Bully: Scholarship Edition

• Thread starter Thread starter poooya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چون مثلا تو GTA که اون پایین صفحه مینویسه چی کار باید بکنیم یا کجا بریم میگم شاید اینم اینجوری باشه...
------------------
حالا باگ های بازی تو ریجن J رفع شده یا همونجوریه؟

چون مثلا تو GTA که اون پایین صفحه مینویسه چی کار باید بکنیم یا کجا بریم میگم شاید اینم اینجوری باشه...
------------------
حالا باگ های بازی تو ریجن J رفع شده یا همونجوریه؟
ظاهرا که باگهای بازی بر طرف نشده و بازی فقط زبانش تفاوت داره - افت فریم هم هست - بعضی موقعها بسیار شدید میشه ضمن اینکه مدت طولانی هم طول میکشه که بر طرف بشه و خیلی بد هست موقعهای افت فریم

منم ریجن j این بازی رو گرفتم هرچند تمام زیرنویس ها و نوشته ها ژاپنی هست:( ولی از روی صحبت های بازی میشه یه چیزایی فهمید و البته مپ هم بقل صفحه هست و کمک میکنه
بازی سرگرم کننده ایه ولی گرافیک بازی خیلی توی ذوق میزنه:eek:
چرا گرافیک بازی رو برای 360 هیچ تغییری ندادن؟؟؟بنظر من حتی برای ps2 هم گرافیک پایینی هست چه برسه به 360
تازه با وجود اینکه گرافیک پایینه, فریم هم خیلی پایینه!

منم ریجن j این بازی رو گرفتم هرچند تمام زیرنویس ها و نوشته ها ژاپنی هست:( ولی از روی صحبت های بازی میشه یه چیزایی فهمید و البته مپ هم بقل صفحه هست و کمک میکنه
بازی سرگرم کننده ایه ولی گرافیک بازی خیلی توی ذوق میزنه:eek:
چرا گرافیک بازی رو برای 360 هیچ تغییری ندادن؟؟؟بنظر من حتی برای ps2 هم گرافیک پایینی هست چه برسه به 360
تازه با وجود اینکه گرافیک پایینه, فریم هم خیلی پایینه!
گرافیک تقریبا در سطح ps2 هست.

دوستان من نسخه جی رو گرفتم
هالوین باید به 5 نفر کمک کنی که نامه ها شون رو فکر کنم برسونی حالا این نامه ها رو باید کجا ببری؟
ژاپنی زیرش مینیویسه معلوم نیست چیه

دوستان من نسخه جی رو گرفتم
هالوین باید به 5 نفر کمک کنی که نامه ها شون رو فکر کنم برسونی حالا این نامه ها رو باید کجا ببری؟
ژاپنی زیرش مینیویسه معلوم نیست چیه

اون افراد تو جشن هالوین بهت چیزای مختلف میدن که باید به طرف پسرا یا بعضیاشون یه طرف دخترا پرت کنی...
منم ریجن J بازی رو دارم;)

اون افراد تو جشن هالوین بهت چیزای مختلف میدن که باید به طرف پسرا یا بعضیاشون یه طرف دخترا پرت کنی...
منم ریجن J بازی رو دارم

کسی میدونه موقعی که اون بچه چاقه تو کتابخونه میگه کمک میخام میگه 2دلار میدم بعدش قرار میشه 5تا بده وبعد میرم تو سالن پسر چاقه میخواد
شاش کنه باید چی کار کنم

سلام به همه: :smile:
من تو مرحله ای که میریم پیش معلم زیستمون بعد بهمون میگه که باید یه گل بدزدیم گیر کردم ... باید لباسام رو عوض کنم ولی نمیدونم چی باید بپوشم . :biggrin1:

سلام به همه: :smile:
من تو مرحله ای که میریم پیش معلم زیستمون بعد بهمون میگه که باید یه گل بدزدیم گیر کردم ... باید لباسام رو عوض کنم ولی نمیدونم چی باید بپوشم . :biggrin1:
لباس بچه ها گروه پول دار. لباس با لوزی های ابی. لباس همون گروهی که عشق بوکس دارن. باید از فروشگاه بخری بعد بری توی خوابگاهشون و یک گل بزرگ رو با یک وسیله از بین ببری. همین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or