Cage: تفرقه انداز بودن یعنی شما دارید کاری معنی دار انجام میدهید.
دیوید کیج CEO شرکت Quantic Dream، معروف است که مرز بین بازی و واقعیت را از بین ببرد و یا جدالهایی با بازی های خود درست کند. بخاطرینکه به نظرش، "او دارد کاری معنی دار و مهم انجام می دهد."
او در مصاحبه با OPM میگوید تفرقه انداز بودن را دوست دارد،چون در غیراینصورت، هدف چیست؟
او گفت":
او ادامه داد:"
او گفت:"
با توجه به صحبت های کیج، این تم های Mature در بازی جدید او یعنی Beyond: Two Souls رایج است، که ما امیدواریم که گیمران این تم ها را در سفر خود با Jodie از کودکی تا بزرگسالی "احساس" و تجربه کنند.
بازی Beyond: Two Souls به صورت انحصاری در 8 اکتبر برای PS3 عرضه میشود.
منابع
دیوید کیج CEO شرکت Quantic Dream، معروف است که مرز بین بازی و واقعیت را از بین ببرد و یا جدالهایی با بازی های خود درست کند. بخاطرینکه به نظرش، "او دارد کاری معنی دار و مهم انجام می دهد."
او در مصاحبه با OPM میگوید تفرقه انداز بودن را دوست دارد،چون در غیراینصورت، هدف چیست؟
او گفت":
برای من، سوال اصلی اینست که: ما می خواهیم بازی ها چه باشند؟ آیا اسباب بازی هستند، فقط برای سرگرمی هستند یا وسیله ای برای لذت و پامپ آدرنالین،اشکالی ندارد، من به نظر شما احترام میگذارم. یا ما فکر میکنیم که بازیها میتوانند یکمی بیشتر باشند، در واقع زنده باشند و چیزی را بیان کنند؟"
او ادامه داد:"
فیلمها و کتاب هایی وجود دارد که مرا عوض کرده و به من چیزی یاد داده است، ولی به نظر میرسد که بازی ها فقط برای لذت و لحظه های خوب هستند، بعد شما کنسول خود را خاموش کرده و همه چیز را فراموش میکنید. بازی ها میتوانند چیزی به شما بگویند، مثل کتابها و فیلمهای بی نظیر،آنها می توانند تغییراتی را در شما ایجاد کنند، هرچه قدر که کوچک باشد؛مثل شخصیتتان یا نحوه ای که دنیا و مردم را می بینید. آیا بازیها می توانند مهری را در ذهن شما ایجاد کنند تا زمانی که شما دستگاه خود را خاموش می کنید هنوز در حال تفکر باشید؟ آیا واقعا آنها میتوانند چیزی را در ذهن شما بکارند؟"
او گفت:"
من امیدوارم که هر روز بازیهای بیشتری بوجود بیایند تا چیزی را بیان کنند و کمی معنی دار شوند. بازیها در صحبت کردن در مورد چیزهای متفاوت خجول هستند، بیشتر آنها در مورد کشتن هیولاها،از بین بردن موجی از دشمن ها و نجات دادن دنیا و ... هستند. تعداد کمی از بازیها در مورد دنیای واقعی، مردم واقعی، رابطه بین آنها، احساساتشان و شور و هیجان زندگی صحبت میکنند"
و من امبدوارم که بازیهای بیشتری بوجود بیایند تا شجاعت صحبت کردن در مورد شهوت و هوس، سیاست و رابطه بین انسان ها را داشته باشند."
با توجه به صحبت های کیج، این تم های Mature در بازی جدید او یعنی Beyond: Two Souls رایج است، که ما امیدواریم که گیمران این تم ها را در سفر خود با Jodie از کودکی تا بزرگسالی "احساس" و تجربه کنند.
بازی Beyond: Two Souls به صورت انحصاری در 8 اکتبر برای PS3 عرضه میشود.
منابع
آخرین ویرایش: