Call of Duty بعدی در دست Sledgehammer

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
xv99hixl4l8ji61aaim.jpg

به نظر می‌رسد که عنوان بعدی از سری Call of Duty به دست Sledgehammer ساخته خواهد شد.

Activision اخیرا فرم استخدام نیروی کاری را با مضمون این منتشر کرده است:

" آیا دوست دارید که به عنوان مدیریت انجمن استدیو، در خدمت تیم Sledgehammer و Call of Duty بعدی باشید؟ اگر اینطور است با ما تماس بگیرید".

در ادامه نیز به توضیحاتی در مورد این شغل و وظایف مربوطه به آن داده شده است.

آخرین عنوان COD کاری از Treyarch بود با عنوان Black Ops که به موفقیت خوبی دست یافت. Activision همچنین قبلا اعلام کرده بود که Infinity Ward نیز بر روی یک COD جدید کار می‌کند.

Source

آخرین ویرایش:
اگه يه مقدار از نظر فني روي مولتي پلير cod كار كنن بي رقيب ميشه. منظورم هك و ... هست! بخصوص اينكه بعد از اين همه فروش بايد سرور اختصاصي براش بزارن! به هيچ عنوان خم پسرفت نداشته! فقط پيشرفتي كه توي cod4 يك دفعه به وجود اومد رو هيچ كدوم نداشتن.

بعد از اون آشغالی که بازی کردم (Black Ops) اصلا این سری برام نابود شده رفته.
دیگه act هرکاری دوست داره بکنه.
بزنه یه رالی قشنگ از این سری در بیاره بده بیرون.
والا!!!

خیلی جالبه وقتی Call Of Duty modern Warfare 1 اومد بیرون یک عده شکایت کردن که چرا با COD همچین کاری کردن و فرانچیز COD کشتن و اصلا این دیگه COD نیست بعد Modern Warfare 2 بیرون اومد و در فروش رکورد بازی های کامپیوتری رو شکست باز یک عده اومدن گفتن MW2 تو خیلی زمینه ها افت کرده و از گرافیک بازی و خیلی چیزهای دیگه انتقاد کردن و حالا هم که Black Ops اومد و رکورد خودش در فروش شکسته و نمرات خوبی هم گرفته و به نظر من 100% فوق العاده بوده باز هم عده ای میان و میگن این بازی آشغاله و Cod براشون مرده . .

خیلی جالبه وقتی Call Of Duty modern Warfare 1 اومد بیرون یک عده شکایت کردن که چرا با COD همچین کاری کردن و فرانچیز COD کشتن و اصلا این دیگه COD نیست بعد Modern Warfare 2 بیرون اومد و در فروش رکورد بازی های کامپیوتری رو شکست باز یک عده اومدن گفتن MW2 تو خیلی زمینه ها افت کرده و از گرافیک بازی و خیلی چیزهای دیگه انتقاد کردن و حالا هم که Black Ops اومد و رکورد خودش در فروش شکسته و نمرات خوبی هم گرفته و به نظر من 100% فوق العاده بوده باز هم عده ای میان و میگن این بازی آشغاله و Cod براشون مرده . .
عزیزم باید قبول کنی ops اون چیزی که ازش انتظار میرفت نبود.البته تو تاپیکشم گفتم بهترین شوتر امسال بود چون غالبا وقتی cod عرضه میشه همه بازیها از لحاظ هیجان و جذابیت باید جلوش لنگ بندازن ولی مشکل اینه که iw با mwها کاری کرد که انتظار از این سری فوق العاده بالا رفته و باید خیلی خیلی بینظیر باشه تا codبازهای اصیل رو بتونه اشباع کنه.تو این نکته هم شک نکن که 90درصد فروش ops به دلیل پشتوانه بینظیر این بازیه.اگر ops بتونه مثل mw2 تا یکسال در چارتهای فروش حضوری پر رنگ داشته باشه من همینجا اعلام میکنم که حرف شما درسته ولی حاضرم شرط ببندم امکان نداره مثل mw2 هفته ها و ماهها در بین پرفروشها روند مداومی داشته باشه.

