اینکه لودینگ های بازی زیادی طولانی هستند ، به برنامه نویسی ضعیف سازندگان بازی برمی گردد.PS2 هم از لحاظ سخت افزاری خیلی پایین نبود ( این رو با بازی کردن God of War II و لودینگ های کم زمان اون میشه درنظر گرفت ) مشکل اصلی کمکاری سازندگان در مورد برنامه نویسی موتور پایه بوده که برای یک بازی Open-World این مورد واقعا" خجالت آور است و باعث می شود لودینگ ها حداقل 4 دقیقه طول بکشند.افت فريم كه من توش نديدم ولي لودينگ هاش دقيقا مثل نسخه ps2 ميمونه كه واسه كنسول 360 با مشخصات سخت افزاري بالاتر يكم تو ذوق ميزنه
البته لودينگ 4 دقيقه اي من نداشتم .ولي با بقيه نظراتتون موافقم.اینکه لودینگ های بازی زیادی طولانی هستند ، به برنامه نویسی ضعیف سازندگان بازی برمی گردد.PS2 هم از لحاظ سخت افزاری خیلی پایین نبود ( این رو با بازی کردن God of War II و لودینگ های کم زمان اون میشه درنظر گرفت ) مشکل اصلی کمکاری سازندگان در مورد برنامه نویسی موتور پایه بوده که برای یک بازی Open-World این مورد واقعا" خجالت آور است و باعث می شود لودینگ ها حداقل 4 دقیقه طول بکشند.
من روی PS2 مینیمم لودینگ 4 دقیقه داشتم ! یعنی وقتی اینطوری میشد دیگه بیخیال بازی دیگری میشدم و می نشستم 7-6 ساعتی که کاری نداشتم رو Bully بازی می کردم ، چون واقعا" حوصله لودینگ های طولانی اش در ابتدا را نداشتم ، حالا بین دموها بازم بهتر بود اوضاع ...البته لودينگ 4 دقيقه اي من نداشتم

منم بازیرو گرفتم و فعلا اتاقم رو تحویل گرفتم !
بازی بعضی جاها افت فریم داره اما آزار دهنده نیست ..
لودینگ هاش هم طولانی نیست ... اما خیلی زیاده ... یعنی هر ساختمونی که میری یا ازش میای بیرون یه لودینگ 20-30 ثانیه ای داره ..
نه باباخوش امدی به مدرسه فریز نشدی تا حالا؟ برا من یه بار دیگه فریز شد سیو رو فراموش نکنید که اگه فریز شد کارهایی که کردید به باد نرهخوب من رسیدم CHAPTER 3 کریسمس فرا رسیده همه جارو برف گرفته تقریبا 30 درصد رفتم راستی تا میتونید برای این دخترها گل بخرید تا ...
![]()