Call of Duty 5 برگشت به جنگ جهانی دوم

rezaigi2004

کاربر سایت
بله..
Treyarch اعلام کرد عنوان Call of Duty 5 به زمان World War II بر میگردد و از منابع نزدیک الام شده این عنوان در دو حالت First-Person Shooter یا Third-Person Shooter خواهد بود و هنوز تصمیم دقیق برای این امر گرفته نشده است همچنین این بازی فعلا فقط برای X360 , PS3 تایید شده است!

منم مثلاً از جنگ های آینده و داستان های من درآوردی و نبرد روسیه و امریکا (که رخ نداده و نمی ده و نخواهد داد) خوشم نمیادش ... (علت اینکه الان هل گیت نمی رم یا از Halo بدم میاد (در حالیکه برای نظرات تمامی طرفدارانش احترام قائلم) همینه)
من هم مثل شما از جنگ های من در آوردی و کلا تخیلی خوشم نمیاد ( از HALO هم متنفرم ) ولی به نظر من جنگ های دیگه ای هم به غیر از WW2 هست مثل جنگ عراق و آمریکا ( هم مدرنِ هم جدید )

جلوتر بیایم جنگهایی قورن 17 - 18 و 19 هم اتفاق افتاده خیلی متریال برای ساخت بازیهای حتی FPS اکشن دارن. جنگهایی که در زمان ناپلئون بود و خیلی های دیگه.. بریم تو آمریکا نبرد اینگلیس و آمریکا برای بیرون کردن کت قرمزها.. در همون منطقه جنگ های بین شمال و جنوب.. حتی جنگ اول!

فکر کن تو COD5 با شمشیر و تیر کمون بجنگیم :دی

البته بگم من اون پستی که زیر پست شما زدم به هیچ وجه خشونتم متوجه شما نبود. متوجه Treyarch بود. یک موقع سوء تفاهم نشده باشه از من دلخور باشی، کلاً من رو تا حدودی میشناسی و میدونی که من برای شما احترام فوق العاده زیادی قائلم و هرگز بخودم اجازه نمیدوم که توهینی بشما بکنم (اصولاً من آندد خشنی هستم اما نه با دوستان :biggrin1:).

اگه می بود هم فرقی نمی کردش در جمع :biggrin1:
حالا کو قیچی ؟ :)
کلاً اونجا Wrath ناک شده بودی بدرقم

جمع مطلب اینکه دلخوری و اینا در کار نبوده و نیست و نخواهد بود (حتی اگه متوجه من هم بودش که خوب همون طوری که در بالا هم گفته بودم، نبوده اینطور)

اما من کلاً از صحبتهایی که در این مورد شده بخصوص طرفدارای WWII من نگفتم که جنگ جهانی بده یا بخوام نظر کسی رو بکوبم و غیره.. من فقط میگم از این محیط خسته شدم. چرا؟ چون بی نهایت بازی در این زمینه ساخته شده خیلی هاش مستند بودن درصد قابل توجهی هم نبودن ولی بحث اینه که دنیا هم قبل از جنگ جهانی دوم نبردهای عظیم و بزرگی رو بخودش دیده هم بعد از اون. بر میگردیم به قرون وسطی جنگ های صلیبی کم اتفاقی نبودن! جلوتر بیایم جنگهایی قورن 17 - 18 و 19 هم اتفاق افتاده خیلی متریال برای ساخت بازیهای حتی FPS اکشن دارن. جنگهایی که در زمان ناپلئون بود و خیلی های دیگه.. بریم تو آمریکا نبرد اینگلیس و آمریکا برای بیرون کردن کت قرمزها.. در همون منطقه جنگ های بین شمال و جنوب.. حتی جنگ اول! من میگم خوب همه این رو قبول داریم ولی بسه.. روایات مستند فقط در جنگ جهانی دوم نبوده. از ابتدای تاریخ بشریت در کتب تاریخی از جنگها نوشته شده. اما از 5000 سال 6000 سال تاریخ بشریت فقط این 6-7 سال مهم بوده؟! آیا تاریخ همین بوده؟! مسلماً نبوده...

