يه مدت بازي كردم كه دمه گرفتن نيام نظر بدم .. چون آدم گرم همش تعريف ميكنه :دي
به قول يكي از بچه ها ميگفت گيم پلي بازي تكراري ميشه بعد از يه مدتي ...
انتفاد نسبتا درستي هست .و. دمو رو كه بازي ميكردي به چشم نميومد ولي الان كه بازي ميكني اولاش به دليل كمبود امكانات ! يه كم خسته كننده هست ... البته اينو هم بايد در نظر داشت كه بازي Run & Gun كلا يه كم خسته كننده ميشه ... مگه اينكه سازنده ها خيلي سنگ تموم بزارن .. ميشه گفت مثله همين بازي .. ميدونم بريم جلو درست ميشه :دي
داستان بازي هم براي اين سبك بازي ميشه گفت خيلي خوبه ... اين استفاده از كيك و اينا هم در محيط بازي خيلي قشنگه .. محيط بازي خيلي خوب كار شده .. كشتن با استفاده از محيط خيلي حال بيشتري ميده :دي
صدا گذاري بازي هم خوب كارشده ...
يه مشكلي كه هست و من ديدم اينه كه بعضي جاها اصلا كسي كه همراهت هست رو گم ميكني .. كاش يه سيستمي مثه GeOW توي بازي پياده ميكردن ... البته اونطوري ديگه ميشد خود GeOW :دي
بچه ها من اخر نفهمیدم این یارو کلاهیه که اومد و دختره رو پرت کرد پایین کی بود و آخر سر چه بلایی سرش اومد !؟ یکی از دوستان که داستان را بهتر متوجه شده کمک کنه .
بچه ها من اخر نفهمیدم این یارو کلاهیه که اومد و دختره رو پرت کرد پایین کی بود و آخر سر چه بلایی سرش اومد !؟ یکی از دوستان که داستان را بهتر متوجه شده کمک کنه .
دقیق نمیدونم ولی این یارو که دختره رو پرت کرد پایین همین ژنرال این گروه ما بود که اول بازی فهمیدن بهشون خیانت کرده و هدف هایی که میکشتن به دستور این ژنراله بیگناه بودن1 کی از اونایی هم که کشتن پدر همین دختره بود.
واقعا جذاب و عالی و رنگ و لعاب و سرعت و صدای خوبی داره
لذت بردم بازی شبیه این داریم دیگه اصلا ؟
خدایی هر کی نگرفته فردا بره بگیره از دست نده
فقط من به یه جایی رسیدم 2 دقیقه وقت میده به یه جایی بری و تو اون 2 دقیقه چند تاآدم هم باید بکشی من میکشم و میرسم یه جایی دیگه راهی نیست نمیپره و اون طرف چند نفر هستن چه کار کنم ؟
فقط من به یه جایی رسیدم 2 دقیقه وقت میده به یه جایی بری و تو اون 2 دقیقه چند تاآدم هم باید بکشی من میکشم و میرسم یه جایی دیگه راهی نیست نمیپره و اون طرف چند نفر هستن چه کار کنم ؟
متاسفانه از مشکلات بازی اینه که باگ و گلیچ زیاد داره. اینم یه باگ از بازی هست که برای منم پیش اومد. یه بار دیگه اون تیکه رو اجرا کن و صبر کن تا ایشی هم بهت برسه، بعد که برسی آخرش خودش میپره پایین.
آقا دستت درد نکنه پرید
ولی باید اون سفینه رو سوار بشه ؟ چون ماشینه میترکه من میوفتم زمین بعد بلند میشه نمیرسه یعنی تو اون زمان امکان نداره چیزیو باید بگیرم ؟
این طور که معلومه نباید برسه
از قبل باید اونی که می خوای بکشی انتخاب کنی (دورش قرمز بشه ) , بعد که شلیک کردی دنبالش می کنی . اگه مانعی بین راه باشه ( حتی شیشه ) یا مسیر اشتباه بری , تیرت هدر میره ...
آقا دستت درد نکنه پرید
ولی باید اون سفینه رو سوار بشه ؟ چون ماشینه میترکه من میوفتم زمین بعد بلند میشه نمیرسه یعنی تو اون زمان امکان نداره چیزیو باید بگیرم ؟
این طور که معلومه نباید برسه