لیست ماموریت های هر chapter چیز به درد بخوری نیست. شما اون اچیومنت رو اشتباه ترجمه کردی و لازم نیست که هر ماموریت حتما تو chapter خودش باشه و می تونه بره chapter بعدی. هر chapter یه boss (رئیس گروه ها) داره که با زدن اون chapter تموم می شه. اگر مرحله ای موند می شه تو chapter بعدی تمام کرد.یکی از دوستان میتونه لیست ماموریت های هر Chapter رو بذاره ؟!
البته فکر کنم تو کل سایت 2 نفر دارن این بازیو انجام میدن !
آقا اشکان که عین بنز داره میره جلو 580 تا GS گرفته !
فعلا 530 ام !![]()
این بازی یک نسخه بیشتر نداره. Bully حدودا 2 سال پیش برروی ps2 اومد ولی الان همان بازی رو روی x360 و wii پورت کردن با کمی افزایش گرافیکدوستان من نسخهای قبلی رو بازی نکردم میخواستم بدونم بازیه جالب و سرگرم کننده ای هست ؟
راستی این که میگفتن بازی مشکل داره,مشکلش حل شد؟
لیست ماموریت های هر chapter چیز به درد بخوری نیست. شما اون اچیومنت رو اشتباه ترجمه کردی

در مورد مشکلش هم شانسیه، بعضی ها مشکل دارند بعضی ها هم اصلا ندارند درست مثل مال من که حتی یک بار هم freeze نشده وسط بازی.
برای من حدود 28 ساعت طول کشید تا این بازی رو به صورت 100% تموم کنم.منم مثل اینکه طلبه شدم بگیرمش. فقط میخواستم بدونم GamePlay زیادی داره یا نه؟ ممنون میشم که راهنماییم کنین که مال واسه خرید یا نه .
چون تو GameOne که ازش نشون میداد سوای گرافیک همه چیزش ردیف بود، مخصوصا اون جاهاییکه باید از حموم دخترها عکس میگرفتی چون من تا حالا اینو بازی نکردم واسه این پرسیدم. اما دمشون گرم قیافه این کارکتر اصلی رو خیلی تخس و سگ درست کردن، خیلی بهش میخوره همینجوری شیرین یه 6 ماهی حبس داره اگه سنش به 18 برسه!
برای من حدود 28 ساعت طول کشید تا این بازی رو به صورت 100% تموم کنم.
پ.ن: البته اگر بازی های Rockstar رو بازی کرده باشی می دونی که منظور از 100% تموم کردن بخش داستانی بازی نیست و منظور انجام تمام ماموریت های فرعی و اصلی بازی است.
دیگه اینجاشو خوب یادم مونده بود امید جان.اتفاقا چون کار مال *R هست میخوام بگیرمش چون از این Mission های حمومی و از این دست، اوستاشه واسه ساخت.الان فقط همینشو دیدی ؟؟ جالبه که من الان دقیقا توی همون مرحله هستم ...
بنظر من که حتما بازی رو بگیر ... بازیهای Rockstar هیچ وقت گرافیک فوق العاده ای نداشتن و این هم نداره ...
اما بازیه سرگرم کننده ایه .