iw با mwها کاری کرد که انتظار از این سری فوق العاده بالا رفته و باید خیلی خیلی بینظیر باشه
دقیقا. میدونید چرا میگید BO پیشرفت نکرده؟ (به نظر من پسرفت هم نکرد. هم سطح با MW2 بود)، چون از MW2 نمیشه بهتر ساخت!!! :d باید فقط داستان و محیط هاش رو و یه چیزایی مثل همون هلیکوپتر BO اضافه کنی تا جذابیت خفظ بشه که BO خیلی خوب این کار رو کرد. درسته شبیه MW2 بود، ولی جذابیتش رو حفظ کرده بود و به نظر من خیلی عالی این کار انجام شده بود و به مراتب حتی جذابیت کمی بیشتر شده بود.

حاضرم شرط ببندم امکان نداره مثل mw2 هفته ها و ماهها در بین پرفروشها روند مداومی داشته باشه.
چون همون روز اول 100 میلیون بیشتر از MW2 فروخت، پس صدردصد مثل MW2 ماه ها در پرفروش ترین ها نمیمونه، چون همون روز اول کلیا خریدن و در مقایسه با MW2 بیشتر فروش کرد

دقیقا. میدونید چرا میگید BO پیشرفت نکرده؟ (به نظر من پسرفت هم نکرد. هم سطح با MW2 بود)، چون از MW2 نمیشه بهتر ساخت!!! :d باید فقط داستان و محیط هاش رو و یه چیزایی مثل همون هلیکوپتر BO اضافه کنی تا جذابیت خفظ بشه که BO خیلی خوب این کار رو کرد. درسته شبیه MW2 بود، ولی جذابیتش رو حفظ کرده بود و به نظر من خیلی عالی این کار انجام شده بود و به مراتب حتی جذابیت کمی بیشتر شده بود.

چون همون روز اول 100 میلیون بیشتر از MW2 فروخت، پس صدردصد مثل MW2 ماه ها در پرفروش ترین ها نمیمونه، چون همون روز اول کلیا خریدن و در مقایسه با MW2 بیشتر فروش کرد
به نظر من که اصلا به پای mwها نمیرسید بلکه خیلیم پایینتر بود.در مورد فروشش هم باید بگم هرچقدرم فروخته باشه دلیل نمیشه.اگر یکسال روند فروشش رو حفظ کنه یعنی استقبالی که روزهای اول شده بیمورد نبوده.

نمیدونم والا، شما راست میگی ...
مبنای خوب بودن بازی اگر امتیاز و رکورد من حرفی ندارم بزنم.

بازی هم زیاد در هد گند زدن نبود فقط به نظرم شورشو در اوردن این همه نسخه می زنند همه تکراری به نظرم Black Ops بهتر از اون mw2 بود که واقعا مثل فیلم هندیش کرده بودن در کل من تو همه کال ها فقط و فقط cod2 هنوز هم نتونسته این همه قسمت جای اونو بگیره :d

این تاپیک 10 صفحه شده ولی تو این همه صفحه هنوز من نمیدونم sledgehammer چی ساخته.mw2 یا bo هر چقدر فروختن نوش جونشون،دعوا نداره که،این که کدوماشون قشنگتره هم همش الکیه،اینایی که میگن این شماره پسرفت داشته پس شماره بعدی رو بازی نمیکنن؟اکتی اگه تا آخر عمرتون 100 تا cod بده همه بازی میکنن پس دعواش سر چیه؟

دوستان من تازه تاپیکو دیدم...
یعنی نام سری جدید mw3 نیست ؟
Sledgehammer دیگه کدوم استدیوه ؟!:-/
من iw می خوام :(
داداش الان خر تو خر شده!ببین چند وقت پیش یه خبرایی از iw شد.ظاهرا دارن برای MW یه spin off می زنن بین داستان MW1 و MW2 که شخصیت اولش ghost هست.تری آرک هم فعلا داره DLC می ده برای BO.این وسط ظاهرا سومین شرکت COD ساز هم بالاخره کارش را شروع کرده که Sledgehammer می باشد که پارسال اکتیویژن برای ساخت COD ساختتش.یه مدت می فتن CODی که این استودیو می سازه اکشن ادونچر هست.در کل شیلنه که اکتیویژن رفته تو COD...:d

• Like
Reactions: Danteppc

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or