Call Of Duty 4 PC Requirements

نه خوب .
بالاخره dx10 جزئيات بيشتر ميتونه نشون بده . بهمين خاطر بازي سازها اگه بخوان تمام جزئيات فعال باشه بايد از يه كارت dx10 كه پشتيباني ميكنه استفاده بشه . بهمين خاطر وقتي يه سيستم پيشنهادي براي به دست اوردن تمام قدرت معرفي ميكنه يعني تمام جزئيات بايد فعال باشه كه خوب كاملا معلومه در اين وضعيت بايد كارتي گرافيكي باشه كه بتونه dx10استفاده كنه وگرنه با روان اجرا شدن بازي كاري ندارم .
سوالم اين بود .
بالاخره اگه اينطور باشه بايد به سازندش تبريك گفت واقعا موتور سبك و بهينه اي تونستن درست كنند با مقايسه با بازي هاي ديگه .

مثال می زنم برات
World in Conflict کاملاً از DX10 پشتیبانی می کنه و واقعاً هم تفاوت بین DX9 و DX10 در این بازی مشهوده

سیستم پیشنهادیش که توی Read me خود بازی اومده به شرح زیره:

Recommended System Requirements

• CPU: 2.5 GHz or faster
• RAM: 1024 MB (1.5 GB for Windows Vista™)
• Graphics: 256 MB video RAM, DirectX® 9.0c-compatible
• Sound: DirectX® 9.0c compatible
• Hard Drive: 8 GB or more available hard drive space
• Disc Drive: DVD (Not required for downloadable version)
• Input: Keyboard and Mouse
• Internet play: Cable/DSL or better
• DirectX® 9.0c​

همون طوری که می بینی هیچ اسمی از DX10 نیاورده در حالی که ازش بخوبی پشتیبانی می کنه

اره اما وقتي استفاده مي كنه ببين چه استفاده اي مي كنه
23k6yh1.png

پارسیا جان
به نظر من این وسیله خیلی مناسب و مفید ساخته شده.:-"
و همچنین فکر نکنم محدودیت کلیدی در کار باشه.:-"
هر چی باشه از تیر اندازی با آنالوگ بهتره.;)
پ.ن:تو COD3 تو PS2 صد بار تا مرز جنون رفتم.:evil:

احسان جان !
به نظر شما خیلی خوبه .. ولی review هایی که من از این وسیله توی اینترنت خوندم چنین نظری نداشتند.
Sensitivity جذاب . Hair Trigger و ... بیشتر شبیه یک mouse متوسط بود.

محدودیت کلید یعنی اینکه شما مثل کامپیوتر نمیتونید همه کلید های کیبورد را assign و استفاده کنید!
یعنی ..به تعداد کلید های controller کنسول انتخاب دارید.
در نتیجه .. مثلا در یک بازی شبیه UT . نکفتم UT3 گقتم شبیه UT. چهار تا از کلید ها میره.
1. Fire
2. Alternate Fire
3. Jump
4.Duck
حالا .. یا تعداد اسلحه ها را باید کم کنند .. یا اینکه Combination .. مثلا L2-R2 میشه Rocket Launcher . حالا اون وسط Deathmatch .

حالا در یک بازی RPG .. مثل nWn .. که فقط 30 عدد Hotkey مربوط به وسایل وجود داشت، چی میشه؟!
Radial Menu . مثل Bioshock در 360 .. هر ثانیه Pause .. همه وایسید من اسلحه و Plasmid ام رو انتخاب کنم .. حالا اکشن.

این میشه محدودیت کلید.

نه خوب .
بالاخره dx10 جزئيات بيشتر ميتونه نشون بده . بهمين خاطر بازي سازها اگه بخوان تمام جزئيات فعال باشه بايد از يه كارت dx10 كه پشتيباني ميكنه استفاده بشه . بهمين خاطر وقتي يه سيستم پيشنهادي براي به دست اوردن تمام قدرت معرفي ميكنه يعني تمام جزئيات بايد فعال باشه كه خوب كاملا معلومه در اين وضعيت بايد كارتي گرافيكي باشه كه بتونه dx10استفاده كنه وگرنه با روان اجرا شدن بازي كاري ندارم .
سوالم اين بود .
بالاخره اگه اينطور باشه بايد به سازندش تبريك گفت واقعا موتور سبك و بهينه اي تونستن درست كنند با مقايسه با بازي هاي ديگه .

در اینکه DX10 می تونه جزئیات و کیفیت بیشتری رو به نمایش بزاره هیچ شکی نیست
ولی Minimum System Requirements و Recommended System Requirements تعاریف مشخصی دارن.

