Call Of Duty 4 PC Requirements

[سمير جان من فكر نكنم روان اجرا بشه با 6600 و فقط فكر كنم بتونه بازي را اجرا كنه . اون بالا كه خودت گذاشتي را نگاه كن با 7600gt فقط 15 فريم ميده كه نميشه بازي كرد .
کاوه بازی رو با 6600 روون اجرا کرده
7900gtx هم كه كارت بسيار خوبي ولي باز 28 فريم ميده
خوب این 6600GT که من گفتم رو رزولیشن و تنظیمات LOW اجرا کرده ولی 7600GT رزولیشن 1280X1024
راستي سمير جان خبري از 8800gtx نيست اينجور مال من از اين سري نميخوام زير 60 فريم بگيرم
فرخ جان VGA شما که خیلی خوبه احتمالا باید 60 فریم بده باید منتظر بنچمارکش باشیم.

کاوه بازی رو با 6600 روون اجرا کرده

خوب این 6600GT که من گفتم رو رزولیشن و تنظیمات LOW اجرا کرده ولی 7600GT رزولیشن 1280X1024

خوب ديگه رو سيستم low كه نميشه گفت cod4 :biggrin1: مثل اينكه با بازي نسل بعد طرفيم ها .
در ضمن راست ميگي من يه لحظه فكر كردم رزوليشن در 1024*768 هست الان ديدم 1280X1024 .
اينطوري تا حدودي خوب ميشه .

خوب ديگه رو سيستم low كه نميشه گفت cod4 :biggrin1: مثل اينكه با بازي نسل بعد طرفيم ها .
نسل بعد فقط تو گرافیک نیست..اگه می خواهیم به نسل بعد بریم باید گیم پلی بازی قوی باشه;)

من موندم .. که قبل از جواب دادن شما بجز عنوان تاپیک چیز دیگه ای رو هم در این تاپیک خوندی یا نه ؟!

گفتند با اون سخت افزار بازی را روی 1900*1200 با همه تنظیمات گرافیکی تا آخرین حد اجرا کرده اند !
360 توی این resolution بازی را با چند FPS اجرا میکنه ؟ 2 ؟

پ.ن : د.ر.د.س.ر. ن.ص.ب .. L.O.L !

شما اين سيستمو داري كه ميگي ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
حالا وقتي بازي امد و 4تا بازي خفن تر ببينم بازم طرف pcرو ميگري يا نه!!!!!!!!!!
نصب دردسر نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خيالت راحت از pcبازي رو بهتر اجرا ميكنه حداقل 360 من ميكنه:-":-":-"

ای بابا چقدر آدمو به خنده میندازن اینا.. دردسر نصب .... roflmfao....

xd-16635.jpg

اگر بخوایم نصب بازی رو سخت حساب کنیم شماها مشقاتونو کی براتون مینویسه؟ پدر جان یا مادر جان؟!

بابا بزرگ شین آخه ... بدشم کی گفته 360 اون 60 فریمی رو که میده با ماکزیمم گرفیک ستینگ میده؟! همون هیلوتون یادتون رفته که 640p نیتیو رزولوشنش بوده؟ بله رزولوشن رو میشه فدا کرد چون تو فریم ریت موثره. پس لطفاً از این نطق ها در مورد PC نکنین...

نکته بعدی کرک هست که توی همه بازی ها وقتی اینجا تو ایران خریداری میکنید زحمتش قبلاً کشیده شده و موجوده. سخت ترین کاری که قرار بکنید اینه که کپیش کنید تو دایرکتوری ای که ازتون خواسته شده. خیلی سخته؟! اینکار وقتی سخته که شما از داشتن دو دست محروم باشید که در اون صورت کنسول هم بدرتون نمیخوره چون در هر صورت دست رو میخوای...

نکته ای که میمونه اینه که خوب معمولاً گیم های PC گزینه Auto-Aim نداره برای همین بازم سخته چون حساب بکنید توی یک بازی first-person shooter بخوای نشونه هم بگیری واقعاً کاری سخت تر از نشونه گیری هم مگه هست؟

زمان خدمت چون نشونه گیری سخت بود ما توی میدون تیر گزینه اوتو ایم رو ON کرده بودیم که تیرامون به سیبل بخوره :laughing: ...

مشکل کنسول گیمر ها اینه که مثل یک نوزاد دوست دارن که همه چیز براشون آماده باشه و تا مثلاً کارخرابی میکنن سریع یکی پوشکشونو عوض کنه و یا وقتی که گرسنه یا تشنه اند دوتا ونگ بزنن شیشه شیر یا احیاناً پستانکشون بهشون رسانده بشه.

