Burnout Paradise

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چقدر گرافیک این بازی اشغال بود. من که حالم بهم خورد 10 دقیقه با زور بازی کردم فقط گرافیک تصادفاتش خوب بود!نسخه قبلیشم همین طور بود!؟یا اون بهتر بود ..بازیشم خیلی نقص داره مثلا اصلا راننده نداره یا وقتی تصادف می کنه ماشین تاییرش کنده می شه دوبازه ادامه با ماشین سالم تر می یاد!
نظرتون راجب گرافیک این بازی چیه..کلا این بهترین ریسینگ 360 هست؟؟
گرافیکش که انصافا شاهکاره! نمیدونم از چیش بدت اومده!!!.
من فن بوی BO در مورد Paradise نظری ندارم :)، چیز دیگه ای بغیر از این بود درخدمتم.

گرافیکش که انصافا شاهکاره! نمیدونم از چیش بدت اومده!!!.
من فن بوی BO در مورد Paradise نظری ندارم :)، چیز دیگه ای بغیر از این بود درخدمتم.
مرسی عزیزم.به نظرم گرافیکش خیلی معمولیه شبیه بازی های نسل قبله !طبیعی نیست !فقط صحنه تصادف ها وقتی از شیدر استفاده می شه طبیعی می شه ولی خود بازی اصلا طبیعی نیست
من نمی دونم شاید رو مانیتور بازی می کنم این حسو دارم شاید حتما 360 باید رو تی وی hd بازی کرد تا از گرافیک لذت برد شما که گفتین شاهکار شما خودتون رو تی وی اج دی بازی می کنی که این دیدو داری!؟
BO چیه؟

مرسی عزیزم.به نظرم گرافیکش خیلی معمولیه شبیه بازی های نسل قبله !طبیعی نیست !فقط صحنه تصادف ها وقتی از شیدر استفاده می شه طبیعی می شه ولی خود بازی اصلا طبیعی نیست
من نمی دونم شاید رو مانیتور بازی می کنم این حسو دارم شاید حتما 360 باید رو تی وی hd بازی کرد تا از گرافیک لذت برد شما که گفتین شاهکار شما خودتون رو تی وی اج دی بازی می کنی که این دیدو داری!؟
BO چیه؟
من که رو تلوزیون های معمولی بازی میکنم واقعا با گرافیکش حال می کنم. راستش نمی دونم شما گرافیک رو در چی می بینید ؟ طبیعی بودن تکسچر ها ؟ طبیعی ساختن ماشین و ساختمان ها، نور پردازی ؟ و یا ... ؟
منظور ایشون هم از BO سری بازی Burnout است فکر کنم.

چقدر گرافیک این بازی اشغال بود. من که حالم بهم خورد 10 دقیقه با زور بازی کردم فقط گرافیک تصادفاتش خوب بود!نسخه قبلیشم همین طور بود!؟یا اون بهتر بود ..بازیشم خیلی نقص داره مثلا اصلا راننده نداره یا وقتی تصادف می کنه ماشین تاییرش کنده می شه دوبازه ادامه با ماشین سالم تر می یاد!
نظرتون راجب گرافیک این بازی چیه..کلا این بهترین ریسینگ 360 هست؟؟

شما حالت خوبه ؟؟؟:confused:

BO چیه؟
چه تو HDTV چه تو مانیتور گرافیکش خیلی بالاست من نمی دونم شما چرا میگی طبیعی نیست:confused:

چه تو HDTV چه تو مانیتور گرافیکش خیلی بالاست من نمی دونم شما چرا میگی طبیعی نیست:confused:

فکر کنم این دوستمون یا چشاش ضعیف شده یا مانیتورش خرابه یا شایدم از آینده اومده که می گه مثل نسل قبله:confused:.(احتمالا xbox720 رو بازی میکرده !!! :laughing:)

