Bulletstorm | PC

4b3a98c388086_featured_without_text_bulletstorm.jpg

Electronic Arts
People Can Fly , Epic Games
Sci-Fi First-Person shooter
Release: Q1 2011

UNREAL بازان و و طرفداران PainKiller بشتابید که خالق GeoW ذوق زده تان خواهد کرد!!!

Cliff.B و دوستان تقدیم می کنند :

[

http://farm5.static.flickr.com/4013/4565356655_8ab98a1e3a_o.jpg

خب من بازی رو روی درجه Very Hard تموم کردم. چنتا نکته ای که به نظرم اومد رو میگم:

گیم پلی: گیم پلی بازی رو می تونم با جمله ی A F*cking Badass Lightspeed Action Packed Holy Mother Of Gameplay توصیف کنم. سرعت بسیار بالای (جدآً بسیار بالا) بازی به همراه Skillshot ها و اسلحه های جالب و پر کارآمد و Leash به شما یک تجربه ی متفاوت از گیم پلی شوتر ها میده. طوری که حتی روی درجه های سخت بازی به فکر Cover گرفتن نیستید و فقط با سرعت لیز می خورید زیر پای دشمنانتون، Kickـشون می کنید به سمت بالا و یک Arsenal از Shotgunـتون بهش نشون میدید! دو اسلحه ی پای ثابت Inventory من PMC و Boneduster بودن. PMC همون مسلسل شما و Boneduster شات گانتونه. توصیه میکنم این دو رو حتماً همراهتون داشته باشید. Chargeـه BD واقعاً لذت بخشه. (فقط 3 اسلحه می تونید همراه خودتون داشته باشید)

گرافیک: گرافیک بازی دلنشین و رنگارنگ هست. انتظار یک High End Superb Crysis Killer نداشته باشید. اما گرافیک خیلی زیبا و جذاب کار شده.

فیزیک: راستش فیزیک بازی آنچنان بالا نیست. یعنی مثلاً یه Charge Attackـه Bouncer (بمب پرتاب کن) که یه گله موجود رو میترکونه یه جعبه ی ساده رو تکون نمیده. ولی خب چیزی نیست که اذیتتون کنه.

داستان: یکی از نقاط ضعف بازی داستانشه. داستان یک داستان کلیشه ای و معمولی هست و فقط به خاطر لذت بخش بودن گیم پلی بازی رو تا آخر بازی می کنید. یعنی تو Chapter آخر بازی نمیگید آخ جون الان می فهمم چی به چیه یا یعنی الان چی میشه؟ تو Chapter آخر بازی میگید تمام Point هامو خرج کنم و تا دندونامو پر از اسحله کنم چون این آخرین دقایقیه که می تونم دشمنا رو سلاخی کنم.

صداگذاری: جالب و قابل قبول. حد متوسط بین خوب و عالی. بازی پر از انواع و اقسام فحش هاییه که تو عمرتون نشنیدید. یادمه دوستم می گفت تو Kane & Lynch همش میگن F*ck و پر از فحشه. اینو ببینه فقط کنم استغفار کنه و ره درویشی در پیش بگیره. مثلاً یکی از دیالوگ ها: Maybe Gray's big ti.ted mother's givin' blo.wjobs (جایی که دشمنا دارن از یه چیزی فرار می کنن). اینجور دیالوگ ها بعضی جاها خنده دارن بعضی جاها هم دیگه بهش عادت می کنین از خنده دار بودنشون کم میشه.

یکی از نقاط ضعف بازی هم نسبتاً کوتاه بودنشه. راستش اونقد هم کوتاه نیست 19 تا Chapter داره ولی خب به خاطر گیم پلی سریع، بازی حتی روی درجه ی سختی بالا زود تموم میشه.
خلاصه پیشنهاد میکنم حتماً بازی رو بگیرید و بازی کنید. راستی بازی به طور قطع ادامه داره و منتظر شماره های بعد باشید.

آخرین ویرایش:
یه اسکرین همین حالا از بازی گرفتم تا به عمق فاجعه گرافیکی بازی پی ببرید:d
gb3whm3ly6i4wv5jorc.jpg

اولین چیزی که تو ذوق میزنه Shadow بازی هست که تو تصویر میبیند در چه حدی هست!
Post Process Quality وقتی روی High گذاشته میشه یه سری خط سیاه رنگ پدیدار میشه که تو عکس معلومه!
نداشتن Aspect ratio 4:3 سیاه شدن آسمان و محیط افت فریم و لگ تمام نشون دهنده یک پورت فوق العاده ضعیف هست.

یه اسکرین همین حالا از بازی گرفتم تا به عمق فاجعه گرافیکی بازی پی ببرید:d
gb3whm3ly6i4wv5jorc.jpg

اولین چیزی که تو ذوق میزنه Shadow بازی هست که تو تصویر میبیند در چه حدی هست!
Post Process Quality وقتی روی High گذاشته میشه یه سری خط سیاه رنگ پدیدار میشه که تو عکس معلومه!
نداشتن Aspect ratio 4:3 سیاه شدن آسمان و محیط افت فریم و لگ تمام نشون دهنده یک پورت فوق العاده ضعیف هست.

