Call of Duty 5 برگشت به جنگ جهانی دوم

rezaigi2004

کاربر سایت
بله..
Treyarch اعلام کرد عنوان Call of Duty 5 به زمان World War II بر میگردد و از منابع نزدیک الام شده این عنوان در دو حالت First-Person Shooter یا Third-Person Shooter خواهد بود و هنوز تصمیم دقیق برای این امر گرفته نشده است همچنین این بازی فعلا فقط برای X360 , PS3 تایید شده است!

به نظر من اگه اين خبر واقعا درست باشه activisionاستراتزي مثل cod 3 و cod4 انجام ميده. يعني احتمالا همزمان با ساخت cod5 توسط treyarch ساخت cod 6 به infinity ward ميسپاره!!‍

تا ديروز همه ww2مي گفتن باحاله و مدرن چيه و...حالا كه cod4 اومد همه مدرن باز شدنو حالشون از ww2 بهم مي خوره:confused: معلومه كه خيلي ها گتره اي نظر ميدن:biggrin1: كلا cod هر جوري اومده زيبا بوده من كه با ww2 بيشتر حال كردم چون تو اين نسخه چاشني امريكايي قهرمان ميشه و مردم دنيا....و تروريست تشريف دارنو و... زياد كرده بودن حالم از اين قهرمان بازي ها بهم مي خوره:sick::biggrin1:
تا قبل از عرضه cod4 خيلی ها فکر میکردند اين بازی افتضاحی بيش نخواهد بود ولی وقتی که امد همه فهميدند که اين بازی بهترين سری ساخت cod هست
من هم به شخصه همين نظرو دارم.
شرکت treyarch کار بسيار سختيی پيشه رو داره ، هر بازی که عرضه میشه بايد همپای سری قبلی خودش و بيشتر از اون حرفی برای گفتن داشته باشه ، يعنی ايده ای نو تو بازی به کار ببره اگر غيره اين باشه که فاتحش خوندست
ولی آخه من نمیدونم جنگ جهانی چقد مگه میتونه نو آوری داشته باشه ؟ شماره 1 2 3 بس نبود؟ سری مدال بس نبود؟ آخه جنگ جهانی که ديگه توش نمیشه بيش از اين نو اوری به وجود اورد.
ولی من فکر کنم cod5 يه لک ننگينی بر سری cod خواهد بود.

من واقعا از ابله بودن اين سازنده خندم ميگيره!
خب بابا وقتي اومده به جنگ مدرن و اين هم استقبال داشته حالا ميبرند به جنگ جهاني دوم كه چي بدن بهش؟ من براي تمامي طرفدار هاي جنگ جهاني احترام قائلم ولي خداييش ديگه چه قدر بازي جنگ جهاني؟
بسه ديگه! الان ديگه من بهتر از هيتلر و موسوليني جنگ جهاني رو بلدم تازه ما الان دقيقا تمامي وقايع جنگ جهاني رو ميدونيم حتي قسمت هاي جنگيش كه مربوط به افراد خاص بوده!!!
بسه بخدا حالم ديگه هم بخورد اين جنگ ويتانم هم بد نيست ميرفتن اون ميساختند. باز جالب تر بود. البته به ضرر امريكا :biggrin1:

اقایونی که فکر میکنن treyarch احمقانه حرکت کرد سخت در اشتباهند حالا چرا ؟؟؟ چون اگه میومد مدرن میساخت ملت بلافاصله با COD4 مقایسه میکردنش و این اصلا جالب نبود یعنی اون موقع همه میخاست که از 4 خیلی بهتر باشه دیگه ولی این شرکت که توان انجام این کار رو نداره پس با این کار میخواد به نحوی بگه من سبکم فرق میکنه و نباید با 4 مقایسه بشه .(البته هر کاری بکنه میگن ) کلا بنظر من باید دست از سر این COD بر داره بره سراغ یه IP دیگه خیال راحت گندشو بزنه !!!

خداییش من موندم اینا این همه رشادت در جنگ جهانی دووم داشتن که 700 تا بازی تا الان از این کوفتی ساخته شده بابا ما میخوام یکم واقع گرا باشیم به نظرم باید همین 4 را گسترش بدن خیلی چیزا هست مثل جنگ عراق مدل صدام هم بسازن ما همین طور دونبالش بگردیم مثل این بازی ها rpg بعد پیداش کنیم با قنداق تفنگ همونجا راحتش کنیم تا نخواد یک سال توی دادگاه ها بگرده

ای بابا :biggrin1:بزارید یه خبری بشه یکم اطلاعات بازی بیاد بیرون بفهمیم چه خبره بعد بزنین تو سر بازی treyarch اگه میفهمید انقدر طرفدار داره از خوشحالی سکته میکرد ولی یه چیز میشه مطمین بود که از ورژن pc خبری نیست

فکر نمی کنم ارزش بازی کردن داشته باشه... ww2:sick: ...
دیگه داره حالم از این سبک به هم می خوره...
من یکی فقط یه بازی دیگه راجع به ww بازی می کنم : BIA-HH
دیگه حالم از MoH هم بهم می خوره ... از موقعی که یادم میاد داشتم رو PS1 نازی می کشتم...

حالا اشکال نداره ... من شخصا Third Person Shooter خیلی دوست دارم ، امیدوارم اینی که گفته شده واقعا انجام بدن و درست هم انجام بدن ....

من یه چیزی از ته دلم بگم، خاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااک بر سرت----> Treyarch، واقعا دیگه حالمون از این WWII بهم میخوره آخرش میدونستم اینجوری میشه یه استدیوی احمق بی شعور شماره بعد یه شاهکارو میسازه و دوباره گندشو درمیاره، دوباره باید اون نورماندی لعنتی رو فتح کنیم :sick::sick::sick::sick::sick:

هرکس در این زمینه نظر خاصی داره. ولی کلا بهتر شد بخاطر اینکه اول شخص مدرن زیاد هست ولی بازی اول شخص خوب با موضوع جنگ جهانی کم هست و قطعا COD در این زمینه پیشتاز است. موقعی که من فهمیدم نسخه 4 سبک مدرن داره به شدت ناراحت شدم و لی الان دارم از خوشحالی سکته میزنم:lol::lol:

پ.ن: البته اگه اینجوری میخواست ادامه پیدا کنه شماره 5 توی ایران بود و ما باید هموطنانمان را بکشیم که در این صورت باید همه این بازی را تحریم میکردیم:laughing:

تو این دنیا فقط جنگ جهانی دوم رخ داده؟؟ویتنام..عراق..افغانستان..و....یا اصلا میتونه جنگی خیالی رو خلق کنه!!حالا بین هرکشوری ...امریکا..روسیه..چین...ایران..کره شمالی.. کشورهای افریقایی و...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or