خوبی کنسول واسه یه عده:
1. عدم نصب و خود اجرائی: حوسله ندارن بازی نصب کنن، پس بازی خودش میاد و دردسری نداره...
2. عدم نیاز به نشانه گیری در بازی های شوتر: چون اصولاً شلیک کردن کار سختی هست و تازه انسانی هم نیست و خیلی ها دوست ندارن در این جنایت مجازی سهمی داشته باشن، لذا شرکتهای بازیسازی با قرار دادن گزینه اوتو ایم این امکان را برای شما عزیزان به ارمغان اورده که در صحنه های مبارزه چشمان خود را بسته و بوسیله RT بصورت خارق العاده ای دشمنان خود را یکی پس از دیگری به درک ارسال کنید.
3. فکر میکنیم که همه چیز روی حالت ماکزیمم هست: بله خوب میشه این حق رو بهتون داد که اینطوری تصور کنید خوب چون راستش در واقع داخل آپشن نهایتاً تنظیمات مربوط به گرافیک خلاصه میشه به Brightness و Contrast بعضی اوقاتم color.. خوب در نتیجه چون اصلاً تنظیمات جزئیات گرافیکی در options نیست پس میشه نتیجه گرفت که همه چیز روی حالت ماکزیمم هست.
4. Auto-hamechiZ: از اونجا که در بازی های کنسول ما این اختیار داریم که همی چیز بصورت اوتو ماتیک انجام بشه، مثل Auto-Aiming، Auto-Saving, Auto-Reloading, auto-solving puzzles (فقط و تنها فقط برای اینکه مطمئن باشیم سطح IQ مون رو برای روز مبادا نگه داشتیم...) و خیلی اوتو های دیگر در نیتجه میتونیم بشینیم یه گوشه و بازی خودش بصورت اوتوماتیک به سرانجام میرسه. تازه برای اینکه حتی داخل بازی هم نرید و بازی رو با حد اکثر سرعت ممکن به پایان برسونید میتونید برای بعضی بازی ها داخل یک قسمت خاص از گزینه های منو اصلی بازی رفته و روی گزینه CREDITS کلیک کرده تا عنوان بندی پایان بازی هویدا گردیده و شما به این ترتیب میتونید به سرعت بازی بعد رو تموم کنید ...
...
...

سلام
من با برتر بودن 360 یا pc کاری ندارم ولی به نظر من هیچ چیزی نمیتونه جای بازی کردن روی یک lcd hd با سایز 32 اینچ و کنتراست 8000:1 رو بگیره و این هم به وسیله کنسول امکان پذیره.

4 تا کلیک کردن next دردسر هست؟ یا مشکل از جای دیگس ربطش میدیم به نصب؟

فقطnext نيست اشكان جان اينم ليست مشكلاتش:
زمان طولاني نصب تو برخي بازي هاي
كرك هاي فضايي
استفاده از دايمون تولز از اين قضايا!!!!!!!!!!!!!!
امكان خراب بودن dvd
و.......................................

ای بابا چقدر آدمو به خنده میندازن اینا.. دردسر نصب .... roflmfao....

xd-16635.jpg

اگر بخوایم نصب بازی رو سخت حساب کنیم شماها مشقاتونو کی براتون مینویسه؟ پدر جان یا مادر جان؟!

بابا بزرگ شین آخه ... بدشم کی گفته 360 اون 60 فریمی رو که میده با ماکزیمم گرفیک ستینگ میده؟! همون هیلوتون یادتون رفته که 640p نیتیو رزولوشنش بوده؟ بله رزولوشن رو میشه فدا کرد چون تو فریم ریت موثره. پس لطفاً از این نطق ها در مورد PC نکنین...

نکته بعدی کرک هست که توی همه بازی ها وقتی اینجا تو ایران خریداری میکنید زحمتش قبلاً کشیده شده و موجوده. سخت ترین کاری که قرار بکنید اینه که کپیش کنید تو دایرکتوری ای که ازتون خواسته شده. خیلی سخته؟! اینکار وقتی سخته که شما از داشتن دو دست محروم باشید که در اون صورت کنسول هم بدرتون نمیخوره چون در هر صورت دست رو میخوای...

نکته ای که میمونه اینه که خوب معمولاً گیم های PC گزینه Auto-Aim نداره برای همین بازم سخته چون حساب بکنید توی یک بازی first-person shooter بخوای نشونه هم بگیری واقعاً کاری سخت تر از نشونه گیری هم مگه هست؟

زمان خدمت چون نشونه گیری سخت بود ما توی میدون تیر گزینه اوتو ایم رو ON کرده بودیم که تیرامون به سیبل بخوره :laughing: ...

مشکل کنسول گیمر ها اینه که مثل یک نوزاد دوست دارن که همه چیز براشون آماده باشه و تا مثلاً کارخرابی میکنن سریع یکی پوشکشونو عوض کنه و یا وقتی که گرسنه یا تشنه اند دوتا ونگ بزنن شیشه شیر یا احیاناً پستانکشون بهشون رسانده بشه.

