nero_devilhunter
کاربر سایت
اقا کسایی که 100 در صد رفتن بدون stunt run میشه 100 در صدر رفت ؟ (یعنی بدون یه دونه رد کردنش بعد از تموم شدن بازی یا همون 45 درصد)
موتور؟ تو BURNOUT؟تو اپدیتی که قراره تا ماه اگوست بیاد دوتا چیز توپ هست.اولیش اینه که میتونی موتور انتخاب کنی و بازی کنی دویمشم اینه که شبم میشه.اینم عکسش http://i31.tinypic.com/25qdpuo.jpg

بله، بايد داخل شهر دنباله مسابقه بگردي.کجا باید بریم مسابقه بدیم باید توی شهر بگردیم یا توی نقشه مشخص شده. شهر به این بزرگی![]()
مباركه، كاش ما هم ميتونستيم بازي كنيم.ریجن uc از اقا طاهر گرفتم(nextgen) روی دیسک aone به قیمت 5000 تومن![]()
نع بابا، پوليه:نه اتفاقا مجانیه:cheesygri
آريا جاندیگه رسمآ Burnout از دست رفت. توی Paradise که با اون نقشه و Open World بودن و کم شدن هیجان و ... اسم بازی رو عوض میکردن , سنگین تر بودن. حالا هم که موتورسیکلت چپوندن تو بازی. مثلآ میزنیم با موتور بقیه رو Takedown میکنیم ! جالبه.
ایشالله دفعه بعد با ماشینا مسافر هم میزنیم و از ماشین پیاده میشیم قهوه میخوریم.
خداحافظ Burnout !
آیدین جان والا منم عشق B3 بودم و بعد از اون هم Revenge ( البته B3 بیشتر , چه دورانی داشتیم با اون بازی و آهنگهای فوق العاده و جو عالیش )آريا جان
من Paradise رو بازي نكردم (ولي نپرس چقدر B3 بازي كردم) ولي از اونجايي كه تيم اصلي B3 (كه روي Dominator و Revenge كار نكردن) روي اين بازي كار ميكنن، من به خروجي اين تيم اعتماد دارم.
THX ! ورش داشتم برای روز مبادا یه آواتار از توش دربیارم ! ممنونراستي اون عكسه بت من و ساب زيرو رو ديدي؟
با حرفات موافقمآیدین جان والا منم عشق B3 بودم و بعد از اون هم Revenge ( البته B3 بیشتر , چه دورانی داشتیم با اون بازی و آهنگهای فوق العاده و جو عالیش )
ولی مشکلی که من و بعضی از دوستان با Paradise داریم اینه که بازی از ریشه های Burnout ای خارج شده و یه جور دیگه شده. مثلآ به جای اینکه به فکر Takedown کردن مردم باشی یا سرعتت رو بیشتر کنی , باید هی به نقشه و راهنما نگاه کنی که توی فلان خیابون بپیچی تا جا نمونی. هی سرعتت رو کم کنی تا توی پیچ بعدی اشتباهی جلوتر نری. یه مشکلی که بازی داره ( البته از نظر من ) اینه که دقتش خیلی بیشتر شده و برای یه بازی Arcade اصلآ خوب نیست. گوشه ماشینت میگیره به سپر ماشین جلویی 6 تا ملق میخوری ( برعکس Revenge که برای زیاد کردن هیجان از پشت میزدی به ماشینا نیترو میگرفتی ) هر مسابقه رو که داری میبازی و ناامید شدی , به جای Restart کردن باید از این ور شهر بکوبی بری اون ور تا دوباره انجامش بدی. یا مثلآ اون قسمت سخت و پیچیده Crash توی بازی حذف شده و به جاش یه قسمت فوق العاده آسون اضافه شده که هر خیابونی میخوای ماشین رو میترکونی و امتیاز میگیری. یا در مقابل آهنگهای فوق العاده زیبا و به یاد موندنی BR های قبلی در اینجا یه سری آهنگ تجاری و ضعیف تر داریم که خیلی ها رو مجبور میکنه از آهنگهای هاردشون استفاده کنن و ...
در کل من از Paradise خیلی خوشم اومد و 30 و خورده ای ساعت هم بازیش کردم ولی به چشم Burnout نگاه نکردمش و به عنوان یه بازی دیگه انجامش دادم.
THX ! ورش داشتم برای روز مبادا یه آواتار از توش دربیارم ! ممنون
چون ea مثل زالو چسبید به این بازی