Punish3r
کاربر سایت
امين جان Forza2 رو 60 فريم بود !halo 3 که روی 60 بود ولی مطمئنی که forza 2 روی 60 فریم بود؟!
CoD4 هم اكثر جاها 60 فريم بود .امين جان Forza2 رو 60 فريم بود !halo 3 که روی 60 بود ولی مطمئنی که forza 2 روی 60 فریم بود؟!
CoD4 هم اكثر جاها 60 فريم بود .

ممنون اشکان جان ، تموم کردن بازی روی درجه Veteran زیاد سخت نیست اما قسمت اسنایپر که باید فرار کنی خیلی سخته واقعا باید اونجا را روی درجه های پایین رفتاگر بازی رو روی درجه Veteran تموم کنید بعد از اتمام بازی یه مرحله جدید میاد که شما وارد یه هواپیما می شید و یک دقیقه وقت دارید که یک شخصیت VIP رو نجات بدید و از هواپیما فرار کنید که یه achievement هم داره.

Call Of Duty 4 مانند یه جنگ واقعی بود ولی خیلی کوتاه بود
دست سازنده ها درد نکنه بازی توپی ساختن ولی انگار این سری هر چه جلوتر میره کوتاهتر میشه من فکر کنم Call Of Duty 5 تو فضا اینده دور باشه و از اونجایی که قراره با عربهای فضایی بجنگیم با یه بمب لیزری در جا پودر میشن و بازی در حدود 2 ساعت طول میکش !
کسی این بازیو بتونه رو Veteran تموم کنه واقعا گیمره![]()
واقعا کیف داره فقط کاقی امتحان کنی ته من که خیلی حال داد فقط چند جاش سخت بوده - در ضمن هیجان بازی به طور سعودی بالا میره و واقعا حال میکنی.!!!!!!!!!!!!کسی این بازیو بتونه رو Veteran تموم کنه واقعا گیمره![]()