Bully: Scholarship Edition

• Thread starter Thread starter poooya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با توجه به اينكه ميخوان زود بدن بيرون فكر نكنم از قدرت كامل كه سهله، نصف قدرت 360 هم استفاده كنن
از 50 درصد قدرت استفاده كنن كه شاهكاره ... :p:p:laughing::laughing:
پسر خوب Gears of War تا جايي كه يادمه از 50-60 درصد قدرت كنسول استفاده كرده و بازي هاي معمولي اي كه شما مي بينيد و مي خرديد بين 20 تا 30 درصد قدرت كنسوله ... مگه شوخيه ؟ 42 برابر قدرت PS2 قدرت داره ... بعد Bully بياد 100 درصد استفاده كنه ؟
به نظر من كه گرافيك بازي پورت شدس ;)

به نظر نمیرسه گرافیکش اونقدر ها هم بالا باشه چون Rockstar Games بیشتر به Gameplay بازی اهمیت میده تا به گرافیکش.
من که خودم به Gameplay و عمق هنری بازی اهمیت میدم بعدش به صدا و بعدش به گرافیک.

از وقتی که دیدم بروبچ چقدر به این بازی علاقه دارن،رفتم و نسخه ps2 رو گیر اوردم.
متاسفانه چیز آشغالی بود ( شوخی کردم رفقا :cheesygri ).

بازی خیلی بهتر از اونی بود که انتظار داشتم.
گرافیکش برای ps2 عالی بود.
حرکتهای لب واقعا دقیق ـه.
داستانش بد نیست.
ماموریتهای بازی خوب بود.
کلاس انگلیسیش سخت بود :-".
لودهای بازی زیاد و اعصاب خوردن هستن /:).
گیم پلی عالی و کم نقص.
دوربینش رادست ـه.

خلاصه اینقدر بازی خوبی بود که دلم نیومد حرومش کنم. صبر میکنم نسخه Xbox 360 بیاد بعد بریم تو مدرسه :love:.

پ.ن. جوونی کجائی که یادت بخیر :(.

یکی از بهترین و بیاد ماندنی ترین بازیهای ps2 که وقتی اون رو بازی میکنید متوجه میشید که rockstar تونسته تا کجا از PS2کار بکشه.
حتما روی 360 هم میگیرمش

ببخشید سوال بی ربطه ولی کسی تونسته بود شماره یک بازی رو صد در صد بره
من که در 12 ساعت بازی تا 87.5 % بردمش.فقط کلاسهای زبان را پاس نکردم وگرنه کلیه ماموریت ها ، مسابقات دوچرخه سواری ، کارتینک ، مشتزنی و ... رو تا لول آخر انجام دادم.همه لباسهایش هم آزاد کردم.یادش بخیر یه لباس تو مایه های لباس سپاه-بسیج داشت که ست کامل بود با کلاه و شلوار ! :) منم می پوشیدم و با Kart میزدم به دل پانسیون ... :دی

البته باز کردن بعضی از چیزا شانسی بود مثلا من دارم الان بازی رو واسه باره هفتم هشتم میرم و یهو یه لباس جدید ازاد میشه که قبلا ندیده بودم

New Screens

85mxfut.jpg

6lt7ofa.jpg

8evbxxc.jpg

726ba0h.jpg

;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or