Bully: Scholarship Edition

• Thread starter Thread starter poooya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کلا" فرق این نسخه با نسخه PS2چیه؟؟
کمبو های جدید.کلاس های جدی که یکیش زیست شناسی و موزیکه بقیش یادم نیست.گرافیک بهتر(البته نه در حد بازی های روز) و احتمالا چند ماموریت جدید.این چیزا رو من هنگام بازی کردن نسخه ی wii متوجه شدم و چیزه دیگه ای یادم نمیاد.

آقایون در مرحله اول ورزش باید کسی را بزنیم اما می گه سه بار x را بزن و من می زنم اما یارو نمی بازه.( مثل اینکه بوکس هست )
در ضمن حریف هیچ حمله ای نمی کنه!!!

آقایون در مرحله اول ورزش باید کسی را بزنیم اما می گه سه بار x را بزن و من می زنم اما یارو نمی بازه.( مثل اینکه بوکس هست )
اگه اشتباه نکنم شما باید X رو 3 بار به صورت مداوم و سریع بزنی و بعد X رو نگه داری!
امیدوارم متوجه شده باشی:biggrin1:

کمبو های جدید.کلاس های جدی که یکیش زیست شناسی و موزیکه بقیش یادم نیست.گرافیک بهتر(البته نه در حد بازی های روز) و احتمالا چند ماموریت جدید.این چیزا رو من هنگام بازی کردن نسخه ی wii متوجه شدم و چیزه دیگه ای یادم نمیاد.
گرافیک که همونه(البته چون من بازی رو چندین بار رو پی اس تو تموم کرده بودم چند عدد فرق بسیار جزئی پیدا کردم که اصلا به چشم نمیاد مثل زمینی که برای دومین بار باید توش با راسل(همون ماجرای فحش به مادرو اینا) مسابقه بدی اب کفش فرق میکرد .........)
مرلحه هم من تا این اوسط بازی فقط یدونه جدید دیدم کلاس هم ریاضی و جغرافیشو یادت رفته..........
احتمالا یا باید اول ایگرگ رو بزنی که بگیرتش بعد بزنی یا باید ایکس رو برای بار سوم هلد کنی یا نگه داری که ضربش محکم باشه.........(یا رو هم نباید کاری کنه)

چیزهایی که در این نسخه اصافه شدند:

8 ماموریت جدید و آیتم های و لباس های بیشتر.

شخصیت های جدید و دیالوگ های بیشتر.

بخش Multyplayer دو نفره که تعدادی Minigame رو می شه با هم بازی کرد.

گرافیک بالانر ، رزولوشن بافت ها، Mapping روی بافت ها ، افکت های نور و سایه های Dynamic به بازی اضافه شدند. اما گرافیک مدل ها تغییری نکرده و تعداد Polygon ها مثل بازی اصلیه.

چهار کلاس جدید که عبارتند از جغرافی، بیولوژی، ریاضی و موسیقی .

کسی جواب منو نمیده؟!
من نسخه ی ژاپنی رو بازی نکردم.ولی فکر نمی کنم چیز خیلی مهمی باشه.حتی وقتی بازی رو شروع می کنی مستقیم می ره تو بازی و منو نداره.به جز چند جا که آموزش و اونم قابل حله زیاد مهم نیست که نوشته هاش ژاپنیه.
این بازی از بهترین بازی هایی بود که رو پی.اس.2 بازی کردم و اگه گرافیک زیاد براتون مهم نیست بازی رو بخرین پشیمان نمی شین.هر کاری که در این مدارس و این شهر نمی تونین انجام بدین در بولورث آکادمی و بولورث انجام بدید:p
داستان و شخصیت پردازی بازی واقعا جالبه.

اقا جریان این بازی چیه؟یعنی توی بازی باید چه کار بکنیم
هر کاری که در این مدارس و این شهر نمی تونین انجام بدین در بولورث آکادمی و بولورث انجام بدید
این متن منو خیلی... کرده:cheesygri
فقط خواهشا کامل جواب بدید که کامل روشن شم

اقا جریان این بازی چیه؟یعنی توی بازی باید چه کار بکنیم
هر کاری که در این مدارس و این شهر نمی تونین انجام بدین در بولورث آکادمی و بولورث انجام بدید
این متن منو خیلی... کرده:cheesygri
فقط خواهشا کامل جواب بدید که کامل روشن شم
به عنوان یه بازی گردش آزاد خفن روش حساب نکن.برای نسل قبل گیم پلیش قوی تره.گرافیک نداره.ولی ماموریت های جالب و متنوع که واقعا جذاب و جالبند و حس خاصی رو القا می کنند با داستان و محیط جالب از ویژگی های بازیه.کلا بازی قشنگیه.
آقا شما بخر اگه خوشت نیومد پولشو بت می دم.:cheesygri:laughing::pولی بازی فرق چندانی با نسخه ی ps2 نداره.

بابا برو بخر حال كن 4 تومان كه اين حرفا رو نداره مراحلشم شبيه جي تي اي هست اما كاريي كه يه بچه 15 ساله ميكنه نه بزرگ سال
يكيشم عكس گرفتن از حمام دخترانه اين رو گفتم كه ديگه حتما بري بازي رو بخري

من نسخه ي جي رو بازي نكردم اما مي دونم مكالماتشون انگليسي هست حالا فكر نمي كنم اگه بگيري ضرر كني اما از دوستاني كه ريجن جي رو بازي كردن خواهشمندم بيان به اين دوستمون كمك كنن بگن قابل بازي هست يا نه من كه فكر نمي كنم مشكلي باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or