Burnout Paradise

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ریجن uc از اقا طاهر گرفتم(nextgen) روی دیسک aone به قیمت 5000 تومن;)
مباركه، كاش ما هم ميتونستيم بازي كنيم.
خلاصه كه كلا سيستم Paradise همينطوره، هر جاي نقشه بخواي بري بايد تا اونجا رو رانندگي كني (اي خداااااااااااااااااااااااااااااااااا)

دیگه رسمآ Burnout از دست رفت. توی Paradise که با اون نقشه و Open World بودن و کم شدن هیجان و ... اسم بازی رو عوض میکردن , سنگین تر بودن. حالا هم که موتورسیکلت چپوندن تو بازی. مثلآ میزنیم با موتور بقیه رو Takedown میکنیم ! جالبه.
ایشالله دفعه بعد با ماشینا مسافر هم میزنیم و از ماشین پیاده میشیم قهوه میخوریم.
خداحافظ Burnout !

دیگه رسمآ Burnout از دست رفت. توی Paradise که با اون نقشه و Open World بودن و کم شدن هیجان و ... اسم بازی رو عوض میکردن , سنگین تر بودن. حالا هم که موتورسیکلت چپوندن تو بازی. مثلآ میزنیم با موتور بقیه رو Takedown میکنیم ! جالبه.
ایشالله دفعه بعد با ماشینا مسافر هم میزنیم و از ماشین پیاده میشیم قهوه میخوریم.
خداحافظ Burnout !
آريا جان
من Paradise رو بازي نكردم (ولي نپرس چقدر B3 بازي كردم) ولي از اونجايي كه تيم اصلي B3 (كه روي Dominator و Revenge كار نكردن) روي اين بازي كار ميكنن، من به خروجي اين تيم اعتماد دارم.

راستي اون عكسه بت من و ساب زيرو رو ديدي؟

آريا جان
من Paradise رو بازي نكردم (ولي نپرس چقدر B3 بازي كردم) ولي از اونجايي كه تيم اصلي B3 (كه روي Dominator و Revenge كار نكردن) روي اين بازي كار ميكنن، من به خروجي اين تيم اعتماد دارم.
آیدین جان والا منم عشق B3 بودم و بعد از اون هم Revenge ( البته B3 بیشتر , چه دورانی داشتیم با اون بازی و آهنگهای فوق العاده و جو عالیش )
ولی مشکلی که من و بعضی از دوستان با Paradise داریم اینه که بازی از ریشه های Burnout ای خارج شده و یه جور دیگه شده. مثلآ به جای اینکه به فکر Takedown کردن مردم باشی یا سرعتت رو بیشتر کنی , باید هی به نقشه و راهنما نگاه کنی که توی فلان خیابون بپیچی تا جا نمونی. هی سرعتت رو کم کنی تا توی پیچ بعدی اشتباهی جلوتر نری. یه مشکلی که بازی داره ( البته از نظر من ) اینه که دقتش خیلی بیشتر شده و برای یه بازی Arcade اصلآ خوب نیست. گوشه ماشینت میگیره به سپر ماشین جلویی 6 تا ملق میخوری ( برعکس Revenge که برای زیاد کردن هیجان از پشت میزدی به ماشینا نیترو میگرفتی ) هر مسابقه رو که داری میبازی و ناامید شدی , به جای Restart کردن باید از این ور شهر بکوبی بری اون ور تا دوباره انجامش بدی. یا مثلآ اون قسمت سخت و پیچیده Crash توی بازی حذف شده و به جاش یه قسمت فوق العاده آسون اضافه شده که هر خیابونی میخوای ماشین رو میترکونی و امتیاز میگیری. یا در مقابل آهنگهای فوق العاده زیبا و به یاد موندنی BR های قبلی در اینجا یه سری آهنگ تجاری و ضعیف تر داریم که خیلی ها رو مجبور میکنه از آهنگهای هاردشون استفاده کنن و ...
در کل من از Paradise خیلی خوشم اومد و 30 و خورده ای ساعت هم بازیش کردم ولی به چشم Burnout نگاه نکردمش و به عنوان یه بازی دیگه انجامش دادم.

