Burnout Paradise

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
محض رضای خدا اینقدر موج منفی ندید. آخه کدوم نسخه از Burnout بد بوده که این یکی بخاد یه افتضاح باشه.
(اگه بازم تکرار بشه فش میذارما:cheesygri ----- (شوخی))

دارم واسه این بازی یه سیستم دالبی ردیف می کنم و به همه هم پیشنهاد می کنم چون واقعا این بازی با سیستم دالبی فوق العاده هست ;)

امیدوارم عالی باشه;)

دارم واسه این بازی یه سیستم دالبی ردیف می کنم و به همه هم پیشنهاد می کنم چون واقعا این بازی با سیستم دالبی فوق العاده هست ;)

امیدوارم عالی باشه;)

خوش به حالت من که پول ندارم از این سیستم ها گیرم راستش را بخواهی همین اسپیکر دره پیتمم بازور گرفتم:biggrin1:

خوش به حالت من که پول ندارم از این سیستم ها گیرم راستش را بخواهی همین اسپیکر دره پیتمم بازور گرفتم:biggrin1:

منم خودم با هزارزحمت ردیفش کردم اما تازه الان میفهمم صدا یعنی چی!
پسر COD 4 و مخصوصا Bioshock چه حالی میده ، بایوشوک آخر صداگذاری هست امیدوارم Burnout هم ارزش اینو داشته باشه که واسش 270 تا دادم
البته بهتره این آخرین نسخه باشه چون دیگه فوقش میخواد گرافیک بهتر بشه و ماشیناش بیشتر بشن که بدردنمیخوره ، به همین دلیل خداکنه عالی باشه;)

من دومیناتورش رو هم بازی کردم باحال قبلیش هم انگار ریونج بود اونم باحال بود امیدوارم این هم باحال باشه ولی من فک نکم بخرمش چون زیاد از گیم پلی اش خوشم نمیاد ;)

ولی بنظر من بهترین street racing همین burnout هست
واقعا تصادفات توی این بازی فوق العادس
یه چیز دیگه هم که این بازی داره اینه که هیجان ای بازی خیلی بالاست مخصوصا اگه سیستم صوتی خوفی داشته باشید که دیگه هیچی!!! :evil1:
nfs که دیگه خز شد ببینیم این چی میشه

من دومیناتورش رو هم بازی کردم باحال قبلیش هم انگار ریونج بود اونم باحال بود امیدوارم این هم باحال باشه ولی من فک نکم بخرمش چون زیاد از گیم پلی اش خوشم نمیاد ;)

شما که میگی همش باحال بود پس چرا میگی نمیخرمش :laughing: همه ملت این سری بازی رو برای گیم پلیش میخرن تازه به این شمارش گرافیک هم اضافه شده با این اوضاع بازم نمیخریش ، البته مطمئنم اگه قیمت سی دی های 360 مثل پلی 3 ،100000 تومن بود حتما میخریدیش ولی چون 5 تومن باید بدیم واسش ناز هم میکنی:biggrin1:
البته شوخی بود به دل نگیری ولی از من میشنوی بخرش اخر بازیه ، 5 تومن میارزه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or