Bulletstorm / X360 Thread [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TCSCELL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همونطور که میدونید برای xp هست و امکان خرید فشنگ و ...میده
دومی هم که والا نمیدونم
ممنون ولی شما سوال دومو در واقع جواب دادین... سوال اولم در مورد crotch protection بود که توی منو میشه فعالش کرد میخواستم بدونم به چه دردی میخوره...

بسیار بسیار بازی مزخرفی هست نمیخام ساز مخالف بزنم ولی کلا تکراری میشه به غیز از موقعی که با دوربین دار تیر میزنی :دی
اپدیت:
بازی تموم شد فهمیدم چقدر بیشتر مزخرفه اینا مسخره کال اف کرده بودن دشمناش هوش ندارن دشمنای این که میان جلوی ادم جیغ میکشن بعد با 1 لگد نابود میشه یارو!!!
شعار ":Kill whit Skill رو هم جدی گرفته بودیم :دی نمیدونسم به این کارا میشه بگی Skill!!!!

آخرین ویرایش:
بازی خیلی ردیفیه!خیلی فانه!!(باور کنید خشونتش کمتر بنظر میاد!)
راستی اونجایی که دایناسور رباتیه میوفته زمین میترکه از خنده ترکیدم:))
gray میگفت:آه دوست عزیزم نه!من حتی براش اسم انتخاب کرده بودم=))

با سلام
من بازیBulletstorm را که خریدم روی xbox اجرا نشد دستگاه را دادم فروشنده و 5000 تومان گرفت یک فلش مموری زد و بازی اجرا شد خواستم بدونم که چکار کر د لطفا راهنمایی کنید

با سلام
من بازیBulletstorm را که خریدم روی xbox اجرا نشد دستگاه را دادم فروشنده و 5000 تومان گرفت یک فلش مموری زد و بازی اجرا شد خواستم بدونم که چکار کر د لطفا راهنمایی کنید
هیچی 5000ت پول مفت دادی اگه 5 دقیقه اینجا رو می خوندی خودت داشبرد رو آپدیت می کردی

قبل از نصب این بازی کنسول رو آپدیت کرده بودم و nfs جدید رو به راحتی بازی میکردم ولی با نصب bulletstorm پیغام داد که باید آپدیت بشه خوب من هم گفتم بشه. حالا دیگه nfs و assassin creed دیگه اجرا میشه ، پیغام میده "disk unreadable"
حالا چی کار کنم؟

سلام دوستان.
یه سوال:
واسه اجرای بازی حتما باید فریمور دستگاه LT+ باشه؟
خیر
قبل از نصب این بازی کنسول رو آپدیت کرده بودم و nfs جدید رو به راحتی بازی میکردم ولی با نصب bulletstorm پیغام داد که باید آپدیت بشه خوب من هم گفتم بشه. حالا دیگه nfs و assassin creed دیگه اجرا میشه ، پیغام میده "disk unreadable"
حالا چی کار کنم؟

شما باید +lt نصب کنید بعد اون بازی ها تون رو هم پچ کنید !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or