Bulletstorm | PC

4b3a98c388086_featured_without_text_bulletstorm.jpg

Electronic Arts
People Can Fly , Epic Games
Sci-Fi First-Person shooter
Release: Q1 2011

UNREAL بازان و و طرفداران PainKiller بشتابید که خالق GeoW ذوق زده تان خواهد کرد!!!

Cliff.B و دوستان تقدیم می کنند :

[

http://farm5.static.flickr.com/4013/4565356655_8ab98a1e3a_o.jpg

میشه دقیقا مشخص کنی چیش حالتو بهم میزنه ؟
همش داره به نفع کنسولها کار می کنه.
نسخه PC بازی GeoW که یادت هست. اصلا در حد نسخه 360 نبود. بیشتر حمایتشون به 360 هست. الان هم که میگن نسخه دموی بازی رو واسه PC منتشر نمی کنن.
باز هم بگم به به Epic چقده تو ماهی.:d

همش داره به نفع کنسولها کار می کنه.
نسخه PC بازی GeoW که یادت هست. اصلا در حد نسخه 360 نبود.

خدایی این چه حرفی بود زدی؟بدبختا یه chapter اضافی ترم توش گذاشتن که.از لحاظ گرافیکی هم که خیلی خیلی از نسخه 360 بالاتر بود.منتها بازیشو طوری طراحی کرده بودن که حتما باید با 360 controller بازی میکردی تا لذت بخش تر میشد.واقعا یه سروگردن بهتر از نسخه کنسولیش بود.البته تو ماکسیموم option و RES.;)

خدایی این چه حرفی بود زدی؟بدبختا یه chapter اضافی ترم توش گذاشتن که.از لحاظ گرافیکی هم که خیلی خیلی از نسخه 360 بالاتر بود.منتها بازیشو طوری طراحی کرده بودن که حتما باید با 360 controller بازی میکردی تا لذت بخش تر میشد.واقعا یه سروگردن بهتر از نسخه کنسولیش بود.البته تو ماکسیموم option و RES.;)
من بحثم رو اون بازی نیست و نمی خوام بگم چرا. چون باز هم مشکلاتی داشت که در حد نسخه 360 نبود. (همه چیز که گرافیک نمیشه).
من حرفم رو Bulletstorm هست. استودیوی PEople Can Fly اگه اشتباه نکنم قبلا تمرکزش رو PC بود (Painkiller)، اما امروز که خبرشو تو انجمن اخبار خوندم که رئیس Epic عدم انتشار نسخه دموی بازی واسه PC رو نگفته و جالب هم اینجا بود که گفتن الان بهش دسترسی ندارن تا دلیلشو بدونن.
در کل بنظر من Epic هم داره رو بر می گردونه از PC و من می ترسم نکنه یه وقت نسخه PC بازی پایین تر از حد انتظارباشه. (مثل کاری که Ubisoft الان داره با عناوین PC ــش می کنه).

نمیدونم دیگه نسخه دمو چه ضرری ممکنه بهشون بزنه که یهو تصمیم می گیرند روی pc منتشر نکنند. از این Epic دل خوشی ندارم. امیدوارم یهو به سرشون نزنه نسخه pc رو عقب بندازن

نسخه PC بازی GeoW که یادت هست. اصلا در حد نسخه 360 نبود. بیشتر حمایتشون به 360 هست. الان هم که میگن نسخه دموی بازی رو واسه PC منتشر نمی کنن.
وحید نسخه PC گیرز یکی از بهترنی پورت های تاریخ بود!:دی همه چیز به بهترین شکل ممکن بهینه شده بود و همه افکت های به خوبی رو PC اجرا می شدن
تازه کنترل بازی هم کاملا ترمیم شده بود و راحت می شد با موس و کی برد بازی کرد
در مورد این بازی هم زیاد ناراحت دمو نباش
دلیلشم که واسه PC ندادن به این خاطره که PC گیمر ها یه دموی اختصاصی دارن که یه خورده با دمو های کنسولی فرق داره
خاصیت دموی PC اینه که به جای نیم ساعت از بازی کل بازی رو داخلش گذاشتن!:دی

وحید نسخه PC گیرز یکی از بهترنی پورت های تاریخ بود!:دی همه چیز به بهترین شکل ممکن بهینه شده بود و همه افکت های به خوبی رو PC اجرا می شدن
تازه کنترل بازی هم کاملا ترمیم شده بود و راحت می شد با موس و کی برد بازی کرد
در مورد این بازی هم زیاد ناراحت دمو نباش
دلیلشم که واسه PC ندادن به این خاطره که PC گیمر ها یه دموی اختصاصی دارن که یه خورده با دمو های کنسولی فرق داره
خاصیت دموی PC اینه که به جای نیم ساعت از بازی کل بازی رو داخلش گذاشتن!:دی
برای همین نگران نباش!
والا GeoW به من که نچسبید بخصوص کنترلش.
واسه دمو هم از اون لحاظ میگی؟ گرفتم چی میگی.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or