Burnout Paradise

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی هم نقطه ضعف داره هم برعکس
من از روزی که بازی رو گرفتم (شنبه) خوابو از چشام گرفته!
2 روز که سر کار نرفتم.شب هم که خیلی کم تا 1.5 بیدارم!!!!
سر assassin cred که این همه منتظر بودم اینقدر نشستم!
فک کنم امروز فردا دستگام جر بخوره!!!! :cheesygri
در باره اون حرفی که دوستمون زد.ما نقشه رو خوب یاد گرفتیم.جاها رو میشناسم

اما بازم کم و بیش سر پیچ چپ و راست رو قاطی میکنم!!!
فک کنم بعضی ها هم این مشکلو...؟
تازه بعضی وقتا یهو یه ماشین مثل عجل معلق جلوت سبز میشه که میترکی :cheesygri
یه چیز بد دیگه اینه که اون راه مخفی ها زیادی دیگه مستقیمه!!!!!
----------------
اما شاهکارش فیلمبرداری Cinematic و گرافیک بازی!!!
تا الان که در خدمتتونم بیشتر بازی رو رفتم + اکثر achievement ها رو گرفتم.
پسر چه حالی داد اونachievement که باید ماشین رو پارک کنی!!!
الان یه مشکل دارم خیلی بزرگ.یه ماشین ازاد کردم که باید بزنمش اما نامرد نمیاد وقتی هم میاد انقدر سرعت داره که حول میکنم میزنم تو دیفال!! :blushing:

اينجوری که شما میگی با چشم بستم میشه بازيرو انجام داد ، يعنی شما چشاتو ببند پاتو
بزار رو گاز ...2 دقيقه بعد چشاتو باز کنی میبينی به اخر خط رسيدی...
من شماره قبليشو بازی کردم..اولش حال میداد ولی بعداً دلمو زد..يعنی ديگه خيلی بچه بازی شده بود و کسل کننده.
ولی اين paradis غول سبک racing هست به نظر من ، و يه شاهکاره به تمام معنا .
در مورد اين که بعضی ها میگن با map مشکل دارن و موقع مسابقه نمیتونن با علامت چشمک زن به سمتی که میگه برن ، بزرگترين مشکل اين دسته افراد نگرفتن ترمز هست
ديگه اين قدرام تخيلی نيست اين بازی که با سرعت 300 تا بخوای بدونه ترمز بپيچی
من الان رسيدم کلاس b و 6 مسابقرو تو کلاس b تا الان به پايان رسوندم و هيچگونه مشکلی با map و راهنما نداشتم.
فقط ايرادی که من از بازی میتونم بگيرم اين که اگر يه مسابقرو به عدم موفقيت به پايان برسونيم همون لحظه نمیشه restart کرد و دباره از اول بری ، بلکه بايد بری سر جای اولت بعد دوباره ان مسابقرو انجام بدی.
يکی ديگه از مشکلاتشم اينه که اگه وسط يه مسابقه پشيمون شدی از ادامه مسابقه ، نمیتونی ادامه ندی ، بلکه بايد تا اخر خط مسابقرو طی کنی.
ولی اين ايرادات خيلی کوچيکی هستند و در مقابل جذابيتهای بی وصف اين بازی اين ايرادات اصلاً به چشم نمياد
آره دقیقا ریونج یه چند ساعت میشنستیم پاش بد کسل کننده میشد.

