Call Of Duty 4 PC Requirements

فکر کنم بشه با اور کردن سی پی یو و کارت گرافیک بازی رو بهترین حالت اجرا کرد......
یکی از لذت های Pc همین داشتن سخت افزار قدرتمند هست :)

كاملا درسته .
ولي اين هزينه چقدر ميخواد برات تموم بشه ؟
و ديگر اينكه اين سخت افزار قدرتمند ايا تفاوت قابل ملاحظه اي از خودش نشون خواهد داد يا نه ؟

كنسول براي بازي ساخته شده اينو كه همه ميدونن . كنسول يعني بازي و كسي كه ميخواد فقط بازي كنه انتخاب اول كنسول هست نه تنها هزينه كمتر ميشه بلكه كيفيت مطلوب خودت را از بازي ميتوي برداشت كني همين COD4 نمونش( كه همه چي در بهترين حالت قرار داره ) و اينكه از حداكثر قدرتش هم استفاده ميشه .

ولي كسايي كه به اين مسابقات انلاين علاقه دارند و در يك لحظه ميخوان دخل طرف را بيارن و وجود ماوس و كيبورد براشون مهم ميشه ( كه كلا بازي هاي FPS خوره ماوس و كيبورد هست ) و در نتيجه برداشت اندك كيفيت بالاتر بازي هم براشون مهم ميشه ( البته در اين بازه زماني )
انتخاب اول PC .

نسخه كنسولي بهتره اونم وقتي بخاي با 360 بازي كني اين سيستم مورد نياز بازي حداقل 4 ميليون هزينه داره در صورتي كه با 500تومن ميشه راحت بازي كرد بدونه دردسر نصب و....................................

CoD4 System Requirments

سلام

والا من نمی دونم اون سیستم مورد نیاز بازی از کجا اومده بود و اون همه ترس و رعب برای این که این سیستم رو از کجا بیاریم و ... چی بود و کلی حرف و حدیث دیگه.

این سیستم مورد نیاز برای این بازی هستش و البته به صورت رسمی اعلام شده و تمام ....

Recommended Specs”
CPU: 2.4 GHz dual core or better is recommended
RAM: 1GB for XP; 2GB for Vista is recommended
Harddrive: 8GB of free hard drive space
Video card: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better

Required (min) Specs”
CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM)
64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported
RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)
Video card (generic): NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800Pro or better​

پس دیگه سیستمم می دونین. خوبه و نه خیلی بالا ...

سلام

والا من نمی دونم اون سیستم مورد نیاز بازی از کجا اومده بود و اون همه ترس و رعب برای این که این سیستم رو از کجا بیاریم و ... چی بود و کلی حرف و حدیث دیگه.

این سیستم مورد نیاز برای این بازی هستش و البته به صورت رسمی اعلام شده و تمام ....

Recommended Specs”
Video card: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better

Required (min) Specs”
CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM)
64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported
RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)
Video card (generic): NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800Pro or better​

پس دیگه سیستمم می دونین. خوبه و نه خیلی بالا ...

damet garm baba . mardoone koli khoshhalemoon kardi ! :love::love::love:

نسخه كنسولي بهتره اونم وقتي بخاي با 360 بازي كني اين سيستم مورد نياز بازي حداقل 4 ميليون هزينه داره در صورتي كه با 500تومن ميشه راحت بازي كردبدونه دردسر نصب و....................................

من موندم .. که قبل از جواب دادن شما بجز عنوان تاپیک چیز دیگه ای رو هم در این تاپیک خوندی یا نه ؟!

گفتند با اون سخت افزار بازی را روی 1900*1200 با همه تنظیمات گرافیکی تا آخرین حد اجرا کرده اند !
360 توی این resolution بازی را با چند FPS اجرا میکنه ؟ 2 ؟

پ.ن : د.ر.د.س.ر. ن.ص.ب .. L.O.L !

بهترین کار خرید یه ps3 هست.
8.gif

البته اون دوستی که گفت موس و کیبورد یه چیز دیگس یه نگاه به این وسیله ی جانبی بنداز.

پ.ن: ps3 هیچی کم نداره.
6.gif

بهترین کار خرید یه ps3 هست.
8.gif

البته اون دوستی که گفت موس و کیبورد یه چیز دیگس یه نگاه به این وسیله ی جانبی بنداز.

پ.ن: ps3 هیچی کم نداره.
6.gif

Frag FX ! حتما !
مثل این کپی های بنجل چینی از Mouse به نظر میاد.
اون وقت تعداد محدودیت کلید رو میخواهید چیکار کنید ؟!

قضیه پشتیبانی PS3 از Mouse/Keyboard هم که ... در UT دیدیم :biggrin1:

Recommended Specs”

اما من فكر ميكنم كه اين براي سيستم متوسط باشه يه اشتباهي شده حتما .
مگه نميگن بازي از dx10 استفاده ميكنه پس چطور 7800 جواب ميده ؟!!​

Frag FX ! حتما !
مثل این کپی های بنجل چینی از Mouse به نظر میاد.
اون وقت تعداد محدودیت کلید رو میخواهید چیکار کنید ؟!

قضیه پشتیبانی PS3 از Mouse/Keyboard هم که ... در UT دیدیم :biggrin1:

پارسیا جان
به نظر من این وسیله خیلی مناسب و مفید ساخته شده.:-"
و همچنین فکر نکنم محدودیت کلیدی در کار باشه.:-"
هر چی باشه از تیر اندازی با آنالوگ بهتره.;)

پ.ن:تو COD3 تو PS2 صد بار تا مرز جنون رفتم.:evil:

اما من فكر ميكنم كه اين براي سيستم متوسط باشه يه اشتباهي شده حتما .
مگه نميگن بازي از dx10 استفاده ميكنه پس چطور 7800 جواب ميده ؟!!

چه ربطی داره ؟؟؟
7800 می تونه بازی رو بطور مطلوبی اجرا کنه (در صورت مناسب بودن بقیه ی اجزای سیستم)، البته با DX9
جمله رو بخون:

و این یعنی شما اگر کارت گرافیک 7800 و یا بهتر داشته باشی (البته از اونور هم X1800 و بهتر)، کارت گرافیک پیشنهادی یا بهتر از اون رو برای اجرای این بازی داری (حالا اگه نسل هفت باشه با DX9 و اگر نسل هشت باشه با DX9 یا DX10 (در صورت وجود ویستا))

مثال می زنم برات
World in Conflict کاملاً از DX10 پشتیبانی می کنه و واقعاً هم تفاوت بین DX9 و DX10 در این بازی مشهوده

سیستم پیشنهادیش که توی Read me خود بازی اومده به شرح زیره:

Recommended System Requirements

• CPU: 2.5 GHz or faster
• RAM: 1024 MB (1.5 GB for Windows Vista™)
• Graphics: 256 MB video RAM, DirectX® 9.0c-compatible
• Sound: DirectX® 9.0c compatible
• Hard Drive: 8 GB or more available hard drive space
• Disc Drive: DVD (Not required for downloadable version)
• Input: Keyboard and Mouse
• Internet play: Cable/DSL or better
• DirectX® 9.0c​

همون طوری که می بینی هیچ اسمی از DX10 نیاورده در حالی که ازش بخوبی پشتیبانی می کنه

الان چون فرضاً 360 از DX10 نمی تونه پشتیبانی کنه، بنابراین بازی روش داره متوسط اجرا میشه ؟؟؟ و یا اینکه 360 چطوری می خواد جواب بده ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or