Bulletstorm بدترین بازی دنیاست!!!

Hosein M

کاربر سایت
bullet%20storm%20screenshot.jpg

با سلام...
وقتی بازی مثل Bulletstorm مملو از خشونت و توهین و ناسزاست و کلمات زننده و خشنی که در اون به کار میرود اینجاست که ممکن است اتفاقی بیفتد که بسیار نادر است و ان هم اعطای لقب
"worst videogame in the world"(!) به خاطر همین محتوای بازی از طرف Fox News که این لقب رو در طی گزارشی پیشنهاد داد. همچنین Bulletstorm درجه سنی Mature را از ESRB دریافت کرده.
جدای از این عنوان چشم نواز بر اساس این این گزارش این عنوان از طرف چند تن از کارشناسان به شدت محکوم شده.
جناب Carol Liberman روانشناس و نویسنده با لرنی بسار تند در مورد این عناوین بیان کردند:"افزایش صحنه های جنسی و تجاوز میتواند باعث تیدیل شدن این سکانس ها به یکی از خصیصه های اصلی بازی ها تبدیل شود."
همچنین جناب Jerry Weichman روانشناس در این باره میگوید:"اگر نوجوانان یا جوانان بازی Bulletstorm را تجربه کنند این تجربه بسیار بر روی ان ها مخرب خواهد بود و اثرات بسیار فجیعی خواهد داشت."
Cliff Bleszinski در این باره میگوید که اینها حملات به صنعت هستند و این امر بسیار خطرناک و ترسناک است و این اعمال رو از طرف افراد(محکوم کردن بازی) افتخار آمیز خواند.
ایشان اضافه کردند:"وقتی ما در مورد پروسه ای حرف میزنیم مانند Bulletstorm که اعمالی مانند پاره کردن و له کردن سر و شبیه این کارها در ان وجود دارد مطمئنا این اعمال جهت fun در بازی گنجانده شده"
اکنون دادگاه عالی(Supreme) در حال بررسی این نوع بازی هاست تا برای ان قانونی تعیین شود.
همچنین در خبر هایی بسیار زننده امده است که Bulletstorm دارای صحنه های جنسی بسیار برجسته است.

منبع

آخرین ویرایش:
از هر چی بازی گذشت از اینکه بازی 60 فریم هست نمیشه گذشت اصلا نمیشه گذشت

فاکس نیوز و دادگاه بروند راک استار را جمع کنند که بنده خدایی را لخت و پتی و بی آبرو کردن جلوی چشم میلیونها نفر.

ولی از همه اینا که بگذریم واقعا بازی لدت بخشیه همون طور که cliff هم گفته جنبه fun بازی واقعا بالاست...
من دموی ps3 بازی رو امتحان کردم و کار با اسلحه ها و کشتن دشمنا به روشهای خلاقانه به طرز دیوانه واری لذت بخشه :d نسخه pc که دیگه می ترکونه b-)

«LOL»
باز اینا حوصلشون سر رفت یه چیزی پروندن.
اصل بازی به اینه که صحنه های خشن و تجاوز جنسی داشته باشه.
رو روحیات ما ایرانی ها هم هیچ تاثیری نداره:d

بخواین بابا این همه فیلم خشونت امیز و جنسی میاد کسی نیست قانون گذاری کنه حالا اینا رو جو گرفته

برو بابا:|
بازي به اين قشنگي رو ول كنيم به خاطر دو تا حرف روانشناس.مگه بچه ايم:|

این روان شناس ها خودشون از همه دیونه ترن:d

این روانشناسان خودشون یه مشکلی دارن!
خود من دو روانشناس رو میشناسم که یکیشون با قرص داشت خودکشی میکرد ولی معدشو شستشو دادن نمرد.
دومی یه اخلاق گندی داره که هر وقت میبینمش فرار میکنم.
کلا به حرف این جماعت گوش ندین.

به نظره من یکی از چیز شر ترین خبر هایی بود که تو عمرم شنیدم..... یکی تحت تاثیر این بازی ها قرار میگیره یکی نمی گیره. خب اون که میگیره مجبور نیس بازی کنه. تازه بازی درجه ی سنی هم داره!!!!!!

این روانشناسان خودشون یه مشکلی دارن!
خود من دو روانشناس رو میشناسم که یکیشون با قرص داشت خودکشی میکرد ولی معدشو شستشو دادن نمرد.
دومی یه اخلاق گندی داره که هر وقت میبینمش فرار میکنم.
کلا به حرف این جماعت گوش ندین.
یعنی منم دیوونه ام؟:|:دی
الکی به یه قشر توهین نکنید دیگه:دی
درسته روانشناسای دارای مشکلات روانی هم هستن(همونطور که دکترای معتاد وجود دارن)ولی این دلیل نمی شه که این صفت رو به کلشون نسبت بدیم.

• Like
Reactions: Electronic Arts

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or