سلام.من اولین باریه که این سری بازی رو میگیرم/میشه یکی لطف کنه بگه چطور میتونم داخل مسابقه بشم؟من 1 ساعت تو شهر چرخیدم نفهمیدم چکار باید کرد.چجوری باید مسابقه داد؟پیشاپیش ممنون

سلام.من اولین باریه که این سری بازی رو میگیرم/میشه یکی لطف کنه بگه چطور میتونم داخل مسابقه بشم؟من 1 ساعت تو شهر چرخیدم نفهمیدم چکار باید کرد.چجوری باید مسابقه داد؟پیشاپیش ممنون

شما باید یر اون تقاطع ها یی که دایره های سبز.زرد و قرمز هست وایسی
بالای Map میگه RT+LT رو بزن که وارد مسابقه بشی به همین آسونی!!!
اون دایره های نارنجی هم مسابقات زمانی هست که هم ماشین خواص میخواد هم به
موقع باز میشه

درود ب همه
دوستان زحمت کشیدن و از نکات مثبت ریز درشت بازی تقدیر به عمل اوردن، اما کسی از این وضعیت جدید چیزی نگفته!. سری Burnout رو به خاطر Burnout بودنش دوست داشتم!. متاسفانه Paradise رو نمیشه Burnout کامل به حساب اورد. این بازی از ترکیب NFS: Undergraund 2 , MidNight Club 3, NFS: Most Wanted ( یکمی هم Burnout ) ساخته شده.

پ.ن. Paradise هم رفت به همون جائی که ICON رفت.
کاملآ موافقم. بازی به نظرم خیلی خوبه و نقص خاصی نداره. ولی Burnout نیست. مثلآ میتونستن اسمشو بزارن Taghy Racing Paradise . کل حال Burnout به آرکید بودن و در کنار اون مرحله ای بودنش بود که اینجا به خاطر Open World بودن بازی از بین رفته. به جای اون همه هیجان و کیفی که توی مسابقه های قبلی بود حالا باید بریم تابلو بشکونیم و تعمیر کنیم و ... به جای اینکه تمرکزمون روی مبارزه با حریفا و اول شدن باشه , باید با یه مشت حریف آسون مبارزه کنیم و به جای ترسیدن از اونها از نقشه بازی بترسیم !
یکی از مهمترین نکات قسمتهای قبلی یعنی Soundtrack های فوق العاده هم تا اینجای کار که بازی کردم واقعآ ضعیف تر از نسخه های قبلی بود.
باز هم میگم بازی از نظر صداگزاری و گرافیک و گیم پلی کم و کسر نداره ولی Burnout نیست.
البته من فقط 2 ساعت بازی کردمش و شاید یه کم جلوتر که برم بیشتر خوشم بیاد ولی ...

کاملآ موافقم.
چه عجب یکی پیدا شد قبول کنه این موضوع رو.
البته من فقط 2 ساعت بازی کردمش و شاید یه کم جلوتر که برم بیشتر خوشم بیاد ولی ...
2 یا 20 ساعت، همینه که هست از این بدتر هم میشه آریا جون،،، متاسفانه ;).

کاملآ موافقم. بازی به نظرم خیلی خوبه و نقص خاصی نداره. ولی Burnout نیست. مثلآ میتونستن اسمشو بزارن Taghy Racing Paradise . کل حال Burnout به آرکید بودن و در کنار اون مرحله ای بودنش بود که اینجا به خاطر Open World بودن بازی از بین رفته. به جای اون همه هیجان و کیفی که توی مسابقه های قبلی بود حالا باید بریم تابلو بشکونیم و تعمیر کنیم و ... به جای اینکه تمرکزمون روی مبارزه با حریفا و اول شدن باشه , باید با یه مشت حریف آسون مبارزه کنیم و به جای ترسیدن از اونها از نقشه بازی بترسیم !
یکی از مهمترین نکات قسمتهای قبلی یعنی Soundtrack های فوق العاده هم تا اینجای کار که بازی کردم واقعآ ضعیف تر از نسخه های قبلی بود.
باز هم میگم بازی از نظر صداگزاری و گرافیک و گیم پلی کم و کسر نداره ولی Burnout نیست.
ديگه اون زمان گذشت که بازی ساز ها 2 سری متوالی از يک بازيرو بخوان منتشر کنن، همه الان ديگه اينو میدونن که ساختن
2 سری متوالی از يه بازی اونم کاملاً شبيهه هم يعنی مواجه شدن با شکست !!!
اگر شما burnout رو به خاطرburnout بودنش دوست داری پس بايد سری cod رو هم به خاطر WWII بودنش دوست داشته باشی
فکرشو بکن cod رو که همه با سبکو سياق جنگ جهانی میشناختن يهو شماره 4 ش کوچ کنه به جنگ مدرن ...يعنی 180*
چرخش !!!
پس مام بيام بگيم cod رو ما بخاطر WWII بودنش دوست داشتيم و شماره 4 اش امده به جنگ مدرن کارو خراب کرده...
به نظر من اگه paradise میخواست مثل شماره قبلش به همون شکل بازيرو بده بيرون مطمعناً با شکست روبرو میشد.
ديگه شما نمیتونی بازيهای بزرگی رو نام ببری که تو اين نسل 2 سری متوالی از يه سبکو سياق بازيرو بدن بيرون.
که البته اين کار ريسک های به خصوصی هم داره ..مثل pro street که افتضاحی بيش نبود ولی paradise به نظر من با اين کارش نه تنها شکست نخورد بلکه من مطمعنم از سری قبلی هم بيشتر فروش میکنه.

