Bulletstorm | PC

4b3a98c388086_featured_without_text_bulletstorm.jpg

Electronic Arts
People Can Fly , Epic Games
Sci-Fi First-Person shooter
Release: Q1 2011

UNREAL بازان و و طرفداران PainKiller بشتابید که خالق GeoW ذوق زده تان خواهد کرد!!!

Cliff.B و دوستان تقدیم می کنند :

[

http://farm5.static.flickr.com/4013/4565356655_8ab98a1e3a_o.jpg

امروز رفتم مغازه دیدم بازی رو گذاشته برا فروش خیلی تعجب کردم :-/ بعد خریدمش نصبش کردم عجب بازیه ، توپ:-o

:)):)):)):)):)):)):)):)) شوخی کردم بابا چرا شاخ در اوردی بی خیال خواستم یکم هیجان بدم بهتون

میدونید چیه یه حسی بهم میگه این بازی اونقدر فروش بکنه که خدا بگه بس اینقدر دارن همه ی فرم ها تعریفشو میکنن که من یکی دیگه نمیدونم بگم چی بهشون. بعد انوقت فرم بازی ستنر خوابیده( همین تاپیک) بابا یه چیزی میزی:d بگید !!!
راستی میگم بازی در مورد چیه کسی هست یه اطلاعات جامع و مختصر و مفید در اختیارمان بذاره ممنون میشم:-*

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: koorosh sh
امروز رفتم مغازه دیدم بازی رو گذاشته برا فروش خیلی تعجب کردم :-/ بعد خریدمش نصبش کردم عجب بازیه توپ:-o

:)):)):)):)):)):)):)):)) شوخی کردم بابا چرا شاخ در اوردی بی خیال خواستم یکم هیجان بدم بهتون

میدونید چیه یه حسی بهم میگه این بازی اونقدر فروش بکنه که خدا بگه بس اینقدر دارن همه ی فرم ها تعریفشو میکنن که من یکی دیگه نمیدونم بگم چی بهشون بعد انوقت فرم بازی ستنر خابیده همین تاپیک بابا یه چیزی میزی:d بگید !!!
راستی میگم بازی در مورد چیه کسی هست یه اطلاعات جامع و مختصر و مفید در اختیارمان بذاره ممنون میشم:-*

روانيييييييييي !!!!! :d
قبلم داره تند تند ميزنه !!:d

روانيييييييييي !!!!! :d
قبلم داره تند تند ميزنه !!:d
:d:d:d:d:d:d;););)
خواستیم این دم اخری یه حالی بدیم بهتون ولی جدا همش 5 الی 6 روز دیگه مونده ها :x:x:x دیگه چیزی نمونده به این بازی حیف که من خونه نیستم این شاهکار را انجام بدم حدعقل 1 هفته بعد از عرضه مجبورم بازی کنم :((:((:((:((:((

اگه کسی راجب پست قبلیم چیزی داره رو کنه دیگه ؟

راستی یه سوال تاریخی؟:d
من تو یکی از عکسهای بازی تصویر 3 نفر رو دیدم که یه زن هم توش بود. اون زن هم جز شخصیت های قابل بازی هست (منظورم این هست که موقع شروع بازی میشه انتخاب کرد با چه کسی بازی کرد؟) یا یه چیز دیگه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or