Bully: Scholarship Edition

• Thread starter Thread starter poooya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکی از دوستان میتونه لیست ماموریت های هر Chapter رو بذاره ؟! :دی
البته فکر کنم تو کل سایت 2 نفر دارن این بازیو انجام میدن !
آقا اشکان که عین بنز داره میره جلو 580 تا GS گرفته ! :دی
فعلا 530 ام ! :دی

دوستان من نسخهای قبلی رو بازی نکردم میخواستم بدونم بازیه جالب و سرگرم کننده ای هست ؟
راستی این که میگفتن بازی مشکل داره,مشکلش حل شد؟

یکی از دوستان میتونه لیست ماموریت های هر Chapter رو بذاره ؟! :دی
البته فکر کنم تو کل سایت 2 نفر دارن این بازیو انجام میدن !
آقا اشکان که عین بنز داره میره جلو 580 تا GS گرفته ! :دی
فعلا 530 ام ! :دی
لیست ماموریت های هر chapter چیز به درد بخوری نیست. شما اون اچیومنت رو اشتباه ترجمه کردی و لازم نیست که هر ماموریت حتما تو chapter خودش باشه و می تونه بره chapter بعدی. هر chapter یه boss (رئیس گروه ها) داره که با زدن اون chapter تموم می شه. اگر مرحله ای موند می شه تو chapter بعدی تمام کرد.
تنها مرحله ای که قابل بازگشت نیست مرحله The Big Prank هست که باید در شب Halloween انجام بشه.
دوستان من نسخهای قبلی رو بازی نکردم میخواستم بدونم بازیه جالب و سرگرم کننده ای هست ؟
راستی این که میگفتن بازی مشکل داره,مشکلش حل شد؟
این بازی یک نسخه بیشتر نداره. Bully حدودا 2 سال پیش برروی ps2 اومد ولی الان همان بازی رو روی x360 و wii پورت کردن با کمی افزایش گرافیک
اگر از بازی GTAIII خوشت می اومد حتما از این بازی هم خوشت میاد. البته به گستردگی اون نیست ولی خوب این بازی در واقع تمام کارهایی که یک شخص زیر 18 سال می تونه انجام بده رو نمایش می ده برعکس که GTA که بزرگسال بود شخصیتش.

در مورد مشکلش هم شانسیه، بعضی ها مشکل دارند بعضی ها هم اصلا ندارند درست مثل مال من که حتی یک بار هم freeze نشده وسط بازی.

لیست ماموریت های هر chapter چیز به درد بخوری نیست. شما اون اچیومنت رو اشتباه ترجمه کردی

خودم فهمیدم ! :دی 2-3 تا اشتباه دیگه هم داشتم که البته دیگه نمیشه ویرایش کرد !
ولی به خاطر اون مورد نمیخواستم ... میخواستم ببینم که مثلا چندتا ماموریت دیگه توی این Chapter مونده که چیز مهمی نیس ! ;)

در مورد مشکلش هم شانسیه، بعضی ها مشکل دارند بعضی ها هم اصلا ندارند درست مثل مال من که حتی یک بار هم freeze نشده وسط بازی.

من که حتی افت فریمی هم احساس نکردم ! چه برسه به فریز !
در کل اگر کسی بخاطر این مشکلاتش میخواد بازی رو نگیره کار اشتباهیه !
فقط این لودینگ هاش اعصاب خورد کنه واقعا ... از یه ساختمون میای بیرون ، در عرض کمتر از 3 ثانیه اگه دوباره بخوای بری توش باید 5-6 ثانیه ای Load کنه

شانس مارو باش دیگه هرکاری میکنم نمیتونم بازی کنم همش فریز میشه یه بارم 3 چراغ شد من که قیدش زدم لعنت به راکستار با این پورت افتضاحش

آقا خیال همه راحت این بازی واسه J نمیاد
من ایمیل زدم به Rock Star اینم جوابشون:
Hey mate,

Thanks for the email. Unfortunately, since we haven't announced plans for any possible NTSC/J region version of Bully, I'm afraid I don't have an answer for you. Stay tuned to the Rockstar Games official website for details on all of our upcoming game announcements.

Cheers,
Rockstar Games

منم مثل اینکه طلبه شدم بگیرمش. فقط میخواستم بدونم GamePlay زیادی داره یا نه؟ ممنون میشم که راهنماییم کنین که مال واسه خرید یا نه .
چون تو GameOne که ازش نشون میداد سوای گرافیک همه چیزش ردیف بود، مخصوصا اون جاهاییکه باید از حموم دخترها عکس میگرفتی چون من تا حالا اینو بازی نکردم واسه این پرسیدم. اما دمشون گرم قیافه این کارکتر اصلی رو خیلی تخس و سگ درست کردن، خیلی بهش میخوره همینجوری شیرین یه 6 ماهی حبس داره اگه سنش به 18 برسه!

منم مثل اینکه طلبه شدم بگیرمش. فقط میخواستم بدونم GamePlay زیادی داره یا نه؟ ممنون میشم که راهنماییم کنین که مال واسه خرید یا نه .
چون تو GameOne که ازش نشون میداد سوای گرافیک همه چیزش ردیف بود، مخصوصا اون جاهاییکه باید از حموم دخترها عکس میگرفتی چون من تا حالا اینو بازی نکردم واسه این پرسیدم. اما دمشون گرم قیافه این کارکتر اصلی رو خیلی تخس و سگ درست کردن، خیلی بهش میخوره همینجوری شیرین یه 6 ماهی حبس داره اگه سنش به 18 برسه!
برای من حدود 28 ساعت طول کشید تا این بازی رو به صورت 100% تموم کنم.

پ.ن: البته اگر بازی های Rockstar رو بازی کرده باشی می دونی که منظور از 100% تموم کردن بخش داستانی بازی نیست و منظور انجام تمام ماموریت های فرعی و اصلی بازی است.

مخصوصا اون جاهاییکه باید از حموم دخترها عکس میگرفتی

الان فقط همینشو دیدی ؟؟ :دی جالبه که من الان دقیقا توی همون مرحله هستم ...
بنظر من که حتما بازی رو بگیر ... بازیهای Rockstar هیچ وقت گرافیک فوق العاده ای نداشتن و این هم نداره ...
اما بازیه سرگرم کننده ایه .

برای من حدود 28 ساعت طول کشید تا این بازی رو به صورت 100% تموم کنم.

پ.ن: البته اگر بازی های Rockstar رو بازی کرده باشی می دونی که منظور از 100% تموم کردن بخش داستانی بازی نیست و منظور انجام تمام ماموریت های فرعی و اصلی بازی است.

ممنونم اشکان جان اگه اینطور باشه که میگی حتما میگیرمش.
الان فقط همینشو دیدی ؟؟ جالبه که من الان دقیقا توی همون مرحله هستم ...
بنظر من که حتما بازی رو بگیر ... بازیهای Rockstar هیچ وقت گرافیک فوق العاده ای نداشتن و این هم نداره ...
اما بازیه سرگرم کننده ایه .
دیگه اینجاشو خوب یادم مونده بود امید جان.اتفاقا چون کار مال *R هست میخوام بگیرمش چون از این Mission های حمومی و از این دست، اوستاشه واسه ساخت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or