Burnout Paradise

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من هم از پارادایس خوشم اومد و بازی جالبی بود ولی سبک بازی ربطی به نسخه های قبلی نداشت و چند تا ایراد داشت که گفتم
کلا نمیشه قطعی گفت این بازی خوب بود یا بد , چون یک سری فاکتور های جدید و جالب به بازی اضافه شده بود که باعث شده بود از خود حال و هوای BO بیاد بیرون .... حالا واقعا سخت میشه که بگیم کدوم بهتره

سلا
م
كسي ميدونه چطوري ميشه يه مسير تو مسابقه ها تا خط پايان از روي نقشه پيدا كرد؟ چون من شهرش رو نميشناسم و اينكه رو تلويزيون CRT نقشه واضح نيست.

ميدونم تو Paradise بايد short cut رو خودت پيدا كني ولي اگه يه مسير درست و درمون غير بهينه هم معرفي كرد باز از هيچي بهتره چون اينطوري يه مسابقه رو اول ميشم ولي تو بعدي اصلا به خط پايان نميرسم!

سلام
كسي ميدونه چطوري ميشه يه مسير تو مسابقه ها تا خط پايان از روي نقشه پيدا كرد؟ چون من شهرش رو نميشناسم و اينكه رو تلويزيون CRT نقشه واضح نيست.
سلام !
اگه منظورت رو درست فهمیده باشم , یعنی یه چیزی تو مایه های GTA میخوای که کل مسیر از اول تا آخر رو توی Mini Map مثلآ با رنگ زرد نشون بده دیگه ؟ این طوری نداره اصلآ . فقط نقطه شروع و نقطه پایان رو بهت میگه و بعدش اون بالا هر خیابونی که باید بپیچی برات فلش میزنه.

سلام !
اگه منظورت رو درست فهمیده باشم , یعنی یه چیزی تو مایه های GTA میخوای که کل مسیر از اول تا آخر رو توی Mini Map مثلآ با رنگ زرد نشون بده دیگه ؟ این طوری نداره اصلآ . فقط نقطه شروع و نقطه پایان رو بهت میگه و بعدش اون بالا هر خیابونی که باید بپیچی برات فلش میزنه.
مرسي آريا جان
آره، همچو چيزي ميخواستم آخه تو تلويزيون اصلا نقشه رو نميتونم ببينم تا راه پيدا كنم.
Any hints ؟

سلام من دارم لیسانس الایتش میگیرم تا اینجا من از مسابقاتی که بارنگ سبز بودن همش ازشون فرار میکردم و انجامشون نمیدادم ولی مثل اینکه دیگه نمیشه فرار کرد ازشون کسی میدونه برای رد کردن این قسمت باید دقیق چه کار کرد و از چه ماشینی استفاده کرد قبل از هر مسابقه یه ماشینه هی دور خودش میچرخه منم این کار میکنم اما فایده نداره یکی کمک کنه ممنون

مرسي آريا جان
آره، همچو چيزي ميخواستم آخه تو تلويزيون اصلا نقشه رو نميتونم ببينم تا راه پيدا كنم.
Any hints ؟

راهی جز اشنا شدن با شهر و مسیرها نیست
سلام من دارم لیسانس الایتش میگیرم تا اینجا من از مسابقاتی که بارنگ سبز بودن همش ازشون فرار میکردم و انجامشون نمیدادم ولی مثل اینکه دیگه نمیشه فرار کرد ازشون کسی میدونه برای رد کردن این قسمت باید دقیق چه کار کرد و از چه ماشینی استفاده کرد قبل از هر مسابقه یه ماشینه هی دور خودش میچرخه منم این کار میکنم اما فایده نداره یکی کمک کنه ممنون

شما باید تو این مسابقات یه سری حرکاتی رو انجام بدی که همون موقع که stunt شروع میشه, مینویسه
چند تایی رو یادمه مثل:
انجام دادنsuper jump
رد شدن ازbill board
انجام دادن Barrel Roll
... و بعضی حرکت ها هم هستن که امتیاز کمتری میدن مثل drift
این حرکات بهت امتیاز میده و باید خودت رو به امتیاز target برسونی

تو صفحات قبل هم بگردی توضیحات کامل تری پیدا میکنی

من این بازی رو تازه دیروز امتحان کردم .

بازی نکات مثبت زیادی داره از جمله هیجان بسیار بالا . گرافیک بالا . صحنه های تصادف و ...

اما 3 تا ایراد اساسی داره . یکی این که کلا یک دوربین داره حداقل باید 2 - 3 حالت دوربین براش میزاشتن خیلی هم نزدیکه

دوم این که کیلومتر شمار نداره تا ببینیم سرعت چقدره کلا خیلی تو هیجان تاثیر داره

سوم اینکه دنده عوض کردن تو بازی اصلا نیست . باید میذاشتن یکی که دوستن نداره Auto بذاره و اونی که دنده عوض کردن رو دوست داره محروم نشه

اينا زياد مهم نيست به نظر من چون سبك بازي زياد نميطلبه كه شما ببيني چه سرعتي داري ميري، چون تو سبك Arcade زياد مهم نيست!

مشكلش اينه كه اصلا نميشه بازي كرد، من خوره BO3 هستم (ادعايي ندارما، زياد بازي كردمش، زياد) ولي با اين اصلا نميتونم ارتباط برقرار كنم، كلي بايد بگردم يه مسابقه پيدا كنم، بعد اصلا معلوم نيست از كجا بايد بري ... بيشتر توضيح بدم ميشه همون پست آريا.

حيف شد.

یک ایراد دیگه هم اینکه اصلا نباید Free Ride داشته باشه . دو ساعت تو شهر بگردیم تا سر یک چهار راه وایسیم تا یک Race رو پیدا کنیم .

باید به صورت مرحله ای و داستانی میبود و Race هم کلا حذف میکردن و فقط take Down میذاشتن تا کلا حال میکردیم با بازی . ولی این دنده عوض کردن نداره خیلی ضد حاله مخصوصا سر پیچ ها اگه میشد معکوس بکشیم

چقدر گرافیک این بازی اشغال بود. من که حالم بهم خورد 10 دقیقه با زور بازی کردم فقط گرافیک تصادفاتش خوب بود!نسخه قبلیشم همین طور بود!؟یا اون بهتر بود ..بازیشم خیلی نقص داره مثلا اصلا راننده نداره یا وقتی تصادف می کنه ماشین تاییرش کنده می شه دوبازه ادامه با ماشین سالم تر می یاد!
نظرتون راجب گرافیک این بازی چیه..کلا این بهترین ریسینگ 360 هست؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or