من هیچ کدوم از مشکلاتی که میگی رو نداشتم. Shadow و Post Process هم هر دو روی High بودن. یک دفعه هم آسمون برام سیاه نشد. افت فریم هم نداشتم!

از کرک Skidrow استفاده می کنی دیگه؟ راستی اون Updateـه که اول اومد رو من نصب نکردم.

من هیچ کدوم از مشکلاتی که میگی رو نداشتم. Shadow و Post Process هم هر دو روی High بودن. یک دفعه هم آسمون برام سیاه نشد. افت فریم هم نداشتم!

از کرک Skidrow استفاده می کنی دیگه؟ راستی اون Updateـه که اول اومد رو من نصب نکردم.

عزیز جان بنده که از خودم اینا رو در نیاوردم! اسکرین گذاشتم! Shadow که برای من همینه چهار تا مربع سیاه رنگ!
در مورد Post Process و افت فریم و غیره یه سری به فروم خود بازی یا سایت های دیگه بزنی به همه چی پی میبری!
من هم از کرک Skidrow استفاده کردم همFLT هم روی Win Xp هم Win 7 تست کردم ولی همینه که هست! بهتر از این نمیشه.

عزیز جان بنده که از خودم اینا رو در نیاوردم! اسکرین گذاشتم! Shadow که برای من همینه چهار تا مربع سیاه رنگ!
در مورد Post Process و افت فریم و غیره یه سری به فروم خود بازی یا سایت های دیگه بزنی به همه چی پی میبری!
من هم از کرک Skidrow استفاده کردم همFLT هم روی Win Xp هم Win 7 تست کردم ولی همینه که هست! بهتر از این نمیشه.
من که نگفتم دروغ میگی. اسکرین هم دیدم. دارم میگم من این مشکلات رو هیچ کدوم نداشتم. از ATi 4850 هم استفاده میکنم. می خوای منم اسکرین بذارم؟ به خدا کله بازی رو رفتم و تموم کردم یه بارم ندیدم :دی

من که نگفتم دروغ میگی. اسکرین هم دیدم. دارم میگم من این مشکلات رو هیچ کدوم نداشتم. از ATi 4850 هم استفاده میکنم. می خوای منم اسکرین بذارم؟ به خدا کله بازی رو رفتم و تموم کردم یه بارم ندیدم :biggrin1:
من هم چیزی نگفتن باو:d فقط گفتم این تصویری هست که من از بازی میگیرم در حد یک فاجعس خیلی ها هم مثل من این مشکلات رو دارن حالا شانس تو بوده این مشکلات رو نداشتی! ولی در کل اکثرا از پورت بازی ناراضی هستن مشکل زیاد داره خواستی مطمئن بشی یه سری به فروم سایت های مختلف بزن.

من هم تمومش کردم .
از نظر اکشن و نوآوری در کشت و کشتار خوب بود . بعد از بد کمپانی 2 و بلک آپس ، این بهترین بود . گرافیکشم خوب بود و منو راضی کرد . داستانش به شدت آبکی و چرت بود ! صداگذاریش هم خوب بود. ماشالاه بعد از تمام کردن بازی دانش نامه فحش های امریکاییم یه چند سطحی بالاتر رفت !!!:d.
یه پورت کاملا فجیع برای pc
من که با این سیستم در پیتم هیچ مشکلی نداشتم ... البته نا گفته نمونه که تمامی درایور های سخت افزارام تا خرخره به روز هستن !. ویندوزمم یه ویندوز 7 32 بیتی هست که 7 ماهه نصبه و مثل موشک داره کار میکنه.:d
خدا برسونه کارت قویتر!

آخرین ویرایش:
خب منم بازی کردم. یه پورت کاملا فجیع برای pc . اصلا مهم نیست که چه سیستمی داشته باشید یا چه کارتی رو سیستمتون نصب شده باشه! تنها چیزی که تو پرفورمنس این بازی مهمه شانسه! ممکنه یه سیستم ضعیف باشه و بازی فریم عالی بده ولی یه سیستم فضایی داشته باشید و حتی از کیفیتش پشیمون بشید..
گیم پلیش چیزی نبود که من تو تریلرهاش میدیدم. بازی به شدت دیوانه وار و سرعتیه.راستش من اصلا با این استایل شوترها حال نمیکنم برا همین تا نصفه بازی رو رفتم ولش کردم.
در مجموع اصلا اونچیزی نبود که من فکر میکردم و شخصا ازش نا امید شدم.:|

سیاه شدن و راهراه شدن فقط ایرادهای درایور هست که با به روز کردنش همه مشکلات درست میشه .اما درکل در این یکی دو سال تا به حال انویدیا روی بسیاری از بازی ها دست گذاشته و خواهد گذاشت و این یعنی performance بهتر بازی روی کارت های انویدیا .مخصوصا وقتی پای فیزیک درمیان باشه.به هر ترتیب ای تی ای حرف زیادی برای گفتن نداشته. البته درایور نویسی انویدا هم خیلی بهترشده.من هم به امید خدا چندروز اینده با سیستمم تست می گیرم و با این حرف ایشون که شانسیه موافق نیستم .یک ویندوز هفت ۶۴ بیت دارم اوریج.سرویس پک یک با یک دوجین درایور اپدیت شده ویندو و درایورهای سیستم .اگه دچار طلسم و جادو نشم گوش شیطون کر بالای ۵۰ فریم اچ دی بازی می کنم. ان شا ال...

