Bulletstorm / X360 Thread [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TCSCELL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
RROD در نسخه XBox360 این بازی. :d

لینک ویدئو

Clipboard01.jpg
بی زحمت ACT و Chapter ـه این قسمت رو بدین من برم چک کنم ! :d

اکت 1
چپتر 1
lol
حالا چرا lol ! خب بازی رو تموم کرده بودم این قسمت یادم نبود :d گفتم می خوام چک کنم عقده ای نیستم که بخوام برم ببینم این واقعیه یا نه :d می خواستم با نسخه ی ps3 ـیش چک کنم که دیدم این علامت توی اون نسخه هم هست و همچین چیز خاصی هم نیست ! اول کنجکاو شدم ببینم به جاش چی گذاشتن بعد دیدم همونه :d

اقا تو اکت 1 چپتر 3 اونجا که پره تخم اژدها هست :d:d (فکر کنم ) من تخم هارو میشکنم بعد به دقیفه شمار میاد که 2 دقیقه داره کم میشه باید چیکار کنم اخرش که وقت تموم میشه میمیرم باید کجا برم چیکار کنم ؟ :(:-/:-/:-/:-/

اقا تو اکت 1 چپتر 3 اونجا که پره تخم اژدها هست :d:d (فکر کنم ) من تخم هارو میشکنم بعد به دقیفه شمار میاد که 2 دقیقه داره کم میشه باید چیکار کنم اخرش که وقت تموم میشه میمیرم باید کجا برم چیکار کنم ؟ :(:-/:-/:-/:-/

شما نباد تخم ها رو بشکونی که !!فقط راه خودت رو باز کن فرار کن از تو غار;)

منم یه چند روزی می شه تموم کردم.
واقعا حرف نداشت بازی!!!
دست EA و Epic درد نکنه برا این شاهکار!
آخر بازی اون ishi هست که می گه God is dead ?
سازنده ی اصلی بازی People Can Fly هست. دست اونا بیشتر درد نکنه:دی
آره، اون ایشی بود.

• Like
Reactions: God_of_game
بازی خوبیه
ولی کمی زیادی خشنه!
همه ی بازی های اپیک اینقدر خشونت دارن؟
آره والا:دی
مگه گیرز او وار رو بازی نکردی:| تو اونکه میزدی یارورو قطع میکردی=))(بعد به خانواده نگاه میکردی میدیدی دارن چپ چپ به بازیو کنسول نگاه میکنن:)))

اتفاقا الان داشتم گیرز لایو میزدم. مثلا B که بزنیم زیر اسلحه اش اره در میاره و سر تا پاشو قطع می کنه :دی واقعا این اپیک معرکه هست :دی اینم از بولتکه چطوری سر می برن :دی ( عین گوسفند :دی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or