من که رو تلوزیون های معمولی بازی میکنم واقعا با گرافیکش حال می کنم. راستش نمی دونم شما گرافیک رو در چی می بینید ؟ طبیعی بودن تکسچر ها ؟ طبیعی ساختن ماشین و ساختمان ها، نور پردازی ؟ و یا ... ؟
منظور ایشون هم از BO سری بازی Burnout است فکر کنم.
سری قبلی burnout از لحاظ گرافیکی تو زمان خودش خیلی شاهکار بود یا از این نسخه جدیدش بیشتر بوده گرافیکش؟
اگه مثلا یه بازی قدیمی مثل nfs carbon یا test drive رو کامپیوتر با گرافیک بالا بازی کرده باشی این بازی هیچ حرفی از لحاظ گرافیکی در مقابل این دو تا بازی نداره!
من اصلا با گرافیکش حال نمی کنم اصلا خوب نیست نمی دونم شماها چجوریه که می گین خوبه!به خاطر تصادفاتش؟
نور پردازیش که خوبه ولی بهتر از اینم می شد کار بشه ولی ساختمان های بازی خیلی مصنوعی کار شده جزئیات شهر خیلی کمه خیلی تکراریه خیابونهاش همش مثل همه.نه ادمی تو شهر هست نه ادمی تو ماشین هست نه خسارتی که تو تصادف می بینه باعث تمام شدن بازی یا با همون ماشین داغون روندن نمی شه ماشین بدون هیچ نقصی دوباره می یاد تا بازی کنی مسخرس دیگه...کلا همه این ها رو با بازی مثل جی تی ای مقایسه کنید.کسی که جی تی ای بازی کرده این بازی هیچ حرف جدیدی براش نداره.
خیلی بازیش از هر لحاظ بچه گونست.زاویه دوربینشم خیلی بده ماشینو کوچیک نشون می ده مثل قوطی کبریت...به نظرم این بازی از لحاظ گرافیکی شاهکار نیست.
این نظر من بود اگه کسی هم عقیدس یا غیر از این فکر می کنه بیاد با دلیل بگه از چه لحاضی این بازیو دوست داره

فکر کنم این دوستمون یا چشاش ضعیف شده یا مانیتورش خرابه یا شایدم از آینده اومده که می گه مثل نسل قبله:confused:.(احتمالا xbox720 رو بازی میکرده !!! :laughing:)

عزیز من چرا اینجوری جواب پست ها رو می دی!؟موضوع تاپیکو بخون بعد بیا تو اگه جوابی داری جواب بده نکه بیای پست spam بزنی یا مسخره بازی در بیاری بخوای کسیو مسخره کنی.همیشه اینم در نظر داشته باش که یکی ممکنه اینجا سنش خیلی بیشتر تو باشه پس خوبه احترام همو نگه داریم.شما هم بزرگتر که شدی کمتر تحت تاثیر قرار می گیری می تونی منطقی تر راجب گرافیکو این جور مسائل صحبت کنی

عزیز من چرا اینجوری جواب پست ها رو می دی!؟موضوع تاپیکو بخون بعد بیا تو اگه جوابی داری جواب بده نکه بیای پست spam بزنی یا مسخره بازی در بیاری بخوای کسیو مسخره کنی.همیشه اینم در نظر داشته باش که یکی ممکنه اینجا سنش خیلی بیشتر تو باشه پس خوبه احترام همو نگه داریم.شما هم بزرگتر که شدی کمتر تحت تاثیر قرار می گیری می تونی منطقی تر راجب گرافیکو این جور مسائل صحبت کنی

دوست عزیز میتونی ایرادی که داری رو بهتر توضیح بدی؟
شاید ما رو قانع کردی
در هر صورت اینجا فروم هست برایه اظهار نظر کردن
شما هم نظرت اینه!
با اینکه 100% باهات مخالفم ولی بد نیست دلیلت رو بدونیم

دوست عزیز میتونی ایرادی که داری رو بهتر توضیح بدی؟
شاید ما رو قانع کردی
در هر صورت اینجا فروم هست برایه اظهار نظر کردن
شما هم نظرت اینه!
با اینکه 100% باهات مخالفم ولی بد نیست دلیلت رو بدونیم

