Cod4forums.com:
![Eek :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/new_pack/eek.gif)
![Eek :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/new_pack/eek.gif)
- GeForce 8800GTX
- Xeon CPUs at 2GHz
- 3gb RAM
اما من فكر ميكنم كه اين براي سيستم متوسط باشه يه اشتباهي شده حتما .
مگه نميگن بازي از dx10 استفاده ميكنه پس چطور 7800 جواب ميده ؟!!
پارسیا جان
به نظر من این وسیله خیلی مناسب و مفید ساخته شده.
و همچنین فکر نکنم محدودیت کلیدی در کار باشه.
هر چی باشه از تیر اندازی با آنالوگ بهتره.
پ.ن:تو COD3 تو PS2 صد بار تا مرز جنون رفتم.![]()
نه خوب .
بالاخره dx10 جزئيات بيشتر ميتونه نشون بده . بهمين خاطر بازي سازها اگه بخوان تمام جزئيات فعال باشه بايد از يه كارت dx10 كه پشتيباني ميكنه استفاده بشه . بهمين خاطر وقتي يه سيستم پيشنهادي براي به دست اوردن تمام قدرت معرفي ميكنه يعني تمام جزئيات بايد فعال باشه كه خوب كاملا معلومه در اين وضعيت بايد كارتي گرافيكي باشه كه بتونه dx10استفاده كنه وگرنه با روان اجرا شدن بازي كاري ندارم .
سوالم اين بود .
بالاخره اگه اينطور باشه بايد به سازندش تبريك گفت واقعا موتور سبك و بهينه اي تونستن درست كنند با مقايسه با بازي هاي ديگه .
نوشته شده توسط nojx360:اره اما وقتي استفاده مي كنه ببين چه استفاده اي مي كنه
نوشته شده توسط hassan_110:بچه ها یه سوال دارم البته میدونم جاش اینجا نیست ولی می خواستم بدونم اگه کارت گرافیک سری 8 باشهDX10روی ویندوز xp هم نصب میشه یا نه فقط رو ویستا نصب میشه؟
Recommended Specs”
CPU: 2.4 GHz dual core or better is recommended
RAM: 1GB for XP; 2GB for Vista is recommended
Harddrive: 8GB of free hard drive space
Video card: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better
پس دیگه سیستمم می دونین. خوبه و نه خیلی بالا ...
نه احسان جان من چیزی ندیدم.آقا سمیر از وضعیت عمل کردgtx 8800 خبری نذاشتن؟
نسخه كنسولي بهتره اونم وقتي بخاي با 360 بازي كني اين سيستم مورد نياز بازي حداقل 4 ميليون هزينه داره در صورتي كه با 500تومن ميشه راحت بازي كرد بدونه دردسر نصب و....................................
ولی در کل بازی رو خوب بهینه سازی کردن با min سیستم(vga6600)هم بازی روون اجرا میشه و تو صحنه های شلوغ demo هم فریم ریت ثابت بوده.
سمير جان من فكر نكنم روان اجرا بشه با 6600 و فقط فكر كنم بتونه بازي را اجرا كنه . اون بالا كه خودت گذاشتي را نگاه كن با 7600gt فقط 15 فريم ميده كه نميشه بازي كرد .
7900gtx هم كه كارت بسيار خوبي ولي باز 28 فريم ميده كه اينم خوب نيست ممكنه در بعضي صحنه شلوغ ضعيفتر عمل كنه حالا بازي هم در كمترين رزوليشن در 1024*768 !
كلا كارتهاي زير 8800 ضعيف عمل ميكنند .
براي بازي كردن اين بازي بهتره كه از سري 8800 استفاده بشه .
راستي سمير جان خبري از 8800gtx نيست اينجور مال من از اين سري نميخوام زير 60 فريم بگيرم
اينهمه خرج سيستم كرديم .
به نظر من كه سازنده ها كمي بازي گنده جلوه دادن و فكر كنم حرفشون در مورد كنسولها كه بازي 1080p و در 60 فريم اجرا ميشه دروغ باشه چون با اين وضعيت بعيده كنسولها بتونن در 60 فريم بازي را اجرا كنند .