راستي اون عكسه بت من و ساب زيرو رو ديدي؟
THX ! ورش داشتم برای روز مبادا یه آواتار از توش دربیارم ! ممنون

آیدین جان والا منم عشق B3 بودم و بعد از اون هم Revenge ( البته B3 بیشتر , چه دورانی داشتیم با اون بازی و آهنگهای فوق العاده و جو عالیش )
ولی مشکلی که من و بعضی از دوستان با Paradise داریم اینه که بازی از ریشه های Burnout ای خارج شده و یه جور دیگه شده. مثلآ به جای اینکه به فکر Takedown کردن مردم باشی یا سرعتت رو بیشتر کنی , باید هی به نقشه و راهنما نگاه کنی که توی فلان خیابون بپیچی تا جا نمونی. هی سرعتت رو کم کنی تا توی پیچ بعدی اشتباهی جلوتر نری. یه مشکلی که بازی داره ( البته از نظر من ) اینه که دقتش خیلی بیشتر شده و برای یه بازی Arcade اصلآ خوب نیست. گوشه ماشینت میگیره به سپر ماشین جلویی 6 تا ملق میخوری ( برعکس Revenge که برای زیاد کردن هیجان از پشت میزدی به ماشینا نیترو میگرفتی ) هر مسابقه رو که داری میبازی و ناامید شدی , به جای Restart کردن باید از این ور شهر بکوبی بری اون ور تا دوباره انجامش بدی. یا مثلآ اون قسمت سخت و پیچیده Crash توی بازی حذف شده و به جاش یه قسمت فوق العاده آسون اضافه شده که هر خیابونی میخوای ماشین رو میترکونی و امتیاز میگیری. یا در مقابل آهنگهای فوق العاده زیبا و به یاد موندنی BR های قبلی در اینجا یه سری آهنگ تجاری و ضعیف تر داریم که خیلی ها رو مجبور میکنه از آهنگهای هاردشون استفاده کنن و ...
در کل من از Paradise خیلی خوشم اومد و 30 و خورده ای ساعت هم بازیش کردم ولی به چشم Burnout نگاه نکردمش و به عنوان یه بازی دیگه انجامش دادم.

THX ! ورش داشتم برای روز مبادا یه آواتار از توش دربیارم ! ممنون
با حرفات موافقم
علت اینکه criterion سبک بازی رو عوض کرد این بود که از تکراری شدن بازی جلو گیری کنه و بقولی به بازی یه تکونی بده, ولی بازی به کلی از سبکش بیرون اومد در حالی که بنظرم اصلا نیازی به این کار نبود حتی اگه paradise رو عینا مثل revenge میساخت 100% بازی موفق میشد, چون BO 3 و revenge انقدر فاکتور قوی داشتند که حتی چند بار هم تکرار میشدند باز هم بازی جذاب و دلچسب میشد.
من هم از paradise لذت بردم.paradise از لحاظ فنی بازی فوق العاده ای بود تکسچر ها خیلی خوب بود, شهر بزرگ بود و توی هر قسمت از شهر روی جزئیات خوب کار شده بود, فریم بالا بود, تصادفات رو فوق العاده طبیعی درست کرده بودند .... ولی گیم پلی بازی بدلیل free roam شدن بازی و همینطور طبیعی شدن کنترل لذت خودش رو از دست داده.
من نمی دونم این چه صیغه ای که الان همه بازی ها دارن free roam میشن, مگه free roam شدن موفقیت بازی رو تضمین میکنه؟ هر چند این free roam شدن یه سری چیز هایی رو به بازی اضافه کرد ولی لطمه ی بزرگی به بازی زد که نمیشد با خیال راحت مسابقه داد و باید مسیر مسابقه رو تجزیه و تحلیل کنی و ببینی کجا باید بپیچی و ...
در مورد کنترل اتومبیل ها هم درسته جالب و طبیعی کار شده بود ولی همین باعث شد از حالت سرعتی و دیوانه وار خارج بشه.تنها قسمتی که جذابیت خودشو تو paradise نگاه داشته road rage هست که باز اونهم دچار مشکل شده.مثلا تو سری قبل یادمه take down کردن ماشین ها چندان راحت نبود ولی تو paradise بدلیل کنترل طبیعی ماشین ها takedown کردن بقیه خیلی راحته! فقط کافیه یه تلنگر به ماشین کنار ایت بزنی, با مخ میره تو دیوار... و کافیه همینجوری ادامه بدی تا 50-60 ماشین رو درو کنی.... هر وقت میخواستم از road rage بیام بیرون باید دستی خودمو به دیوار میزدم تا از مسابقه بیرون بیاد !
در کل paradise هم پیشرفت داشت و هم پسرفت که قطعا پسرفت اش بیشتر بود
دیگه چندان امیدی هم به موفقیت این بازی در اینده ندارم:(( چون ea مثل زالو چسبید به این بازی:(( :(

آخرین ویرایش:
دوستان من با این نسخه burnout واقعا حال کردم شاید خیلی ها هم مثل من فکر کنن و اینو بپسندن
دلیل نمیشه چون من یا شما خوشمون اومده یا نیومده بازی خوب یا بد باشه همونطور که شاید خیلیها
از NFS PS خوششون بیاد ولی من تو این سری با NFS MW فقط حال کردم
یه چیزایی سلیقه ای هستن و نمیشه کاریشون کرد
من با شما در رابطه با پسرفت مخالفم;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or