Call of Duty 4: Modern Warfare - Xbox360 version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
CoD4 هم اكثر جاها 60 فريم بود .[/QUOTE]

به نظر من کل بازی 60 فریم بود حتی توی شلوغ ترین نقاط با کلی افکت انفجار بازم اون روونی خاص 60 فریم رو داره

از نظر روون بودن كه خيلي روون بود ! شما درست ميگي اما افت فريم مثلا تا 52-53 قابل حس كردن نيست كه متوجه بشيم ! پس نميتونم بگيم 100% روي 60 فريم بود همه ي جاها ! ولي در كل بازي خيلي روون بود و من هيچ افت فريم محسوسي نديدم !;)
======
الان دارم دوباره رو Veteran ميرم !:biggrin1:

آخرین ویرایش:
کسی نمی خواد راجب امتیاز 9 بازی که از گیم اسپات گرفته صحبت کنه
تنها نکته ی ضایع بازی از نظز گیم اسپات کوتاهی بسیار بازی هست اصلا معلوم نیست هدف بازیساز از این کار بیهوده چی بوده
بقیشم همه نکات مثبت هست
کاملا مطمئن بودم که این بازی با گیرز کامپیوتر جفتشون 9 می گیرن

اگر بازی رو روی درجه Veteran تموم کنید بعد از اتمام بازی یه مرحله جدید میاد که شما وارد یه هواپیما می شید و یک دقیقه وقت دارید که یک شخصیت VIP رو نجات بدید و از هواپیما فرار کنید که یه achievement هم داره.

اگر بازی رو روی درجه Veteran تموم کنید بعد از اتمام بازی یه مرحله جدید میاد که شما وارد یه هواپیما می شید و یک دقیقه وقت دارید که یک شخصیت VIP رو نجات بدید و از هواپیما فرار کنید که یه achievement هم داره.
ممنون اشکان جان ، تموم کردن بازی روی درجه Veteran زیاد سخت نیست اما قسمت اسنایپر که باید فرار کنی خیلی سخته واقعا باید اونجا را روی درجه های پایین رفت

گیم اسکرش چقدره؟

بچه ها باور کنید کل بازی فریمش روی 60 بود و فقط یه جا مال من پایین اومد که انگار روی 30 بود! خالی نمیبندم اما همه جا درست بود و روون روون بود و فقط یه جا افتضاح شد که فکر کنم مشکل از چیز دیگه ای بوده

Call Of Duty 4 مانند یه جنگ واقعی بود ولی خیلی کوتاه بود :mad::mad::mad::mad::mad:
دست سازنده ها درد نکنه بازی توپی ساختن ولی انگار این سری هر چه جلوتر میره کوتاهتر میشه من فکر کنم Call Of Duty 5 تو فضا اینده دور باشه و از اونجایی که قراره با عربهای فضایی بجنگیم با یه بمب لیزری در جا پودر میشن و بازی در حدود 2 ساعت طول میکش !

Call Of Duty 4 مانند یه جنگ واقعی بود ولی خیلی کوتاه بود :mad::mad::mad::mad::mad:
دست سازنده ها درد نکنه بازی توپی ساختن ولی انگار این سری هر چه جلوتر میره کوتاهتر میشه من فکر کنم Call Of Duty 5 تو فضا اینده دور باشه و از اونجایی که قراره با عربهای فضایی بجنگیم با یه بمب لیزری در جا پودر میشن و بازی در حدود 2 ساعت طول میکش !

موافقم یه بازی حداقل 10 12 ساعت روی متوسط گیم پلی داشته باشه . حالا نوبت شماره 8 برسه حتما یه ربعه تموم میشه هر چی جلو میریم باید بازیها گیم پلی بیشتری پیدا کند . اینجا برعکسه .
میدونی ... :biggrin1:

Just Veteran Is Real War

کسی این بازیو بتونه رو Veteran تموم کنه واقعا گیمره :-"
واقعا کیف داره فقط کاقی امتحان کنی ته من که خیلی حال داد فقط چند جاش سخت بوده - در ضمن هیجان بازی به طور سعودی بالا میره و واقعا حال میکنی.!!!!!!!!!!!!

منم نسخه X360 شو دیروز بازی کردم واقعا بی نظیر بود.خیلی حال کردم.هنوز تمومش نکردم ولی تا اینجاش که خیلی با حال بوده (تا اون مرحله ای که به هلی کوپتر موشک می خوره) افت فرم هم که اصلا ندیدم.Intro بازی هم که خیلی جالب بود.ولی بعضی جاهاش سخت میشه که به جذابیت بازی اضافه میکنه.

در کل من با بازی های Fps زیاد حال نمی کنم ولی به این بازی معتاد شدم!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or