ديگه اون زمان گذشت که بازی ساز ها 2 سری متوالی از يک بازيرو بخوان منتشر کنن، همه الان ديگه اينو میدونن که ساختن
2 سری متوالی از يه بازی اونم کاملاً شبيهه هم يعنی مواجه شدن با شکست !!!
اگر شما burnout رو به خاطرburnout بودنش دوست داری پس بايد سری cod رو هم به خاطر WWII بودنش دوست داشته باشی
فکرشو بکن cod رو که همه با سبکو سياق جنگ جهانی میشناختن يهو شماره 4 ش کوچ کنه به جنگ مدرن ...يعنی 180*
چرخش !!!
پس مام بيام بگيم cod رو ما بخاطر WWII بودنش دوست داشتيم و شماره 4 اش امده به جنگ مدرن کارو خراب کرده...
به نظر من اگه paradise میخواست مثل شماره قبلش به همون شکل بازيرو بده بيرون مطمعناً با شکست روبرو میشد.
ديگه شما نمیتونی بازيهای بزرگی رو نام ببری که تو اين نسل 2 سری متوالی از يه سبکو سياق بازيرو بدن بيرون.
که البته اين کار ريسک های به خصوصی هم داره ..مثل pro street که افتضاحی بيش نبود ولی paradise به نظر من با اين کارش نه تنها شکست نخورد بلکه من مطمعنم از سری قبلی هم بيشتر فروش میکنه.
حرفتون کاملآ درسته ولی ... هیچ کسی با تغییر و تحول توی یه بازی مخالف نیست. البته تغییر و تحول کم نه دیگه اینکه بازی زیر و رو بشه. Burnout یه بازی Racing در زیر سبک Arcade بوده. توی این سبک همون طور که توی بازیهای قبلی شاهد بودیم یه لذت خاصی از دیوونه بازی و سرعت و کوبیدن و ... وجود داره. مثلآ توی Revenge از پشت که میزدیم به ماشینهای مردم یه حس فوق العاده به وجود میومد نه اینکه مثل Paradise با گرفتن لبه ماشین به چراغ اون یکی ماشین یهو تصادف کنیم و وقتمون گرفته بشه. به نظر من Burnout بودن بازی تا حد زیادی از بین رفته و به یه بازی عالی دیگه ولی غیر از Burnout تبدیل شده. در مورد مقایسه COD4 با قبلی ها هم مشکلی وجود نداره. اگه سبک بازی میشد FPS RPG یا یه چیز دیگه اون وقت میشد با Burnout مقایسه ش کرد.
به پست دوستمون که درست هم نوشته نگاه کن :
"در طول بازي فراموش نکنيد که دقت يکي از فاکتورهاي اصلي بازي به حساب مياد و اگه مثل Reveng فقط کليد RT رو فشار بديد بايد از تصادفات لذت ببريد.نيازي نيست در همه مسابقات با تمام سرعت حرکت کنيد و در کل مسير نفر اول باشيد ."
" باز هم میگم:عجله نکنید..عجله نکنید..عجله نکنید."
همین تیکه یعنی لذت Burnout بودن زیر سوال رفته. من اگه میخواستم با سرعت حرکت نکنم و دقت داشته باشم که میرفتم Forza 2 رو بازی میکردم. ( همون طور که بازی هم میکنم ولی با یه منظور دیگه , منظور شبیه سازی )
در مجموع باز هم میگم بازی عالی و واقعآ کم نقص هست ولی به نظر من Burnout خالص نیست.