خو منم همینو می گم دیگه
قدیمی باشه خوبه (از 15 سال پیش به قبل)، من زیاد با جدید حال نمی کنم و از آینده هم که به هیچ شکل خوشم نمی یاد (نمی دونم این وسط چرا از WiC خوشم اومده یهو)

اما خوب برای ساختن FPS باید به تاریخ این 100 سال اخیر نگاه کرد و نمیشه مثلاً به دوران جنگ های صلیبی سرک کشید، در هر صورت با این نکته که می گی بازی در مورد WWII زیاد ساخته شده موافقم ولی باید این رو هم متذکر شد که مگه چندتا از اونا ارزشمند بودن مثلاً توی همین سبک FPS ؟
جوابی غیر از BF و MoH و CoD به ذهن من نمیرسه ... خوب اینا خیلی نمیشن

نوشته شده توسط HamidoOs:
خو پَه بذا منم نظرم رو بگم.
من خودم کلاً با اون اسلحه های لگن CoD2 که تک تیر میزنن و کار باهاشون سخته،خیلی بیشتر حال میکنم تا اسلحه های مدرن توی CoD4، چون با اونا بازی یه مقدار سختتر و مالتیش حرفه ای تر بود. اما مشکل من با جنگ جهانی دوم اینه که "اَه بازم یه گیم جنگ جهانی دوم دیگه؟!"

میدونی، تمام محیط ها و اسلحه ها و تانکهای جنگ جهانی دوم رو هزاران بار توی هزاران گیم جنگ جهانی دوم دیدم. هر گیم جدیدی هم که میاد و توی این محیط هست، وقتی میبینم احساس میکنم همه ش دارم چیزای تکراری، رنگهای تکراری و کلاً یه موضوع تکراری میبینم. حتی خود این Company of Heroes هم اولش که اومده بود زیاد رغبت نداشتم بازی کنم چون بازم تو همین محیط بود.

اون گروهی که MoH رو میسازن، چند سال پیش یه گیم دادن به اسم Men of Valor که گیم پلی شبیه MoH داشت ولی تو محیط جنگ ویتنام بود. درسته که خیلی گیم تاپی نبود اما چون محیط رو عوض کرده بودن نسبتاً بد نبود. آدم یاد Full Metal Jacket میافتاد چرا CoD هیچ وقت توی اون محیط نرفته؟ هائوون؟ محض تنوع عرض میکنم!

البته از اینکه همه از دیدن امثال تامسون و یا اون اسلحه آلمانیه چی بود (MP32 ؟) خسته شدن نمیشه نتیجه گیری درست کرد، خوب اینور هم که بیایم همش باید امثال دروگانوو یا کلاشنیکف یا کاربین رو دست بگیریم خو
در کل هر چی بخواد زیاده از حد تکرار شه لوث میشه، و من اینو قبول دارم کاملاً

اما در مورد جنگ ویتنام و یا پاسیفیک در همین WWII
MoH (با Pacific Assault) و BF (با ورژن ویتنام) به این محیط ها وارد شدن و البته هر دو شکست خوردن
شاید، می گم شاید Activision نمی خواد ریسک کنه و اشتباه اونا رو تکرار کنه ... nEmEdEnEm

مثل جنگ عراق و آمریکا ( هم مدرنِ هم جدید )
خو من مثلا اصلا این قضیه رو جنگ نمیدونم! یه مبارزه یه طرفه بوده( حتی همون افغانستان).usa ریخت 1 هفته ای همه چی رو ریخت به هم حالا هم همون جا ایستاده نمیدونه چی کار میخواد بکنه...ولی خداییش توپ داره نفت عراق رو میخوره منم حال میکنم :biggrin1: ولی تو افغانستان داره چی میخوره؟! :دی
ولی اگر بخان چنین بازی ای طراحی بکنن اون دشمن های بازی باید کی باشن؟ تو عراق که 1 هفته ای همه جا رو گرفتن که همون 1هفته هم به خاطر این کرد ها بود! مثلا بازی طراحی کنن میای خلیج فارس پیاده میشی میریزی خونه مردم میزنه زن و بچه میکشی!!!؟؟؟ خو این چه لذتی داره.؟ یا مثلا کشش بدن دنبال صدام بردی خیلی ه راحت پیداش کنی بعد چراغ قوه بکنی تو حلقش؟ :biggrin1:
نه خداییش من هیچ انگیزه ای برای ساخت این جنگ عراق نمیبینم...چون اصلا جنگی نبوده! یه سری بنگ بنگ بوده که اینجا به خورد ملت میدن جنگ بوده...

پ.ن: یکی به این activision (با این پسوند جدیدش که نمدونم!) بگه که به جای ساختن cod 5 یه اکسپنشن درست حسابی واسه cod 4 بده که حداقل 4 ساعت به گیم پلی بازی اضافه کنه.

