Bulletstorm | PC

4b3a98c388086_featured_without_text_bulletstorm.jpg

Electronic Arts
People Can Fly , Epic Games
Sci-Fi First-Person shooter
Release: Q1 2011

UNREAL بازان و و طرفداران PainKiller بشتابید که خالق GeoW ذوق زده تان خواهد کرد!!!

Cliff.B و دوستان تقدیم می کنند :

[

http://farm5.static.flickr.com/4013/4565356655_8ab98a1e3a_o.jpg

میشه یکم بیشتر توضیح بدین...
گرافیک..؟
فیزیک..؟
هوش مصنوعی..؟
داستان..؟;)

گرافیک بازی خوبه و فیزیک بدی هم نداه فیزیک بازی رو با bc2 یه وقت مقایسه نکنی ها :d

هوش مصنوعی هم زیاد جالب نیست شما روی سخت ترین حالت هم اگه سریع cover بگیری میتونی دشمن رو سریع تیکه پاره کنی.b-)

داستان هم چون هنوز تموم نکردم نظری نمیدوم:)

دوستان با 8600GTS و 3 گیگ رم و سی پی یو 2 هسته ای میشه بازیش کرد؟؟؟ یا برم نسخه 360 بگیرم؟

100% به رزولوشنی که توش بازی میکنی ربط داره.اگه با مانیتور 1080p و جزییات بالا بخوای بازی کنی بهتره به فکر نسخه 360 باشی.اما رو medium فکر میکنم بتونی روون انجامش بدی;)

منم قبول دارم
بازی اصلا نمیتونه بعنوان یه شاهکار حساب بشه
من کمی بازی کردم و بنظرم یه بازی هیلی معمولی بود
البته ارزش بازی را کاملا داره ولی خوب به عنوان یک بازی معمولی نسبتا خوب میشه حسابش کرد
اگه بخوای مقایسه کنی با چی مقایسه میکنیش ؟

اگه بخوای مقایسه کنی با چی مقایسه میکنیش ؟
اوووووم
خوب ...
یه چیزی بین serious sam و Geow
گیم پلیش هیجان خیلی خوبی داره اما تا میای به اوج هیجان برسی چپتر عوض نیشه که بنظر من این عیب هستش
زمان بازی هم کوتاهه
گرافیکش هم کار شده و خوبه اما خوب از UE انتظار بیشتری میرفت
صداگذاریش هم خوبه

در کل بازی حوبیه اما بازی عالی نیستش
امتیازی که من میتونم بدم به بازی 8.5/10 هستش

• Like
Reactions: hosein me
من به این بازی خیلی امیدوار بودم حتی از crysis بیشتر . خدا کنه نا امیدمون نکنه .
شاید shift2 جاشو پر کنه :">
نترس دادا ش بازی خوبی هست و سرت رو گرم میکنه وحتی ازش لذت هم میبری من یکشو توی ایکس باکس حدود 20 دقیقه بازی کردم می شه گفت فوق لاده ست و خیلی وقت بود همچین بازی توپی در این سبک نیومده بود اینشالله فردا پس فردا نسخه ی pc شم کرک شده رفته پی کارش و یه دل سیر بازی میکنیم من که دیگه نمیتونم صبر کنم :p;):d

نترس دادا ش بازی خوبی هست و سرت رو گرم میکنه وحتی ازش لذت هم میبری من یکشو توی ایکس باکس حدود 20 دقیقه بازی کردم می شه گفت فوق لاده ست و خیلی وقت بود همچین بازی توپی در این سبک نیومده بود اینشالله فردا پس فردا نسخه ی pc شم کرک شده رفته پی کارش و یه دل سیر بازی میکنیم من که دیگه نمیتونم صبر کنم :p;):d

طبق تعريفاتي كه كردن و توقعاتي كه ايجاد كردن جواب گو هست ؟ :-/

طبق تعريفاتي كه كردن و توقعاتي كه ايجاد كردن جواب گو هست ؟ :-/
شک نکن 100 درصد به نظرم من هیچ هیچ ارزش یک بار تموم کردنو داره شایدم چند بار کلمات خیلی جالب و رکیکی میگه که بعضی جاهاش خنده داره مثل ........ بگذریم
خلاصه اینو بگم که بازی خفنی هست از دستش نده کورش جان;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or