منم اصلا با بازیش حال نکردم یه ربع بازی کردم دیدم حال نمیده دیگه بازی نکردم;)
بیشتر بازی کنی , بهتر میشه. در کل بازی فوق العاده ای هست و اولش یه ذره آدم قاطی میکنه ولی بعدش دستت میاد چی به چیه. من فکر کردم فقط من این طوری هستم ولی توی Gamespot هم نوشته :
Early in the game, you'll probably be a little confused and overwhelmed by the whole thing.

حرفتون کاملآ درسته ولی ... هیچ کسی با تغییر و تحول توی یه بازی مخالف نیست. البته تغییر و تحول کم نه دیگه اینکه بازی زیر و رو بشه. Burnout یه بازی Racing در زیر سبک Arcade بوده. توی این سبک همون طور که توی بازیهای قبلی شاهد بودیم یه لذت خاصی از دیوونه بازی و سرعت و کوبیدن و ... وجود داره. مثلآ توی Revenge از پشت که میزدیم به ماشینهای مردم یه حس فوق العاده به وجود میومد نه اینکه مثل Paradise با گرفتن لبه ماشین به چراغ اون یکی ماشین یهو تصادف کنیم و وقتمون گرفته بشه. به نظر من Burnout بودن بازی تا حد زیادی از بین رفته و به یه بازی عالی دیگه ولی غیر از Burnout تبدیل شده. در مورد مقایسه COD4 با قبلی ها هم مشکلی وجود نداره. اگه سبک بازی میشد FPS RPG یا یه چیز دیگه اون وقت میشد با Burnout مقایسه ش کرد.
به پست دوستمون که درست هم نوشته نگاه کن :
"در طول بازي فراموش نکنيد که دقت يکي از فاکتورهاي اصلي بازي به حساب مياد و اگه مثل Reveng فقط کليد RT رو فشار بديد بايد از تصادفات لذت ببريد.نيازي نيست در همه مسابقات با تمام سرعت حرکت کنيد و در کل مسير نفر اول باشيد ."
" باز هم میگم:عجله نکنید..عجله نکنید..عجله نکنید."
همین تیکه یعنی لذت Burnout بودن زیر سوال رفته. من اگه میخواستم با سرعت حرکت نکنم و دقت داشته باشم که میرفتم Forza 2 رو بازی میکردم. ( همون طور که بازی هم میکنم ولی با یه منظور دیگه , منظور شبیه سازی )
در مجموع باز هم میگم بازی عالی و واقعآ کم نقص هست ولی به نظر من Burnout خالص نیست.
خوب شما بهتره بازيرو ادامه بدی و به کلاس A برسی ، اونجا ماشينهای غول پيکر و با سرعت بسيار
بالا
در اختيارتون قرار میگيره که به پشته هر ماشينی بزنيد پرت میشه انور.
حتی گاهی شاخ به شاخم بزنيد ماشينه روبرويی پودر میشه و شما به مسيرتون میتونيد ادامه بديد

آخرین ویرایش:
اقا من الان تو کلاس بی گیر کردم هر چقدر که مسابقه هارو میبرم نه ماشین جدیدی ازاد میشه نه کلاسم بالا تر میره مشکل چیه ؟:(:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or