Bulletstorm / X360 Thread [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TCSCELL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من دمو را بازی کردم
تاخالا به این نکته دقت کرده بودین چقدر شخصیت ها و یه سری طراحی اسلحه ها مثل GeOW بودش؟
خداییش شخصیت اول ( اسمش را بلد نیستم) شکل مارکوس فینیکس نیست؟

نه باو کجاشون شبیه به هم دیگست ؟ :d
نمیدونم به نظر من شباهتی ندارن . طراحی سلاح هم شاید از نظر ظاهری یکم شبیه باشن اما از نظر کاربردی کلا فرق دارن

• Like
Reactions: Dreadlord
من دمو را بازی کردم
تاخالا به این نکته دقت کرده بودین چقدر شخصیت ها و یه سری طراحی اسلحه ها مثل GeOW بودش؟
همون روزا که box shot بازی امد تابلو بود مخصوصا شکل طراحی اسلحه

من دمو را بازی کردم

درسته ولی نه کامل شبیه هم.هر دو بازی از Unreal Engine استفاده میکنن
اسم شخصیت اول Grayson Hunt عمرا شکل مارکوس باشه گوینده هاشونم فرق میکنه برای این شخصیت Steve Blum ولی برای مارکوس John DiMaggio

منم دمو رو بازی کردم. اول از همه به خاطر شباهت خیلی خیلی زیاد استایل گرافیکی بازی به GeOW شدیدا (شدیدا) خورد تو ذوقم! البته هرچند که طراحی کاراکترها و محیطها خیلی خیلش شبیه GeOW هست، اما از لحاظ رنگ بندی کاملا متفاوت با اون بازیه. بازی محیطهای رنگارنگ و شادی داره. درواقع از لحاظ بصری میتونم بگم رنگارنگی یه بازی مثل Uncharted رو بریزید تو قالب GeOW میشه این بازی. البته کیفیت بافتها به اندازه ی هیچکدوم از اون دو تا بازی نیست. اما گیم پلی بازی بسیار جذاب بود! تو همین 6-7 دقیقه از بازی، کلی ایده ی جالب برای کشتن دشمنا بود. بعد از مدتها یه FPS درست و حسابی بازی میکنیم که توش کشتن دشمنا لذت بخش باشه ! نه مثل 90% شوترهای امروزی که یه اسلحه میان برد برمیداری و یه گوشه میشینی و یکی یکی دشمنها رو با یه تیر هدشات میکنی و تمام! امیدوارم کل بازی این خاصیتش رو حفظ کنه!
خوشبختانه یه حس طنزی هم تو بازی هست که حداقل به نظر من جالب بود. وقتی خشونت و طنز بازی رو با نمای کلی گیم پلی کنار هم میذارید بیشتر از هر چیزی یاد دوک میفتید!
البته دمو فقط echo mode رو داره. اگر اشتباه نکنم این ماد همون قسمتهای خفن بخش داستانی هست، فقط برای رکورد زدن و کل کل کردن تو لیدربورد! کاش Anarchi mode رو هم گذاشته بودن. این ماد رو میشه با افراد دیگه ای به صورت coop رفت و تو گرفتن skillshot رقابت کرد! این در شرایطی هست که برای باز کردن موج های بعدی هم باید به یه حد خاصی از team skillshot هم رسید و این skillshot ها هم با کشتن به روش های خلاقانه و عجیب غریب بدست میاد. البته هیچکدوم از امکاناتی که بازی برای کشتن میده (تکل، لگد، گرفتن و پرتاب کردن و سلاح های مختلف و ...) چیز جدیدی نیستند ولی ترکیب همه ی اینا با هم جالب میشه! البته امیدوارم بازی یه روند منطقی برای آموزش این حرکات به گیمر داشته باشه و مثل این دمو یهو گیمر رو با همه ی این امکانات نندازه وسط میدون جنگ! در ضمن امیدوارم یه سری اپدیت به درد بخور و درست و حسابی هم برای اسلحه ها و حرکات باشه تا اولا بازی تکراری نشه و دوما انگیزه برای امتحان کردن روش های مختلف بیشتر بشه. یه امیدواری دیگه اینکه ، خدا کنه بخش تک نفره ی بازی حداقل 10 ساعتی باشه.
البته من از PSN دانلود کردم چون فعلا به XBL دسترسی ندارم.

--------------------------------------
اه، چقدر چیزید شماها:biggrin1: حالا اگه CoD بود اینجا قیامت بود:biggrin1:
بیایید رکوردهاتونو بگید.
من خودمو جر واجر کردم شد 14500 و خورده ای:biggrin1: نمیدونم اون یارو نفر اول لیدربرد PSN چجوری 24000 و خورده ای رکورد زده بی پدر مادر!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: PXG
در کل من می دونم به بزرگان این سبک یعنی دوک و سام نمی رسه! مخصوصا شخصیت اول بازی که اصلا با دوک قابل مقایسه نیست! خود بازی هم از اونا خیلی تقلید کرده، ولی در مدتی که نسخه های بعدی این دو بازی بزرگ بیاد می تونه جای خالی شونو پر کنه :)

51072929185142553191_thumb.jpg

من از این طراحی ساختمون ها خیلی خوشم اومده
مخصوصا عکس دوم

دوستان این بازی رنگ بندیش شاده؟ در حد uncharted ؟ رویا نزده بودین موقع بازی؟

می تونم به جرات بگم یکی از افتضاح ترین رنگ بندی های انریلی هست با تکسچرهای ضعیف یعنی من یک ساعت تموم داشتم با تنظیمات تلویزیون ور می رفتم اخرم دیدم راه نداره هیچ کاریش نمی شه کرد در کل هم گرافیک خیلی خیلی معمولی داشت اصلا در حد تریلرهاش نبود

گیم پلی توی دمو جذاب بود اما باید بازی کرد چون ممکنه زود تکراری بشه شخصیت بازی هم زیادی قوی هست اصلا مرگ تو کارش نیست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or