Bulletstorm | PC

4b3a98c388086_featured_without_text_bulletstorm.jpg

Electronic Arts
People Can Fly , Epic Games
Sci-Fi First-Person shooter
Release: Q1 2011

UNREAL بازان و و طرفداران PainKiller بشتابید که خالق GeoW ذوق زده تان خواهد کرد!!!

Cliff.B و دوستان تقدیم می کنند :

[

http://farm5.static.flickr.com/4013/4565356655_8ab98a1e3a_o.jpg

کسی این کرک رو امتحان کرده؟ ؟ ؟ ؟
والا به نقل از سایت Skidrowcrack، این کرک سالمه و میتونه بازی رو سیو کنه (البته بازهم یک سری کارهای دستی و تنظیمات رو باید خودتون توی فایل ها انجام بدید) ولی امروز من رفتم بازی رو بگیرم از یکی که نسبتاً بهش اطمینان دارم خواستم بگیرم گفت این کرک هم مشکل داره سیو نمیکنه.

• Like
Reactions: Thomas_Anders
به جون خودم بزرگ نمایی نکردن فقط گفتن بازی قوی ای داریم می سازیم + اینکه کاری شبیه به Scary movie انجام دادن ، حالا وقتی مثلا Scary movie میاد یه Blockbuster رو به فنا میده یعنی میگه از اون بهترم ؟

سلام دوستان
می گم نسخه کنسولی این بازی با پی سی فرقی داره؟؟
خب اگه سیستم نسبتا خوبی داری روی pc بازیش کن . چون تو رزولوشن بالا واقعا چشم نواز تر هستش.
همین الان بازی رو تموم کردم. گیم پلی بازی خیلی خوب بود یه جورایی میخکوب نشستیم پشتش. گرافیک از لحاظ هنری خوب و لحاظ فنی قابل قبول بود . فحش وناسزا هم که تا دلتون بخواد توش پر هستش ( البته بعضی از دیالوگ ها هم خنده دار هستند) فقط داستان خیلی ساده بود و یه مقدار کلیشه ای. اگه رو داستانش هم یه مقدار کار می کردند خیلی عالی میشد.

این هم بازی که انقدر براش سر صدا کردن! قبل ریلیز بازی شروع کردن به بزرگ نمایی و خفه کردن خودشون! با یه پورت افتضاح دادنش بیرون حتی به خودشون زحمت ندادن Aspect ratio 4:3 بذارن. در کل فقط یک بازی معمولی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or