منکه نظرمو گفتم 10 سطر هم نوشتم!!!:eek: تاپیکو یه بار دیگه با دقت بخون ;)
در ضمن چرا شما پستی که من به fardin_b دادمو replay کردی!؟
اگه هم منظورت پستی هست که من به fardin_b دادم خوب اینجا همین طور که شما دوست عزیز گفتی تاپیک بحث و تبادل نظره و هر کسی نظر خودشو می ده ولی جای مسخره بازی و توهین کردن به همدیگه نیست درست نیست که اون اقا می یاد اینجوری صحبت می کنه.
منم برا همین سوالمو اینجا مطرح کردم می خواستم بدونم شما ها که تو این تاپیک انقدر از این بازی تعریف کردین از چیه این بازی خوشتون اومده فقط به خاطر صحنه های تصادفش!؟چون این بازی واقعا به جز صحنه های مهیج تصادفش هیچیزی نداره ...شما هم نظرتون بدین خوشحال می شم شاید چیزی تو این بازی هست که منم طرفدار این بازی کنه :confused:
من خودم اینجوری فکر می کنم که این بازی رو tv HD می ده و بازیه خوبیه ولی دوست قبلیمون گفت که رو مانیتور هم گرافیک خوبی نشون می ده و زیاد فرقی نداره!
اگه این جوره من تو بازی gta4 گرافیک بیشتری رو مانیتور می گیرم تا این بازی که ریسینگه.پس چیه این بازی شاهکار حساب می شه!؟

حرفی نیست دیگه حتما خوشتون نیومده
میتونم بگم بازی نکن اگر خوشت نمیاد
مثل من که حالم از پرواستریت به هم خورد
و انداختمش دور

خوب بنظر من که گرافیک زیبایی داشت
نورپردازی بازی خوب و قابل قبول.مخصوصا اگه بازتاب نور رو, روی بدنه ماشین و برج ها تمشا کنی واقعا زیباست
از لحاظ تکسچر واقعا فوق العاده اس.فقط یک لحظه ماشین رو نگه دار و اسفالت رو نگاه کن ...
فیزیک بازی که واقعا عالیه,موقع تصادفات ...
رزولوشن بازی فکر کنم 720p native بود
حالا همه اینها توی یک شهر بزرگ و 60 فریم و بدون لودینگ
البته burnout یه بازی ریسینگ هست و نمیشه انتظار گرافیک یک بازی fps رو داشت, چون معمولا شما با سرعت زیاد از کنار ساختمان ها و غیره .... رد می شید و شاید اونقدر ها جزییات گرافیکی مهم نباشه(نسبت به fps)
خلاصه این بود نظر من

خوب بنظر من که گرافیک زیبایی داشت
نورپردازی بازی خوب و قابل قبول.مخصوصا اگه بازتاب نور رو, روی بدنه ماشین و برج ها تمشا کنی واقعا زیباست
از لحاظ تکسچر واقعا فوق العاده اس.فقط یک لحظه ماشین رو نگه دار و اسفالت رو نگاه کن ...
فیزیک بازی که واقعا عالیه,موقع تصادفات ...
رزولوشن بازی فکر کنم 720p native بود
حالا همه اینها توی یک شهر بزرگ و 60 فریم و بدون لودینگ
البته burnout یه بازی ریسینگ هست و نمیشه انتظار گرافیک یک بازی fps رو داشت, چون معمولا شما با سرعت زیاد از کنار ساختمان ها و غیره .... رد می شید و شاید اونقدر ها جزییات گرافیکی مهم نباشه(نسبت به fps)
خلاصه این بود نظر من

درست می گین با نظرت کاملا موافقم.بدون لودینگ و با 60 فریم با اون سرعت هم کمتر کسی به ساختمون ها دقت می کنه منکه یکی مثل من;) نظر منم همین بود فیزیک بازی خیلی عالیه فقط کاش یکم رو دوربین بازی کار می شد 2 تا دوربین بیشتر نداره و کاش یه کارکتر می زاشتن تو ماشین و قابلیت دنده عوض کردن که بتونیم معکوس هم بدیم این فکر می کنم تو هر ریسینگی لازم باشه چون فقط داری ماشین می رونی باید دنده مانیول هم می زاشتن..و نمایش گر سرعت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or