خوبی کنسول واسه یه عده:
1. عدم نصب و خود اجرائی: حوسله ندارن بازی نصب کنن، پس بازی خودش میاد و دردسری نداره...
2. عدم نیاز به نشانه گیری در بازی های شوتر: چون اصولاً شلیک کردن کار سختی هست و تازه انسانی هم نیست و خیلی ها دوست ندارن در این جنایت مجازی سهمی داشته باشن، لذا شرکتهای بازیسازی با قرار دادن گزینه اوتو ایم این امکان را برای شما عزیزان به ارمغان اورده که در صحنه های مبارزه چشمان خود را بسته و بوسیله RT بصورت خارق العاده ای دشمنان خود را یکی پس از دیگری به درک ارسال کنید.
3. فکر میکنیم که همه چیز روی حالت ماکزیمم هست: بله خوب میشه این حق رو بهتون داد که اینطوری تصور کنید خوب چون راستش در واقع داخل آپشن نهایتاً تنظیمات مربوط به گرافیک خلاصه میشه به Brightness و Contrast بعضی اوقاتم color.. خوب در نتیجه چون اصلاً تنظیمات جزئیات گرافیکی در options نیست پس میشه نتیجه گرفت که همه چیز روی حالت ماکزیمم هست.
4. Auto-hamechiZ: از اونجا که در بازی های کنسول ما این اختیار داریم که همی چیز بصورت اوتو ماتیک انجام بشه، مثل Auto-Aiming، Auto-Saving, Auto-Reloading, auto-solving puzzles (فقط و تنها فقط برای اینکه مطمئن باشیم سطح IQ مون رو برای روز مبادا نگه داشتیم...) و خیلی اوتو های دیگر در نیتجه میتونیم بشینیم یه گوشه و بازی خودش بصورت اوتوماتیک به سرانجام میرسه. تازه برای اینکه حتی داخل بازی هم نرید و بازی رو با حد اکثر سرعت ممکن به پایان برسونید میتونید برای بعضی بازی ها داخل یک قسمت خاص از گزینه های منو اصلی بازی رفته و روی گزینه CREDITS کلیک کرده تا عنوان بندی پایان بازی هویدا گردیده و شما به این ترتیب میتونید به سرعت بازی بعد رو تموم کنید ...
...
...

ميبينم pcباز ها همشون ته شات زن و از aيارو رو تو bبا desertهد شات ميكنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
auto-aiming,auto0saving,..........................اينا تو كدوم بازي بود ما نميدونستيم من كه نا حالا نديدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمونش gowاينارو نداشت حداقل من نديدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رو حالت ماكزيم نبود سازنده ها نميگفتن تو كنسول دست ما بازتره و همه گزينه onهستن!!!

انقدر تاپیک داره این COD 4 ادم نمی دونه تو کدوم بزنه من دمو را گرفتم بازی کردم خیلی گرافیک خوبی داره تازه به نظرم گرافیک نهایی بازی نیست چون تو نسخه دمو گرافیک اخرین درجش نرمال هست!! و خبریhigh نیست
اگه تو قسمت Texture Settings بری می تونی نه تنها high رو انتخاب کنی بلکه می تونی رو حالت Extra هم بذاری.

فقطnext نيست اشكان جان اينم ليست مشكلاتش:
زمان طولاني نصب تو برخي بازي هاي
كرك هاي فضايي
استفاده از دايمون تولز از اين قضايا!!!!!!!!!!!!!!
امكان خراب بودن dvd
و.......................................

15 دقیقه خیلی طولانیه!!!!:lol:
جدیدا کپی paste کردن خیلی فضایی:blink:ه
چند ساله با PC بازی نکردی
حالا انگار DVD های کنسول ها اصلا خراب نیستند :confused:

15 دقیقه خیلی طولانیه!!!!:lol:
جدیدا کپی paste کردن خیلی فضایی:blink:ه
چند ساله با PC بازی نکردی
حالا انگار DVD های کنسول ها اصلا خراب نیستند :confused:

biohockيادت رفته 12مگ دانلود داشت!!!!!!!!!! كه البته رديف شد:biggrin1::biggrin1:
من هنوزم با pcبازي مي كنم wic اخرين بازي كه تموم كردم:-"الانم دارم cohبازي مي كنم:-"
خراب بودن هتش ولي احتمالش كمتره حداقل مثله pcميست كه وسط نصب حاله ادمو بگيره:confused::-"
سرعت نصب فكر كنم بستگي به سيستمت داره؟؟؟؟؟؟نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس رو همه pcها يكي سان نيست:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or