با اینکه برای من عرب کشتن بیشتر حال میداد ولی با Sniper درجه دار المانی زدن یه فاز دیگه داره فقط خدا کنه برای PC بیاد حتی 3 ش هم اگه برای PC میومد انقدر تو سرش نمیخورد(موس) !!!

خو منم همینو می گم دیگه
قدیمی باشه خوبه (از 15 سال پیش به قبل)، من زیاد با جدید حال نمی کنم و از آینده هم که به هیچ شکل خوشم نمی یاد (نمی دونم این وسط چرا از WiC خوشم اومده یهو)

منم مثل تو .
علتش اينه كه جنگ جهاني واقعا يه جنگي بود به صورت وحشتناكي هم اتفاق افتاده و ما هم كه نديديم .
جنگ هم بسيار طولاني بوده يعني هرچقدر با چنين جنگي ور برن بازم جا داره دوست دارم كه بالاخره جنگ جهاني را حسش كنم ( البته تو بازي فقط تو واقعيت غلط كنم از اين كارها خوشم بياد :biggrin1:)
ولي اين جنگ عراق چي 1 هفته اي جنگ تموم شده :laughing: حالا مثلا چيه اينو ميخوان كش بدن ديگه همچي مثل روز روشنه ديگه كه جنگ چطور بوده و اهدافش چي بوده .
ولي جنگ جهاني به قدري طولاني بوده كه دوست دارم لحظه به لحظش را برام صحنه سازي كنن و ببينم چه اتفاقاتي افتاده به نظر منم هنوز اين سبك بازي جا داره چون نتونستن انطور كه بايد درستش كنن .

مگر اينكه همون كه گفتم جنگ جهاني سوم بشه :biggrin1: تا بتونيم يه جنگ مدرن و بسيار پيرفته را تجربه كنيم .

سلام . :love:

دوستان براي سلامتي كاپيتان پرايس صلوات ...
جون هر كي دوست داريد اين بحث نافرجام رو بي خيال بشيد ... آخه اين كه نشد بحث ... يكي مياد ميگه جنگ جهاني دوم خوبه ... اون يكي مياد ميگه " نه جنگهاي مدرن باحال تره " .
واقعاً كه چقدر فيض برديم ... :-"
آخه مگه از روي قديمي و جديد بودن سبك بازي ميشه مطلقاً روي كيفيتش نظر داد ؟؟؟ اين كارا ديگه از شما بعيده ... اجازه بديد بازي منتشر بشه بعد مقايسش كنيد ... العان كه ما هيچي به غير از سبكش از بازي نميدونيم ...
فداي همگي بشم من ... اما خدايي COD 4 خيلي خيلي حال داد خداكنه يه بسته مكمل براش منتشر بشه ... واقعاً خيلي خيلي بي نقص و زيبا بود اما حيف خيلي زود هم تموم شد.
---------------------------------------------
راستي خيلي خيلي ببخشيد ... روم به ديوار ... عذر ميخوام ... اگه ممكنه به اين سوال من جواب بديد ... البته اصلاً ربطي به اين تاپيك نداره اما چه كنيم ديگه ... :blushing::blushing::blushing:
دوستان من بعد از ارتقاي سيستمم Splinter Cell Double Agent رو روي سيستمم نصب كردم اما نميدونم چرا وسط بازي سيستمم ريست ميشه ... ويندوز رو هم تازه نصب كردم و كاملاً Update شدست . درايور كارت گرافيكم هم 169.6 nVIDIA است و مشخصات سيستمم هم اينه :
CPU : AMD AM2 AthlonFX62
RAM : 2.5GB DDR 2 (800) OverClocked 1200mhz
VGA : GigaByte 8800GTX

خيلي خيلي ازتون سپاس گذارم ... :love::love::love: . اگه ممكنه جواب رو PM بفرماييد ...

دنیا جنگهای دیگه ای هم بخودش دیده! نمونش همین جنگهای اخیر امریکا! خود امریکا از زمان اتمام جنگ جهانی همیشه اینور اون ور در جنگ بوده! من خسته شدم برای اینکه انقدر که بازی مربوط به جنگ دوم ساخته شده مربوط به هیچ چیز دیگه ای ساخته نشده! اگر تمام بازیهایی که به جنگ دوم مربوط میشن رو جمع کنیم یکجا از تعداد بازیهای دیگه در تمام ژانرها به مراتب بیشتره!!!! من منکر این نیستم که این یک ترنینگ پوینت در تاریخ بوده.. اما خسته شدم بقول یکی از دوستان انقدر برلین رو فتح کردم... جنگ خلیج بقدر کافی ریسورس برای ساختن همه چیز داره! جنگ افغانستان و عراق که هنوزم میشه گفت تموم نشده بقدر کافی المان داره.. هل حتی نبردهایی که تو سومالی و اونورا انچام دادن هم هست. خیلی هم ناراحتن جنگ جهانی دوم بسازن با سلاحها و کامو های امروزی با تجهیزات امروزی... من خسته شدم.. خسته ... خیلی خسته.. انقدر خسته که هرکی جلوم راجع به جنگ دوم حرف میزنه دلم میخواد با قیچی ریز ریزش کنم... خیلی کند.. خیلی خیلی کند... انقدر کند که از درد و زجری که میکشه زیر دستم جون بده... خون بده... جون بده....

