MOHAMMAD369
کاربر سایت
این پردازنده قرار هست 19 سپتامبر معرفی و در عرض 2 هفته وارد بازار جهانی بشه !
یکمی بیشتر منظورتو توضیح بده نیما یعنی می خوای بگی این پردازندهای جدید amdنمیتونه ci7را بگیره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!amd کلا سیاستی متفاوت از اینتل رو دنیال میکنه. و اون در مرحله قیمت هستش . و همیشه خودش پردازنده های جدیدش رو برای مقابله با پردازنده های قدیمی تر اینتل وارد بازار میکنه.
منظورم اینه که AMD الان داره نسل جدید پردازنده خودش میده در واقع میخواد CORE i ها رو شکست بده نه نسل جدید اینتل رو که سال بعد وارد میشن ( به شخصه با این سیاستشون زیاد حال نمی کنم )
حالا راجب خورد و خوراکش نمیشه بحث کرد . باید صبر کرد دید چی میشهاهان گرفتم پس ci7هارا می خوره دیگه فکر کنم از نظر قیمتی هم به صرفه باشه نسبت به ci7ها
درود بر تو فرهاد جانهمیشه عاشق AMD بودم از همون اول که یه AMD مدل K6 داشتم بعد رفتم Athlon بعد هم Duran البته دوران پدرم رو دراورد این قد داغ میکرد :d
امیدوارم CPU های بولدوزر جدیدش نسل Intel رو منقرض کنه
امیدوارم مثل کولینگ سری 6هسته ایش نباشه که بعد از 2دقیقه بازی کردن صدای موتور جت بمب افکن b52میده....درود بر تو فرهاد جان
خوبی این cpuجدید های amdاین هست که یک کولینک روش بهت میده همونطور که رضا گفت و دیگه قضیه افزارسش دما و مشکلات فن به طور کلی حل میشه
نه عزیز من یکی از این کولینگ ها رو خودم دارم .! شاهکاره . به امید انقراض اینتل دزد . میدونی ۸ تا هسته ۴ گیگاهرتزی یعنی چی ؟؟؟؟!!!!!!!! فاجعه !!!امیدوارم مثل کولینگ سری 6هسته ایش نباشه که بعد از 2دقیقه بازی کردن صدای موتور جت بمب افکن b52میده....
از لحاظ فیزیکی سی پی یو های جدید قابل نصب روی همون AM3 هستند، فقط برقی که مادربرد می رسونه باید کافی باشه که ظاهرا یه تعدادی از تولیدکننده های مادربرد از جمله ASUS گفتند با بایوس جدید همون مادربردهای AM3 مون رو سازگار با سی پی یوهای AM3+ هم می کنیم.سوکت am3+ یعنی ماردبرد جدید نیاز داره؟
اون وقت بعد از یه مدت AMD تبدیل میشه به اینتلی جدید! تک بعدی بودن دنیای سی پی یو به نفع هیچ کس نخواهد بود؛ قدرت همیشه فساد میاره با خودش!امیدوارم CPU های بولدوزر جدیدش نسل Intel رو منقرض کنه
منظورم اینه که AMD الان داره نسل جدید پردازنده خودش میده در واقع میخواد CORE i ها رو شکست بده نه نسل جدید اینتل رو که سال بعد وارد میشن ( به شخصه با این سیاستشون زیاد حال نمی کنم ) . به نظرم با یه پردازنده هشت هسته ای ، عبور از یه پردازنده 4 هسته ای مثل 2600 کار چندان بزرگی محسوب نمیشه