشته شده توسط Ali_Amini:
مرسی
ولی اون پاسخ به من بود
خودمم باهش کنار اومدم (چون جدی نبود یا من اینطور برداشت کردم که جدی نیست)
همیشه لازم نیست که نسبت به همه چی واکنش نشون بدیم ... اگه فرضاً من همونو به شوخی رد نمی کردم و می خواستم جدی بگیرم و بهم بر بخوره و باز یه واکنشی هم من نشون بدم تا الان دعوا راه افتاده بودش ... (که خو البته عمراً بین من و سیاوش بخواد دعوا بیفته در فرض محال، یعنی ما سر همدیگه رو گوش تا گوش هم ببریم نمی زاریم دیگران خبر بشن، تریپ اینجوریا)
سکوت همیشه نشانه ی کم آوردن های ما نیست، می تونه خیلی چیزا رو نشون بده، برا اونایی که می دونن ...
در کل بیخیال
بحث ادامه ش بی ارزش به نظر میرسه
عقاید همه محترمه
هر کی یه چیزی رو دوست داره و همیشه هم قرار نیست همه راضی باشن، چون بالاخره همیشه یکی باید خوشش بیاد و یکی بدش بیاد ... وگرنه دنیا بهم می ریزه