Minimum System Requirements عبارتست از یک سیستمی که بتونه بازی رو بالا بیاره
فرضاً یک بازی با Shader کمتر از 3.0 کار نمی کنه
بنابراین حداقل سیستم مورد نیاز اون شامل مثلاً کارت 6200 به بالاست (و تمامی کارت هایی که زیر این هستن exclude می شن، حالا مثلاً کارت X850 XT چون کمتر از این رو داره، با اینکه بارها از 6200 قدرتمند تره (در شرایط برابر)، ولی حذف میشه)
پس در اصل Minimum System Requirements میاد و حد و مرزها رو مشخص می کنه

و اما Recommended System Requirements
سیستمی هستش که بتونه با توجه به شرایط، در حالت مطلوبی از تنظیمات، یک بازی رو با شرایطی تعریف شده اجرا کنه (مثلاً برای یک FPS همون طوری که می دونی باید حداقل حدود 35 فریم بر ثانیه رو داشت تا بشه بدون Lag یازیش کرد)
حالا میان و مشخصات کمترین سیستمی که بتونه این شرایط رو ایجاد کنه (این شرایط شامل گرافیک مناسب، رزولوشن، روان بودن، تعداد فریم مناسب و ... هستش) رو مشخص می کنن و بهش میگن Recommended System Requirements

پس در یک بازیی که از DX9 و DX10 پشتیبانی می کنه، سیستمی که بتونه اون شرایط مطلوب رو در DX9 ایجاد کنه Recommended System Requirement ـه (DX10 هم شامل اون or better میشه)
این کاملاً معلومه که با این سیستم پیشنهادی نمیشه به بهترین کیفیت و ... رسید

حالا در اینکه از اون سیستم بالاتر هم وجود داره که می تونه شرایط رو بخوبی ایجاد کنه شکی نیست (حداقل همون موقع نباشه، 6 ماه بعد هستش)

نوشته شده توسط nojx360:
اره اما وقتي استفاده مي كنه ببين چه استفاده اي مي كنه

دقیقاً
WiC سنگین ترین بازییه که تا به امروز اومده و عملاً کارت های گرافیک رو با مشکل مواجه کرده
ولی واقعاً هم بین DX9 و DX10 ـش تفاوت وجود داره
و از نظر Detail هم تا جایی که من دارم الان میرم، حرف اول رو میزنه (واقعاً از همه نظر عالیه این بازی)

نوشته ی بالا رو بخون شما
می بینی که منظور از این کلمه ی Requirement چیه

برای WiC هم یکی از جاهای خوب که مقایسه ی جالبی داره لینکیه که میدم

World in Conflict - 2007 where graphics finally got superior

پ.ن: در کنسول ها این شرکت های بازی سازن که باید بازی رو با کنسول مورد نظر مطابقت بدن
ولی در PC این Gamer ـه که باید خودشو با بازی ساخته شده منطبق کنه

-------------------------------------------------------------

نوشته شده توسط hassan_110:
بچه ها یه سوال دارم البته میدونم جاش اینجا نیست ولی می خواستم بدونم اگه کارت گرافیک سری 8 باشهDX10روی ویندوز xp هم نصب میشه یا نه فقط رو ویستا نصب میشه؟

DX10 فعلاً تنها برای ویندوز Vista ست

آخرین ویرایش:
سلام
بچه ها یه سوال دارم البته میدونم جاش اینجا نیست ولی می خواستم بدونم اگه کارت گرافیک سری 8 باشهDX10روی ویندوز xp هم نصب میشه یا نه فقط رو ویستا نصب میشه؟
یا علی مدد

خوب با اين وضعيتي كه سمير جان سيستم مورد نياز را گذاشتن اصلا با اين ليست همخواني نداره و معلوم ميكنه كه اين سيستم براي cod4 خيلي ضعيفه .

Recommended Specs”
CPU: 2.4 GHz dual core or better is recommended
RAM: 1GB for XP; 2GB for Vista is recommended
Harddrive: 8GB of free hard drive space
Video card: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better

پس دیگه سیستمم می دونین. خوبه و نه خیلی بالا ...​

كارت گرافيكي 7900gtx در كمترين رزوليشن ممكن براي بازي هاي امروزي فريم 28 ميده كه اصلا خوب نيست .
كارت هاي گرافيكي 8600gts هم 27 فريم ميده كه بازم راضي كننده نيست .

