کمبو های جدید.کلاس های جدی که یکیش زیست شناسی و موزیکه بقیش یادم نیست.گرافیک بهتر(البته نه در حد بازی های روز) و احتمالا چند ماموریت جدید.این چیزا رو من هنگام بازی کردن نسخه ی wii متوجه شدم و چیزه دیگه ای یادم نمیاد.کلا" فرق این نسخه با نسخه PS2چیه؟؟
اگه اشتباه نکنم شما باید X رو 3 بار به صورت مداوم و سریع بزنی و بعد X رو نگه داری!آقایون در مرحله اول ورزش باید کسی را بزنیم اما می گه سه بار x را بزن و من می زنم اما یارو نمی بازه.( مثل اینکه بوکس هست )
در ضمن حریف هیچ حمله ای نمی کنه!!!
گرافیک که همونه(البته چون من بازی رو چندین بار رو پی اس تو تموم کرده بودم چند عدد فرق بسیار جزئی پیدا کردم که اصلا به چشم نمیاد مثل زمینی که برای دومین بار باید توش با راسل(همون ماجرای فحش به مادرو اینا) مسابقه بدی اب کفش فرق میکرد .........)کمبو های جدید.کلاس های جدی که یکیش زیست شناسی و موزیکه بقیش یادم نیست.گرافیک بهتر(البته نه در حد بازی های روز) و احتمالا چند ماموریت جدید.این چیزا رو من هنگام بازی کردن نسخه ی wii متوجه شدم و چیزه دیگه ای یادم نمیاد.
احتمالا یا باید اول ایگرگ رو بزنی که بگیرتش بعد بزنی یا باید ایکس رو برای بار سوم هلد کنی یا نگه داری که ضربش محکم باشه.........(یا رو هم نباید کاری کنه)آقایون در مرحله اول ورزش باید کسی را بزنیم اما می گه سه بار x را بزن و من می زنم اما یارو نمی بازه.( مثل اینکه بوکس هست )
در ضمن حریف هیچ حمله ای نمی کنه!!!
کسایی که ریجن J بازی رو خریدم بگن قابل بازی هست یا نه؟! یعنی میشه فهمید چه خبره و مراحلو انجام داد؟
من نسخه ی ژاپنی رو بازی نکردم.ولی فکر نمی کنم چیز خیلی مهمی باشه.حتی وقتی بازی رو شروع می کنی مستقیم می ره تو بازی و منو نداره.به جز چند جا که آموزش و اونم قابل حله زیاد مهم نیست که نوشته هاش ژاپنیه.کسی جواب منو نمیده؟!

به عنوان یه بازی گردش آزاد خفن روش حساب نکن.برای نسل قبل گیم پلیش قوی تره.گرافیک نداره.ولی ماموریت های جالب و متنوع که واقعا جذاب و جالبند و حس خاصی رو القا می کنند با داستان و محیط جالب از ویژگی های بازیه.کلا بازی قشنگیه.اقا جریان این بازی چیه؟یعنی توی بازی باید چه کار بکنیم
هر کاری که در این مدارس و این شهر نمی تونین انجام بدین در بولورث آکادمی و بولورث انجام بدید
این متن منو خیلی... کرده:cheesygri
فقط خواهشا کامل جواب بدید که کامل روشن شم
ولی بازی فرق چندانی با نسخه ی ps2 نداره.