Bulletstorm | PC

4b3a98c388086_featured_without_text_bulletstorm.jpg

Electronic Arts
People Can Fly , Epic Games
Sci-Fi First-Person shooter
Release: Q1 2011

UNREAL بازان و و طرفداران PainKiller بشتابید که خالق GeoW ذوق زده تان خواهد کرد!!!

Cliff.B و دوستان تقدیم می کنند :

[

http://farm5.static.flickr.com/4013/4565356655_8ab98a1e3a_o.jpg

عینک 3d ندارم !:(

اين جمله با عكس آواتارت خيلي جور در اومد.:))

شما علاوه بر عينك 3d بايد يه مانيتور 3d و يك كارت گرافيك انويديا ي قوي داشته باشي تا بتوني ازين قابليت استفاده كامل ببري.
شايد زياد به درد ايران نخوره چون خيلي كم پيدا مي شه كسي مانيتور 3d داشته باشه ولي همين كه احترام pc رو نگه داشتن جاي تقدير داره.
شايدم گرافيك اينقدر بالاست كه كنسول نتونسته 3d رو ساپورت كنه./:)

روشن سازی

یکی ما رو روشن کنه که تفاوت سبک این بازی با gears of war چیه؟
مگه مثل gears of war نیست
که همش باید با این موجودات زشت و خشن و بی قیافه و هیکل گنده بجنگی بعدش هم بری سراغ یه غول اخر نفس گیر؟
یا اینکه این بازی یه کم چاشنی ترس هم داره؟

که همش باید با این موجودات زشت و خشن و بی قیافه و هیکل گنده بجنگی بعدش هم بری سراغ یه غول اخر نفس گیر؟

عزيز من چه اصراريه خب؟
شبيه نيستن ديگه :d

اين اول شخصه گيرز سوم شخص
اون يه خط داستاني دنباله دار داره كه معلومه چيه
اين يه اكشن بكش برو جلو مثل پين كيلر هست !!!

ديگه شباهت به چي ميگن؟
اگه معيارها اوناييه كه تو گفتي؟ بله بازي ها كپي همديگه هستن!!!!!!!!

تنها شباهت Geow و اين بازي سازندشونه.
اين بازي تو سبك پين كيلر هست يعني ديگه اكشن در حد بوندسليگا تخيلي مثلا ممكنه يه اسلحه بهت بده اندازش 3 برابر تانك قدرتشم 6 برابره بمب اتم بعد با اين اسلحه بايد يه غول بكشي به اندازه برج ايفل.
من كه رو اين بازي بيشتر از Geow حساب مي كنم چون نواقص اون بازي مثل محيطهاي بي روح و دشمناي تكراريو نداره و از همه مهمتر fps هم هست.

اين بازي تو سبك پين كيلر هست يعني ديگه اكشن در حد بوندسليگا تخيلي مثلا ممكنه يه اسلحه بهت بده اندازش 3 برابر تانك قدرتشم 6 برابره بمب اتم بعد با اين اسلحه بايد يه غول بكشي به اندازه برج ايفل.
من كه رو اين بازي بيشتر از Geow حساب مي كنم چون نواقص اون بازي مثل محيطهاي بي روح و دشمناي تكراريو نداره و از همه مهمتر fps هم هست.

شما مطمئنی گیرز 2 رو بازی کردی؟

شما مطمئنی گیرز 2 رو بازی کردی؟

تا اونجا كه يادم مياد بازي كردم شمام يه بار ديگه برو نگاه كن ببين واقعا غير از رنگ خاكستري چه رنگ ديگه اي مي بيني.منظور من به گرافيك نيست چون گرافيك خيلي بالاست منظورم تنوع رنگه.

نه تنها شما بلکه اکثر گیمر های حرفه ای رو این بازی حساب ویژ ای باز کردند b-)
هم از لحاظ گرافیکی عالی هست مخصوصا رو نسخه pcو هم از لحاظ گیم پلی
در کل طبق تصاوی و ویدیوهای که از بازی مشاهده شده به این نتیجه رسیدم که بهترین اسلحه های موجود در تاریخ گیم را در این بازی میشه دید :d

سلام دوستان. این bulletstorm واقعا بازیه زیبایی به نظر میاد. بعد از مدت ها یه بازی با یه همچین فضای فانتزی ای میبینم. با تریلر هایی که از بازی دیدم واقعا اکشنش کوبنده س. استودیوی سازندشم که دیگه نیازی به صحبت نداره. در کل امسال عناوین fps زیبایی عرضه میشن.

عكسا واقعا عاليه يه رقيب جدي واسه fps هاي طراز اول پيدا شده.
واقعا چند سالي بود بازيهاي تو سبك painkiller و serios sam جاشون خالي بود ديگه خسته شديم از اين همه واقعيت تو بازيها.

آره واقعا رقیب جدی ای هست. سازنده که مطمئنا توی گیم پلی کم نمیزاره از اون طرفم این ue هم که غولیه واسه خودش. پس باید منتطر یه عنوان بسیار قوی بود البته crysis 2 هم تو راهه. باید دید.

چقدر رنگ و لعاب بازي زيباست واقعا
بله قربانت بشم.
در واقع این بازی به خاطر رنگ و لعاب درخشانی که داره خیلی به دل همه خوش اومده.
چون بازیهایی که با Unreal Engine 3 سخته میشن اصولا رنگ خاکستری دارن در صورتی که Bulletstorm طوفانی از رنگه.

بله قربانت بشم.
در واقع این بازی به خاطر رنگ و لعاب درخشانی که داره خیلی به دل همه خوش اومده.
چون بازیهایی که با Unreal Engine 3 سخته میشن اصولا رنگ خاکستری دارن در صورتی که Bulletstorm طوفانی از رنگه.

شما تا الان بازی Enslaved رو دیدی؟

شما تا الان بازی Enslaved رو دیدی؟
شما ظاهرا متوجه منطور بنده نشدین.
من گفتم بایهای UE3 اصولا خاکستری رنگ هستن در صورتیکه Bulletstorm این رسم خاکستری رنگ بودن با UE3 رو گذاشته کنار و از رنگ های گرم استفاده کرده. (Bulletsotrm از UE3 استفاده میکنه. OK?:d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or