Bulletstorm / X360 Thread [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TCSCELL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه ربع از بازیرو رفتیم بد نیست همنطور که دوستان
گفتن ترکیبی از ریچو گیرز اوار و کمی هم Serious Sam :d
یه نکته مهم اینه دوستانی که LT+ نکردن به احتمال قوی
با اپدیت این بازی برای اون 6 تا عنوانی که AP 2.5 داره به مشکل بر میخورن!!!

بابا من کی گفتم :d منظورم من اون 6تا بازی قبل که قفل AP 2.5 دارنه نه این!
مجتبی من حرفت رو نفهمیدم هنوز :d!
مثلا خود ِ من هنوز +LT رو نریختم، اما آپدیت دیسک ها رو ریختم و AC: BH و NFS: HP رو بازی کردم،آخرین بازی که بازی کردمم Dead Space 2 بوده...
حالا گیریم اینو بگیرم و آپدیتم بخواد و آپدیتم بکنم، خب... چی میشه؟!

مجتبی من حرفت رو نفهمیدم هنوز :d!
مثلا خود ِ من هنوز +LT رو نریختم، اما آپدیت دیسک ها رو ریختم و AC: BH و NFS: HP رو بازی کردم،آخرین بازی که بازی کردمم Dead Space 2 بوده...
حالا گیریم اینو بگیرم و آپدیتم بخواد و آپدیتم بکنم، خب... چی میشه؟!

تاپیک بد منحرف شده! :d
خیلی واضحه که اون باگی که تو اون 2تا اپدیت کینکت هست با این اپدیت جدید از بین میره یعنی:
AC: BH و NFS: HP بذاری تو دستگات اگه LT+ نداشته باشی فلگ میشی :d

دوستان من یه سوال دارم که اپدیت من lt+ هست و اخرین اپدیت هم 2.0.12625.0 رو انجام دادم

میخوام بدونم که بازم تو اجرا بازی مشکلی هست

به نقل از یکی از سایتهای فروش اینترنتی:

"
[FONT=&quot] بازی دارای آپدیت داشبورد جدیدی به ورژن 2.0.12625.0 می باشد.[/FONT]​
[FONT=&quot] دوستانی که به روش 3 دیسک 2 بازی AC:BH و NFS :HP را اجرا می کنند،پس از اجرای این بازی دیگر قادر به اجرای آن 2 بازی نبوده و حتما باید برای اجرای آن 2 بازی +IXTREME LT را بر روی دستگاه خود نصب کنند.[/FONT]​
[FONT=&quot] در ضمن پس از نصب +IXTREME LT و ارتقای داشبورد به ورژن 2.0.12625.0 باید نسخه پچ شده و هماهنگ با +IXTREME LT بازیهای AC:BH و NFS:HP و HALO :REACH و COD: BO و COD:MW2 و FABLE3 را یکبار دیگر در صورت نیاز تهیه کنند.[/FONT]​
[FONT=&quot] بازی دارای مد [/FONT] [FONT=&quot] AP2.5[/FONT][FONT=&quot] نمی باشد و به راحتی با [/FONT] [FONT=&quot] IXTREME LT[/FONT][FONT=&quot] قدیمی[/FONT][FONT=&quot] [/FONT] [FONT=&quot] و داشبورد جدید 2.0.12625.0 قابل اجراست![/FONT]​
[FONT=&quot]"
[/FONT]​

با اینکه هومن عزیز گفت تاپیک را منحرف نکنین ولی بعد پست هومن دو صفحست فقط داره سوال میشه بازی +LT میخواد یا نه
اگه لازم باشه پست اول تاپیک در این مورد آپدیت میشه
و اگه بعد این پست، سوالی در این مورد ببینم متاسفانه مجبورم کمی روشم را عوض کنم
پس برای اینکه کدورتی پیش نیاد لطف کنین و بحث تاپیک را به مسیر اصلی خودش برگردونین
ممنون
و
موفق باشیم

پس ما باید بیخیال geow بشیم
راستی مولتی پلیر چی مشکل نداره
دموی gears رو که اگه بخواید بازی رو اینطوری بخرید بله باید بیخیال بشید!
multiplayer هم فعلا باید صبر کنید که تاریخ انتشار جهانی بازی برسه بعد(حتی اگه تو دستگاه هم گذاشته باشید و در آورده باشینش بازم باید تا تاریخ عرضه ی جهانی صبر کنید وگرنه بن میشید!)بهد از رسیدن تاریخ عرضه ی جهانی باید یه سری نکات ایمنی مخصوصی رو رعایت کنید که در بخش مربوط به خودش هست و اگه اینجا گفته بشه تاپیک زیادی منحرف میشه!

این لقداش کشته منو :d
گرافیکش بدک نیست هنوز تو بیابوناشم برسم به شهر بیشتر مشخص میشه!
کنترل و نشونه گیریشم خیلی خوب کارشده.
در کل تا به اینجا راضی کنندست :d

دموی gears رو که اگه بخواید بازی رو اینطوری بخرید بله باید بیخیال بشید!
multiplayer هم فعلا باید صبر کنید که تاریخ انتشار جهانی بازی برسه بعد(حتی اگه تو دستگاه هم گذاشته باشید و در آورده باشینش بازم باید تا تاریخ عرضه ی جهانی صبر کنید وگرنه بن میشید!)بهد از رسیدن تاریخ عرضه ی جهانی باید یه سری نکات ایمنی مخصوصی رو رعایت کنید که در بخش مربوط به خودش هست و اگه اینجا گفته بشه تاپیک زیادی منحرف میشه!
من دارم بازی رو میرم حقیقت ازشلوغ بازی خیلی خوشم میاد اینم دقیقا همون چیزی که من میخوام.
درضمن اینکه میگن قبل عرضه بازی بن میشیدو خیلی قبول ندارم چون:
کیلزون 2 رو 5 روززودتر god of war 3 رو 7-8 روز زودتر و آخریشم همین هیلو ریچ رو 3روز زودتر (البت اروجینال) خریدم(در واقع هدیه گرفتم) پس اگه اینجوری بود باید همه اورجینال بازای متخلف بن شن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or