در جدول كاملا مشخصه براي اجراي روان اين بازي نياز به سري كارتهاي 8800 هست و اينطور كه معلومه كارتهاي كه از dx9 استفاده ميكنند بسيار ضعيف عمل ميكنند و كارت هاي سري 8800 تا حدود زيادي قدرت خودشون را به نمايش ميزارن .
البته از صحت جدول خبري ندارم با اين وضعيتي كه بالا مشاهده ميشه نياز به سيستم خيلي قوي هست .​

اينطور كه معلومه كارتهاي كه از dx9 استفاده ميكنند بسيار ضعيف عمل ميكنند و كارت هاي سري 8800 تا حدود زيادي قدرت خودشون را به نمايش ميزارن .
فرخ جان این حرفت رو قبول دارم سری 8 خیلی بهتر عمل کرده.همین 8600 gts نثبت به vga dx9 تغریبا هم رده های خودش بهتر فریم داده.

انقدر تاپیک داره این COD 4 ادم نمی دونه تو کدوم بزنه من دمو را گرفتم بازی کردم خیلی گرافیک خوبی داره تازه به نظرم گرافیک نهایی بازی نیست چون تو نسخه دمو گرافیک اخرین درجش نرمال هست!! و خبریhigh نیست

2003010483547587146_rs.jpg

نسخه كنسولي بهتره اونم وقتي بخاي با 360 بازي كني اين سيستم مورد نياز بازي حداقل 4 ميليون هزينه داره در صورتي كه با 500تومن ميشه راحت بازي كرد بدونه دردسر نصب و....................................

این چهار میلیون رو از کجا در آوردی ؟

Intel C2Q Q6600 (water cooled)
Asus P5K Deluxe
2*1GB GSKILL
any HDD @ 16 MB buffer
XFX 8800 Ultra (water cooled)
PSU Green 1200W

این سیستم از سیستم گفته شده تو پست اول در حالت استوک قدرت بیشتری داره و زیر دو میلیون میشه و براحتی سخت افزار کنسول Playstation 3 رو جا میذاره در حالت اورکلاک هم میتونی کارایی رو تا 40درصد بدون مشکل بالا ببری

شرمنده که پست off topic بود

ولی در کل بازی رو خوب بهینه سازی کردن با min سیستم(vga6600)هم بازی روون اجرا میشه و تو صحنه های شلوغ demo هم فریم ریت ثابت بوده.

سمير جان من فكر نكنم روان اجرا بشه با 6600 و فقط فكر كنم بتونه بازي را اجرا كنه . اون بالا كه خودت گذاشتي را نگاه كن با 7600gt فقط 15 فريم ميده كه نميشه بازي كرد .
7900gtx هم كه كارت بسيار خوبي ولي باز 28 فريم ميده كه اينم خوب نيست ممكنه در بعضي صحنه شلوغ ضعيفتر عمل كنه حالا بازي هم در كمترين رزوليشن در 1024*768 !

كلا كارتهاي زير 8800 ضعيف عمل ميكنند .
براي بازي كردن اين بازي بهتره كه از سري 8800 استفاده بشه .

راستي سمير جان خبري از 8800gtx نيست اينجور مال من از اين سري نميخوام زير 60 فريم بگيرم :(
اينهمه خرج سيستم كرديم .

به نظر من كه سازنده ها كمي بازي گنده جلوه دادن و فكر كنم حرفشون در مورد كنسولها كه بازي 1080p و در 60 فريم اجرا ميشه دروغ باشه چون با اين وضعيت بعيده كنسولها بتونن در 60 فريم بازي را اجرا كنند .

سمير جان من فكر نكنم روان اجرا بشه با 6600 و فقط فكر كنم بتونه بازي را اجرا كنه . اون بالا كه خودت گذاشتي را نگاه كن با 7600gt فقط 15 فريم ميده كه نميشه بازي كرد .
7900gtx هم كه كارت بسيار خوبي ولي باز 28 فريم ميده كه اينم خوب نيست ممكنه در بعضي صحنه شلوغ ضعيفتر عمل كنه حالا بازي هم در كمترين رزوليشن در 1024*768 !

كلا كارتهاي زير 8800 ضعيف عمل ميكنند .
براي بازي كردن اين بازي بهتره كه از سري 8800 استفاده بشه .

راستي سمير جان خبري از 8800gtx نيست اينجور مال من از اين سري نميخوام زير 60 فريم بگيرم :(
اينهمه خرج سيستم كرديم .

به نظر من كه سازنده ها كمي بازي گنده جلوه دادن و فكر كنم حرفشون در مورد كنسولها كه بازي 1080p و در 60 فريم اجرا ميشه دروغ باشه چون با اين وضعيت بعيده كنسولها بتونن در 60 فريم بازي را اجرا كنند .

من دیروز دمو رو با 6600 معمولی تموم کردم بدون هیچ مشکلی . نمیگم عالی اجرا میشه اما به راحتی میتونی بازیو با این کارت تموم کنی تازه من Res هم بالا بردم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or