50016419.JPG
خلیج نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه
خلیج فارس فارس فارس فارس فارس فارس فارس
فارس فارس فارس فارس فارس فارس فارس فارس
بابا مگه شماها ایرانی نیستید وقتی شما میگین خلیج سگها(عربها)یه عربی هم میذارن بغلش اونوقت باید
2دستی بزنیم تو سرمون

تازه داشتیم ازسگ کشی(عرب کشی)لذت میبردیم:cheesygri
فکر کنم بچه ها به خاطرگیمپلی کوتاه بازی(جنگهای مدرن)دوباره دوستدارجنگ جهانی دوم شدن
ولی در کل خودم جنگهای مدرن روترجیح میدم

سوسمار سگ
سرتون رو بالا کنيد و ببينيد همين سوسمار ها و سگ ها کجان و ما ایرانی ها که تاريخه چند هزار ساله داريم کجايم البته مجبوريم با همين چيزا سر خودمون رو کلاه بزاريم
ببخشيد به تاپیک ربط نداشت

به به پای نژاد پرست ها هم که تو BC باز شد
ماشالا به شما
خب شما که به عربا میگید سگ و این جور چیزا اینو بدونین که خیلی از هم نژادای خودتون هستن که از همین سگ هم بدترن
در واقع سگ پیش اونا شرف داره
ببحشید که off topic شد

بابا مگه شماها ایرانی نیستید وقتی شما میگین خلیج سگها(عربها)یه عربی هم میذارن بغلش
والا ما که ایرانی هستیم.ولی من زیاد خودم رو دلبسته به این وطن نمیبینم...جز بدختی واسه مردم چیزی نداشته.:sick: اون موقعی میشیم ایران که کوروش بالا سرمون باشه :love:

پ.ن:همین چند روز پیش به پارسیا میگفتم عجب اشتباهی کردم پارسال برای ادامه تحصیل نرفتم سرزمین کانگرو ها :biggrin1: خداییش الان داشت holiday شروع میشد با کانگرو ها مسابقه دو میگذاشتیم :biggrin1:

متاسفانه نميشه همه چيز گفت چون تايبيك منحرف مي شه ولي من حاضرم شرط ببندم كه كشتن يك عرب توي cod4 خيلي بيشتر از كشتن يك نازي توي cod3 حال ميده
بحث نژاد پرستي هم فقط مختص ما نيست مگه تو wolfstain الماني ها به يه سري موجود ادم خوار تشبيه نشده { ميدونم اين موجودات به وجود اوردن } حالا هم مثلا جاي الماني ها رو عربا گرفتن مثل cod4
اما ضايع تر از اين نيست كه در بازي bs area 51 عامل موجود فضايي ها هم صدام و عراقي ها هستند
خيلي از ما ها وقتي اسم pop مغرور و خوشحال ميشيم اما مگه همين ماها نيستيم كه وقتي توي اين بازي اسامي عربي رو مي بينيم شاكي ميشيم . چرا ؟ چون خودمونو بالا تر از عرب ها ميبينيم . اين يك غرور ذاتي پس لازم نيست راجع به چيزي كه ته قلبمون هست انكار كنيم ;)

میبینم اینجا بحث هر چی هست جز اصل ماجرا .:-"
بچه ها فکر کنید میخوایم برلین و باز فتح کنیم چه شود /:):sick: . بعد مدرن هم بشه یعنی خیالی با سلاح هسته ای بیفتیم به جون هم میدونید جالبش چی میشه اصلا جنگ جهانی تاریخچش چپه میشه :laughing: . چیز خنده داری میشه . دوستمون راست میگه ما ایرانی نیستیم چغندر قندیم شوخی کردم ( پارسی هستیم )
ما الان با یه بازی تخیلی طرف هستیم ( من تو یک سایت دیدم نوشته بود call of duty 5 مدرن . جنگ جهانی دوم )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or