Bulletstorm بدترین بازی دنیاست!!!

Hosein M

کاربر سایت
bullet%20storm%20screenshot.jpg

با سلام...
وقتی بازی مثل Bulletstorm مملو از خشونت و توهین و ناسزاست و کلمات زننده و خشنی که در اون به کار میرود اینجاست که ممکن است اتفاقی بیفتد که بسیار نادر است و ان هم اعطای لقب
"worst videogame in the world"(!) به خاطر همین محتوای بازی از طرف Fox News که این لقب رو در طی گزارشی پیشنهاد داد. همچنین Bulletstorm درجه سنی Mature را از ESRB دریافت کرده.
جدای از این عنوان چشم نواز بر اساس این این گزارش این عنوان از طرف چند تن از کارشناسان به شدت محکوم شده.
جناب Carol Liberman روانشناس و نویسنده با لرنی بسار تند در مورد این عناوین بیان کردند:"افزایش صحنه های جنسی و تجاوز میتواند باعث تیدیل شدن این سکانس ها به یکی از خصیصه های اصلی بازی ها تبدیل شود."
همچنین جناب Jerry Weichman روانشناس در این باره میگوید:"اگر نوجوانان یا جوانان بازی Bulletstorm را تجربه کنند این تجربه بسیار بر روی ان ها مخرب خواهد بود و اثرات بسیار فجیعی خواهد داشت."
Cliff Bleszinski در این باره میگوید که اینها حملات به صنعت هستند و این امر بسیار خطرناک و ترسناک است و این اعمال رو از طرف افراد(محکوم کردن بازی) افتخار آمیز خواند.
ایشان اضافه کردند:"وقتی ما در مورد پروسه ای حرف میزنیم مانند Bulletstorm که اعمالی مانند پاره کردن و له کردن سر و شبیه این کارها در ان وجود دارد مطمئنا این اعمال جهت fun در بازی گنجانده شده"
اکنون دادگاه عالی(Supreme) در حال بررسی این نوع بازی هاست تا برای ان قانونی تعیین شود.
همچنین در خبر هایی بسیار زننده امده است که Bulletstorm دارای صحنه های جنسی بسیار برجسته است.

منبع

آخرین ویرایش:
همچنین در خبر هایی بسیار زننده امده است که Bulletstorm دارای صحنه های جنسی بسیار برجسته است.

من هم از توی تریلرها همچین چیز بدی ندیدم!منظورم خود بازی هستش.یعنی بهش نمیاد اینقدر بازی بدی باشه

خداییش خودشون هم بکشن نمیتونم به پای انحصاری های PS3 برسن :d مثل God Of War و Heavy Rain :d که دوستان آشنایی کامل دارند :d :)) =))

بدیمش ESRA درجه بندیش کنه :p

بابا ما که تو عکسا وتریلر هاش چیزی ندیدیم. بیخودی دارن بازیرو میکوبن. من که حتما میخرمش، خیلی بازی عالی ای به نظر میرسه. یکی از مهیج ترین fps های امساله.

از این حرفها سر heavy rain هم بود.وقتی هم که بازی اومد،هیچی نداشت،و الکی شلوغش کردـه بودن.این هم همین میشه.این اجنبی ها یکم زیادی جوگیرن:d
کاملا تایید میشه بازی به این خوبی دیگه از این بهتر نمی دونم چی می خواهند میتونه یکی از کانیدهای بهترین عنوان باشه حتی :d

• Like
Reactions: koorosh sh
الان من به Fox News رسما یه بوس بدهکارم ! واقعا آدم گاهی حرفایی میشنوه که قیافش این شکلی میشه : O_0
از این حرفها سر heavy rain هم بود.وقتی هم که بازی اومد،هیچی نداشت،و الکی شلوغش کردـه بودن

الانم دوباره این شکلی شدم : o_O

در هر صورت گیمرهای ایرانی از این خبر بسیار خوشحال میشن و بازی محبوبیت بالای پیدا خواهد کرد

HR دو تا صحنه داشت نصف سایت عاشق سینه چاکش شدن دیگه این بازی با این اوصاف بماند...

اصل بازی به اینه که صحنه های خشن و تجاوز جنسی داشته باشه.

رو روحیات ما ایرانی ها هم هیچ تاثیری نداره

چقدر ما ایرانی ها بدبختیم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or