آخرین ویرایش:
سیاه شدن و راهراه شدن فقط ایرادهای درایور هست که با به روز کردنش همه مشکلات درست میشه .اما درکل در این یکی دو سال تا به حال انویدیا روی بسیاری از بازی ها دست گذاشته و خواهد گذاشت و این یعنی performance بهتر بازی روی کارت های انویدیا .مخصوصا وقتی پای فیزیک درمیان باشه.به هر ترتیب ای تی ای حرف زیادی برای گفتن نداشته. البته درایور نویسی انویدا هم خیلی بهترشده.من هم به امید خدا چندروز اینده با سیستمم تست می گیرم و با این حرف ایشون که شانسیه موافق نیستم .یک ویندوز هفت ۶۴ بیت دارم اوریج.سرویس پک یک با یک دوجین درایور اپدیت شده ویندو و درایورهای سیستم .اگه دچار طلسم و جادو نشم گوش شیطون کر بالای ۵۰ فریم اچ دی بازی می کنم. ان شا ال...
خودت به این نتیچه رسیدی که مشکل از درایور هست؟! جناب Insomniac کارتش ATI هست کارت من هم ATI ایشون مشکل نداشتن من مشکل داشتم! هر دو هم از درایور های ATI استفاده کردیم پس ربطی به درایور نداره.
در مورد شانسی بود بازی هم کاملا اون آقا درست میگه تو فروم خود بازی بری میبینی که طرف با HD 6970 نمیتونه 20 فریم از بازی بگیره ولی یکی با یه HD 5670 میتونه راحت بازی کنه.
در ضمن ربطی هم به داشتن ویندوز اورجینال و آپدیت شدن درایورهاش نداره بازی بد پورت شده درست حسابی Optimize نشده.

خودت به این نتیچه رسیدی که مشکل از درایور هست؟! جناب Insomniac کارتش ATI هست کارت من هم ATI ایشون مشکل نداشتن من مشکل داشتم! هر دو هم از درایور های ATI استفاده کردیم پس ربطی به درایور نداره.
در مورد شانسی بود بازی هم کاملا اون آقا درست میگه تو فروم خود بازی بری میبینی که طرف با HD 6970 نمیتونه 20 فریم از بازی بگیره ولی یکی با یه HD 5670 میتونه راحت بازی کنه.
در ضمن ربطی هم به داشتن ویندوز اورجینال و آپدیت شدن درایورهاش نداره بازی بد پورت شده درست حسابی Optimize نشده.
این خنده دارترین حرفی بوده که تا حالا شنیدم . طرف سیستمش اپدیت نیست میاد میگه نه سیستمم توپه اما شانس نداشتم دیگه .یعنی چی؟چرا هیچ کدوم از دوستان که انویدیا داشتن حرف شما رو نمیزنن ؟؟ هم شما و هم دوستت هردو ای تی ای دارید و مشکل دارید حالا یکی شدیدتر .این حرفت درسته اگه یکی با یک کارت ۴۸۰ مثلا تست کنه بهش به قول شما ۲۰ فریم بده که از محالاته. توجه شما رو جلب می کنم به پست اقای wintersun چندتا پست بالاتر ایشون با ۴۶۰ تست کرده و مشکلی نداشته.مشکل همون قظیه انحصاری شدن بازیه که خب ای تی ای این وسط چوبش رو خورده نه شانس.

این خنده دارترین حرفی بوده که تا حالا شنیدم . طرف سیستمش اپدیت نیست میاد میگه نه سیستمم توپه اما شانس نداشتم دیگه .یعنی چی؟چرا هیچ کدوم از دوستان که انویدیا داشتن حرف شما رو نمیزنن ؟؟ هم شما و هم دوستت هردو ای تی ای دارید و مشکل دارید حالا یکی شدیدتر .این حرفت درسته اگه یکی با یک کارت ۴۸۰ مثلا تست کنه بهش به قول شما ۲۰ فریم بده که از محالاته. توجه شما رو جلب می کنم به پست اقای wintersun چندتا پست بالاتر ایشون با ۴۶۰ تست کرده و مشکلی نداشته.مشکل همون قظیه انحصاری شدن بازیه که خب ای تی ای این وسط چوبش رو خورده نه شانس.
رفیق من gtx460 رو سیستمش بسته و با بازی شدیدا مشکل داره!
خودم gtx285 دارم و با بازی مشکل دارم از طرفی یکی از دوستان هم اینجا یه کارت از سری 4000 amd داره و با بازی هیچ مشکلی نداره.حالا میشه بگی اگه به شانس نیست پس به چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or