Bulletstorm / X360 Thread [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TCSCELL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
زدم دانلودشه (72تا پارت 100 مگی)فردا ساعت 10-11 تمومه خدایی خیلی تو کفشم خیلی حال داد دموش
یه تریلر از بازی داخل duty calls (همون بازی که تیمه سازنده بازی :اپیک واسه مسخره کردن call of duty زده ) هسته کف بر شدم دیدمش پیشنهاد میکنم حتما ببینید.

صبح گفتم پاشم تستش کنم نگو من خوابیدم برقم کلا خوابیده!!!=((:-o)x
شانس اوردیم لینکاش هنوز پاک نشده!!؟؟ ;)
فکر کنم تا 1-2 س دیگه تمومه :d
بد تو کفیم!!!

دیشب یک ساعت بعد از اینکه پست قبلیو دادم ایلیگا اگه درست یادم باشه لینکا رپیدشیر رو پاک کرد ماهم بد زد حالی خوردیم بعد 6تا لینک 1.46 گیگی گیر آواردم فعلا اگه چشم نخوره داره دانلود میشه فک کنم تا 3-4 بعد از ظهر تمومه.
کسی از دوستان بازیو گرفته؟
ماکه خیلی تو کفه این بازی هستیم (میمیرم واسه شلوغ بازیاش - دمو شو تا حالا کلی رفتم)
یه سوال دوستان :دمو Gears3 که داخل دیسک ویژه این بازی هسته بصورت جدا هم میشه لوبره (nojtag) یا باید دوباره بخاطر دموبازی رو دانلود کنیم؟؟؟؟

دیشب یک ساعت بعد از اینکه پست قبلیو دادم ایلیگا اگه درست یادم باشه لینکا رپیدشیر رو پاک کرد ماهم بد زد حالی خوردیم بعد 6تا لینک 1.46 گیگی گیر آواردم فعلا اگه چشم نخوره داره دانلود میشه فک کنم تا 3-4 بعد از ظهر تمومه.
کسی از دوستان بازیو گرفته؟
ماکه خیلی تو کفه این بازی هستیم (میمیرم واسه شلوغ بازیاش - دمو شو تا حالا کلی رفتم)
یه سوال دوستان :دمو Gears3 که داخل دیسک ویژه این بازی هسته بصورت جدا هم میشه لوبره (nojtag) یا باید دوباره بخاطر دموبازی رو دانلود کنیم؟؟؟؟

من بازیرو گرفتم هنوز تستش نکردم.
ولی احتمال اینکه لینکای 1.5 گیگ رپیدم پاک شه خیلی زیاده!! :d
fileserve بگیر تا 1 هفته هم لینکاش پاک نمیشه (کپی رایت هم حالیش نیست):d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or